ای بابا رو N-gage Qd اصلن نصب نمیشه!
![]()
ای بابا رو N-gage Qd اصلن نصب نمیشه!
![]()
agha kheili toope man roo k800 emtehan kardam javab dad che jooi.
faghat sms haye tarafo kheili dir migire
vaghean damet gam az in lcheshmat khosham oomad
دوست عزیز ممنون (ایجاد کننده تاپیک)
من این برنامه را روی 5 تا گوشی نوکیا و سونی اریکسون امتحان کردم ولی متاسفانه از همشون اجازه می خواد.
اگه اجازه نمی خواست محشر بود.![]()
متاسفانه همه برنامه ها اجازه میگیرن...شاید در آینده همچین برنامه ای نوشته بشه...![]()
اقا یه سوال:فرض کنیم وارد گوشی طرف هم شدیم.ولی اگه طرف بفهمه که ما داریم گوشیشو هک می کنیم که فورا می ره و بلوتوثش رو خاموشی می کنه.
و سوال دومم اینه که نمی شه یه جوری صفحه نمایشه طرف رو روی موبایله خودت ببینی!
اگه حرفام مسخرست تو رو خدا نخندید.
چرا مسخره باشه؟
خوب اگه طرف اينقدر تيز باشه كه همون اول كدا نميزنه.
هنوز برنامه اي با اين قابليت فكر نكنم باشه.
سلام میشه راجع به نصب این برنامه هم یه توضیحی بدید آخه وقتی برنامه رو دانلود میکنم یه فایله زیپ می یاد که توش پر از فایلایه دیگست ولی install نداره
دوست عزیز وقتی که دانلود کردی داخل فولدر یک فایل با پسوند .jar میبینی که کافیه فقط اونو رو گوشی خودت کپی کنی مثلا رو کارت حافظه .بعد داخل گوشیت برو رو برنامه و خودش اتوماتیک وار اونو نصب میکنه و کار دیگه ای لازم نیست بکنی.مدل گوشیتو بگو تا کمکت کنیم
همه باهوش شدن![]()
تقاضايي كه ميكنه هم خيلي " ضايع " هستش![]()
معمولا مسیج ها بدلیل حجم بالا و تعداد زیاد دیرتر نمایش داده میشوند.جای نگرانی نیست .همینم قبوله
دقیقا همینطوره. خود متالیکا جان (ایجاد کننده تاپیک) هم قبلا گفته بود که هک کردن اشتباه طرف مقابله و با خطای اونه که نفوذ انجام میشه
مطلب بعدی:
دقت کنید:اگر نام گوشی طرف مقابل در لیست دیوایس های شما باشد " برای دفعات بعد دیگه نیازی به اجازه نیست و با سلکت طرف مقابل میتوانید وارد گوشی قربانی شوید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)