راستش من ئی 490 نداشتم و نمیدونم که چطوری ولی باید روشش با یو 600 و دی 900 آی یکی باشه .
بازی 3d Ree Kick هم روی سامسونگ نصب اگه پاکش کردی دیگه فکر نکنم پیداش کنی فقط اگه فلش بشه بر میگرده
راستش من ئی 490 نداشتم و نمیدونم که چطوری ولی باید روشش با یو 600 و دی 900 آی یکی باشه .
بازی 3d Ree Kick هم روی سامسونگ نصب اگه پاکش کردی دیگه فکر نکنم پیداش کنی فقط اگه فلش بشه بر میگرده
برای نصب E490 روشش رو پیدا نکردم.
یه روش رو حدس میزنم که می تونید امتحان کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا میخواستم ببینم این طور نصب برنامه رو گوشی منم جواب میده
گوشی من ایکس700 است
ببخشید روی پی850 میشه بازی ریخت یا نرم افزار؟
سلام اگه ممکنه روش نصب بازی و نرم افزار رو روی u600 بنویسید
با روش قبلی نهمیشه یعنی اصلا کد رو قبول نمیکنه
IN THE NAME OF GOD
1. 2 فایل jad , jar از یک بازی را کپی کرده و به مموری کارت یا حافظه داخلی گوشی در فولدر ( 'Other Files' )انتقال دهید
*** لازم به ذکر است اگر از رم ریدر استفاده میکنین بعد از انتقال 2 فایل jad , jar باید آنها را به حافظه داخلی گوشی انتقال دهید ( بهترین روش استفاده از برنامه Samsung PC Studio's و تنها از منو 'Phone Explorer' استفاده شود )
2. سراغ گوشی خود بروید و از تمام منوها خارج شده و سپس کد رو به رو را تایپ کنید ( #4678255*9998#* )
3 . بعد از وارد کردن کد مذکور باید یک صفحه نمایان میشود که شما باید آن را' Activated' کرده تا نصب فعال شود
4. به فولدر 'Other Files' رفته و فایلی که با پسوند jad هست را انتخاب کنید
*** لازم به ذکر است فایل jad حتما باید تنها 1 کیلوبایت حجم داشته باشد
5 . بعد از انتخاب فایل jad اینک بر روی گزینه 'Options' ( کلید سمت چپ ) را فشار دهید
6. یک پیغام نمایان میشود به این صورت ( 'Do you want to install' question )
7. بعد از ظاهر شدن پیغام فوق که یک سوال هست شما میباستی گزینه 'Yes' را انتخاب کرده تا عملیات نصب آغاز شود
8. بعد از اتمام مراحل نصب از همه منوها خارج شده و دوباره کد ( #4678255*9998#* ) را تایپ کرده و این بار باید بر روی 'Deactivated' انتخاب کرده تا تنظیمات غیر فعال شود
*** این روش فقط بر روی گوشی سامسونگ مدل SGH-U600 قابل استفاده هست
نوشته شده توسط : Samsung.D
ایطوری نمیشه ؟!!؟!!!؟!
سلام عليکم
اولا در addکردن JADدر برنامه Java uploderچطور بفهميم که فايلJAR درکنارش پيدا کرده است
ثانيادر دادن کد#536963*# شکل بالا ظاهر نمي شود
موبايلم d900iاست آیا اشکال از موبايلم است يا اشکال از جای ديگر است
اگر ممکن است جواب بدهيد؟
با سلام خدمت آقا شهاب و ممنون از آموزشتون اما در قسمت option علاوه بر APN قسمتهایی دیگری نیز وجود دارد که نمیدانم کدوم باید فعال باشد گوشی من D840 است
Linger time=90
DNS
DNS1=0.0.0.0
DNS2=0.0.0.0
حامل=GPRS & GSM
Last edited by mehdi.pisode; 20-11-2007 at 20:47.
اگه در هنگام نصب ارور Instal Error بده باید در قسمت APN کلمه Internet را وارد کنی
در هنگام وارد کردن 3 کد هیچ عکس العملی از گوشی دیده نمیشود و چندین بار هم امتحان کردم گوشیم d840 است لطفا منو راهنمایی کنید ؟ راستی تو تنظیمات نرم افزار که com را انتخاب می کنیم فقط دو گزینه مونده .
Last edited by mehdi.pisode; 21-11-2007 at 11:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)