[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]باز هم نشد . داره گر يه ام در مياد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]باز هم نشد . داره گر يه ام در مياد
ممنون....آره ماله شما درسته.کارتم درسته.
من version:motorola driver installerدرایور رو میگم.اون driveri که باعث میشه سیس گوشی رو بشناسه
خوب ببی نمیتونی سیدی رو از کسی گیر بیاری.....
عزیزم تا اینجاشو خودمم میدونستم . من پرسیدم فونتی هست (به غیر فونت اصلی گوشی) که بتونه فارسی و عربی رو ساپورت کنه؟ اگه هست معرفی کنید .
چطوری اسکینها رو پاک کنیم ؟؟؟؟؟؟
البته تاحالا پیش نیومده..که بخوام تست کنم ببینم چجوری میشه..چطوری اسکینها رو پاک کنیم ؟؟؟؟؟؟
اما..از اون برنامه که خودش نصب میکنه میتونی استفاده کنی و همچنین.. میتونی..همونطوری که نصب کردی پاک کنی..
اگه به PC وصل باشيد Memory Card رو نشون نميده اتصال رو قطع كنيد نشون ميده.
گوشي من V3x هستش و فونت فارسي نداره من Sms هاي فارسي رو نميتونم صحيح ببينم. آيا راهي وجود داره كه اين مشكل رو حل كنم؟
همون جا که اسکین رو ریختی همون جا هم پاکش میکنی بعد گوشی رو روشن خاموش میکنی. اگه از طریق p2k commander اسکین رو نصب کنی با همون p2k commander هم میتونی پاکش کنی.
ببین عزیزم شما باید گوشیتو فلش کنی و مونستر پک عربی روش بریزی که اموزشه کاملش تو کلوپ موتورولا در تایپیک جداگانه ای هست
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)