سلام
من یک گوشی نوکیا c5-03 خریداری کردم و هر کاری که می کنم نمی توانم مپ انرا فعال کنم چه کاری باید انجام دهم
با تشکر تفرشی
سلام
من یک گوشی نوکیا c5-03 خریداری کردم و هر کاری که می کنم نمی توانم مپ انرا فعال کنم چه کاری باید انجام دهم
با تشکر تفرشی
واقعا ممنون.
با عرض سلام
من یک گوشی htc legend خریداری کردم اما نمی تونم تنظیمات مربوط به جی پی آر اس رو براش بگیرم هی میگه مشخصات گوشی شما موجود نیست از چند روش استفاده کردم نشد
حالا از شما در خواست دارم تا من رو راهنمایی کنید
با تشکر
در حال حاضر تعداد خيلي زيادي از مردم ايران از خطوط ايرانسل Irancell جهت ارتباط و تبادل اطلاعات با يكديگر استفاده مي كنند و استفاده از امكانات جانبي اين اپراتور يكي از خواسته هاي هميشگي افراد مي باشد.
ممكن است شما جزو آن دسته افرادي هستيد كه هميشه از تنظيمات GPRS رنج مي بريد و يا با تنظيمات اينترنت گوشي خود آشنايي نداريد. در اين مطلب طرح راه اندازي سرويس اينترنت ايرانسل ( GPRS ) ؛ بدون انجام هرگونه تنظيم و قابل اجرا بر روي تمامي گوشي هاي موبايل آموزش داده شده است.
در اينصورت تنها كافيست با وارد كردن يكي از كدهاي زير در تلفن همراه خود، اين سرويس را بروي گوشي خود فعال كنيد.
كد فعالسازي GPRS بر روي ايرانسل دائمي (پرداخت ماهيانه)
* 130 * 3 * 6 #
- - - - - - - - - -
كد فعالسازي GPRS بر روي ايرانسل اعتباري (طرح پيش پرداخت)
* 140 * 3 * 6 #
پس از آنكه كد بالا را وارد كرديد، (OK) را زده و منتظر يك sms از سوي شركت ايرانسل باشيد كه توضيح كوتاهي درباره اين سرويس به شما مي دهد و چند لحظه بعد برنامه Install (نصب) سرويس اينترنت براي شما ارسال مي شود كه با تاييد تنظيمات ارسال شده، تنظيمات GPRS نيز بروي گوشي تان بدون هيچ زحمتي فعال خواهد شد.
با سلام.مهندس من تمام تنضیمات گوشیم انجام شده راحت به اینترنت وصل میشم فقط این ام ام اس رو نمیدونم چرا کار نمیکنه.اصلا عکس سند نمیشه همش میره تو پوشه اوت باکس.البته انگار داره سند میشه اخه به اینترنت هم وصل میشه موقع فرستادن عکس و لی بعد از مدتی میره تو پوشه اوت باکس.ممنون میشم راهنماییم کنین.ایا با ید حتما برم نمایندگی و فرم پر کنم؟مرسی
Last edited by gamer1390; 10-09-2011 at 19:08.
طریقه فعال کردن MMS روی گوشی چینی چه طوریه؟
کسی نیس جواب مارو بده؟
چرا کسی جواب نمیده
میشه راجب گوشی نوکیا بگید؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)