دوست خوبم سلامنوشته شده توسط bayern
لطف كن درخواست خود را در تاپيك مربوط به اين برنامه مطرح كن. با استفاده از گزينه جستجو تاپيك مربوطه را پيدا خواهي كرد.
با تشكر از توجهي كه مي كني.
دوست خوبم سلامنوشته شده توسط bayern
لطف كن درخواست خود را در تاپيك مربوط به اين برنامه مطرح كن. با استفاده از گزينه جستجو تاپيك مربوطه را پيدا خواهي كرد.
با تشكر از توجهي كه مي كني.
سلام
من يه سوال داشتم در مورد ida اونم اينكه وقتي ميخوام بعضي از فايلهاي غير مستقيم رو دانلود كنم و با download manager نميشه اونارو دانلود كرد چه جوري ميشه ida رو غير فعال كرد؟!!! كه بشه با استفاده از internet explorer اونارو دانلود كرد چون وقتي هم كه save target as رو هم ميزني خود به خود ميره رو download manager حالا من ميخوام كه اينطوري نشه....
با تشكر
آقا بي زحمت لينك ورژن 5 رو بذاريد اگه نسخه آزمايشي نيست اگرم آزمايشي هست لينك آخرين ورژن اصلي(غير آزمايشي) رو بذاريد
سلام فكر مي كنم اگه شما از تو قسمت پايين سمت راست دسكتاپتون روي آيكون idaراست كليك كنيد و exit رو بزنيد مشكلتون حل بشهنوشته شده توسط Oxizhen
اميد جان سلامنوشته شده توسط ommyd
اين لينك دانلودشه. براي كرك هم از كركي كه سودا جان درست كرده استفاده كن:
**************************************************کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست خوبم سلامنوشته شده توسط Oxizhen
شما بايد به منوي دانلودها رفته و وارد قسمت گزينه ها شويد.
در سربرگ عمومي زير شاخه سازگاري وارد شده و تيك گزينه سازگاري با مايكروسافت اينترنت اكسپلورر را برداريد.
من مدتها بود از IDA v4 همراه با كرك سودا استفاده ميكردم تا اينكه چند روز پيش با پيامي مواجه شدم كه تاريخ استفاده شما منقضي شده و شما ديگر نمي توانيد از آن استفاده كنيد...
به تاپيك مربوطه يعني همين تاپيك مراجعه كردم و ورژن 5 اين نرم افزار كه چند پست بالاتر Mehdi-Best عزيز لينك داده بود،دانلود و مجددا با كرك سودا آنرا كرك نمودم...
اما تنها يك روز اين نرم افزار برايم كار كرد...و پيام انقضاي مهلت 30 روزه را داد....وقتي به قسمت ريجستر آن مراجعه مي كنم با چنين شكلي مواجه مي شوم
كه نشاندهنده تاثير كرك است...اما در قسمت key هر چه تايپ مي كنم پيام اشتباه بودن پسورد را مي دهد...
1- يا كرك منقضي شده و كرك جديد را در تاپيك معرفي كنيد...
2- يا پسوردي خاص را بايد وارد كنيم كه محبت نموده و آنرا مشخص كنيد
نوروزتان پيروز...
shahbab جان سلام
من از اين دانلود منيجر استفاده مي كنم و تا الان مشكلي نداشتم. همين الان هم كرك سودا كار مي كند.
ميشه لطفا يكبار ديگه كرك سودا جان رو برام اپلود كنيد ممنون ميشم چون نياز فوري دارم.....![]()
دوست عزيز اين مشكل براي منم پيش اومده و اين كرك ديگه روي هيچ ورژني جواب نميده وكلا برنامه از كار افتادهنوشته شده توسط shahbab
ورژن Internet_Download_Accelerator_4.3.2 هستش شايد به دردتون خورد در ضمن كرك و سريال هم نمي خواد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)