اگه میشه بیشتر راهنمایی کنین
من الان 2 نسخه از سریال سوپر نچرال رو دارم که با هم متفاوت هستند ( از نظر حجم )
الان هر دوتارو گذاشتم توی کیس و اپیزود 6 سیزن 3 رو دارم تست میکنم ، یکی حجمش 442 مگابایته و یکی دیگه حجمش 394 مگابایته !
از نظر کیفیت ( از چشمِ غیرِ مسلحِ من ! ) هر دو یکسان هستند ! با نرم افزار خاصی میشه فهمید که کدوم بهتر هست تا بقیه اپیزود هارو از روی اون نسخه ببینم ؟
مرسی ...
پ ن : آخرین پست این تاپیک مربوط به 181 روز قبل است و جزو تاپیک های قدیمی انجمن محسوب میشود!
سلام
کلیه ویژگیها با نرم افزار ها قابل بررسی اند من جمله میزان رزولیشن و نوع کیفیت و حجم پیکسل و نوع رندر و ...
و در نتیجه فابل مقایسه
برای مثال راحتترین روش برای دید اندازه قاب در ویندوز
هر فرمتی هم که انلایزش رو ویندوز پشتیبانی نکرد یا اطلاعات بیشتری خواستی از نرم افزارهای مستقل استفاده کن مثل GS pot ، یا اطلاعات گیر داخلی برنامه هایی مثل جت اودیو و VLC
سلام اینجا کسی دعوتنامه سایت X264-BB رو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خیلی دنبالش هستم!!!!
ببخشید میشه آدرس این سایت hd-united رو بدید که ببینم خدایی نکرده شما هم دچار سوء تفاهم شدید یا نه ؟
نزدیک دو ساله که تعطیل شده. ته دیگشم خوردن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست شماره 2755 رو بخون
تعطیل شدن ولی اومدن از دوباره داداش . hd-united.vn . اون دامنه vn که مال ویتنام هست واسه رد گم کنیه
شما بلاگشون رو دنبال نکردی
من عضو ترکرشون شدم ولی اخراج شدم . منتظرم که از دوباره ثبت نام باز بشه
دوباره دارن up میکنن اما این دفعه با تورنت
موفق باشی
من الان یه مدتی هست که خیلی اتفاقات سایتهای دانلود رو دنبال نمی کنم ، ولی
اگه با روال قبلی بخوان کار کنن ، چندان کارشون پیش نمیره
الان رقیب قدرتمندی مثل Shaanig هست که فیلمهای 720p میده 600 مگ
اصلاً باورت نمیشه این فیلم 600 مگی باشه.
سلام به همگی. من میخواستم فیلم kingdom of heaven رو دانلود کنم، تو جستجوهام به دو نسخه رسیدم، Director's Cut و Theatrical Cut فرق اینا تو چیه و شما کدوم رو پیشنهاد میدید؟
منبع هایی که پیدا کردم:
بعضی از جاها اضافه و کم هست . زیاد هیچ فرقی نمیکنه
به هر حال فیلم های AdiT رو بیشتر ترجیح میدم . یکی از بهترین ها و قدیمی ترین هاست از بین ENCODER ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)