تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 18 اولاول ... 391011121314151617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 174

نام تاپيک: برنامه نویسی جاوا برای موبایل

اگه نباشه جاش خالی می مونه متالیک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام

امروز 9 مقاله ی آموزشی به زبان فارسی در رابطه با برنامه نویسی J2me پیدا کردم.

PDF شماره 9:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    PDF شماره 8:
    کد:
    PDF شماره 7:
    کد:
    PDF شماره 6:
    کد:
    PDF شماره 5:
    کد:
    PDF شماره 4:
    کد:
    PDF شماره 3:
    کد:
    PDF شماره 2:
    کد:
    PDF شماره 1:
    کد:
    منبع: وبلاگ برنامه نویسی جاوا برای موبایل
    کد:

داره خودمونی میشه miliomid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    کوچه پس کوچه های بی کسی

پيش فرض

سلام
    امیدوارم حال همگی خوب باشه

دوستان می خواستم بپرسم آیا امکان دیدن سورس برنامه ها وجود داره ؟
    منظورم اینه که وقتی برنامه رو ساختیم و تبدیل به فایل Jar شد آیا روشی وجود داره که بشه سورس برنامه رو دید ؟

من فایل ها رو دیدم ولی کد شده بودن
    آیا برنامه ای هست که بشه سورس رو باهاش دید ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه متالیک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض معرفی و آموزش نصب و راه اندازی Hecl جهت برنامه نویسی جاوا برای موبایل

معرفی و آموزش نصب و راه اندازی Hecl جهت برنامه نویسی جاوا برای موبایل

مقدمه

در این مقاله بحثی فنی راجع به چگونگی نصب زبان اسکریپت نویسی Hecl روی ویندوز جهت برنامه نویسی جاوا برای موبایل خواهم داشت. اما قبل از آن این نکته را یادآور می شوم که چنین مقاله ای (تا این لحظه) با این موضوع به صورت فارسی روی اینترنت وجود نداشته است و از شما خواهشمندم اگر از این مقاله (و یا مقالات دیگر این وبلاگ) کپی بر می دارید حتما آدرس وبلاگ را به عنوان منبع ذکر کنید در غیر این صورت کار شما مورد رضایت نیست.

Hecl یک زبان اسکریپت نویسی است که از زبان جاوا برای کامپایل اسکریپت های خود استفاده می کند. یعنی شما ابتدا اسکریپت را به زبان Hecl می نویسید سپس Hecl اسکریپت شما را تبدیل به جاوا کرده و سپس از طریق جاوا عمل کامپایل را انجام می دهد.
    برای نصب این سیستم روی ویندوز باید کارهایی انجام دهید که تا به حال انجام نداده اید! و من قدم به قدم و با زبانی ساده و غیر رسمی چگونگی آن را برای شما شرح خواهم داد. زبان Hecl یک زبان اسکریپت نویسی ساده برای نوشتن انواع برنامه و به خصوص برنامه های جاوای قابل اجرا بر روی موبایل مورد استفاده قرار می گیرد.

قدم اول: نصب جاوا بر روی ویندوز
    قدم دوم: نصب Wireless toolkit
    قدم سوم: نصب Ant Apache بر روی ویندوز
    قدم چهارم: نصب Hecl

خواندن مطالب در منبع: hojjatmr.blogfa.com

داره خودمونی میشه hessam123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بچه ها من یه فایل جاوا دارم... کسی هست برام به class تبدیلش کنه... من برنامه ش رو ندارم. ممنون میشم اگه کمکم کنید...

پروفشنال bad_boy_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

این برنامه میدلت پاسکال رو واسه پروژه یکی از درسام نوشته بودم گفتم اینجا هم بزارم شاید بدرد بخوره !!!
    تو این برنامه یه سری اطلاعات (نام ، نام خانوادگی و . . .) از کاربر گرفته میشه و امکان حذف ، اضافه و ویرایش اطلاعات درج شده هم وجود داره . این برنامه نشون میده که چطور میشه با فرمها کار کرد و . . . برای ذخیره اطلاعات از RecordStor استفاده کردم

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام به دوستان.

مدتیه می خوام برنامه نویسی سیمبین سری 60ورژن 3 یاد بگیرم ولی نمی تونم از سایت nokia برنامه های sck و cabide c++ s را دانلود کنم.

می نویسه کشور شما در مجموع کشورهای نمی دونم چی نیست.

کسی راه حلی داره.
    آدرس دانلود هم در امضام هست.
    با --- چی ؟
    اگه تست نکردی یه تستی بکن ، من تو تمام سایتهای تحریم شده و ----- شده با استفاده از --- میرم و افت سرعت هم در حد خیلی کم داره ، مثلا نسخه --- رایگان من که از سایت secureix.com گرفتم افت سرعتش کمتر از 30% هست . اگه تست نکردی ، امتحان کن مطمئنم پشیمون نمیشی

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

چند روز پیش داشتم تو کتاب خونه ولگردی !!! میکردم که بطور کاملا تصادفی ! چشمم به ی کتاب آموزش J2me افتاد (ترجمه شده به زبان شیرین فارسی) مال انتشارات ناقوص بود ، یکمکی خوندم قشنگ توضیح داده بود ولی کتاب خیلی مختصری بود فکر کنم حدود 150 یا 200 صفحه ای بیشتر نبود .
    در هر حال تهیه اش ضرری نداره !

در آغاز فعالیت omidhooshi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

سلام به همه دوست داران جاوا
    من هم چند وقتیه افتادم دنبال برنامه نویسی جاوا و سیمبیان برنامه های زیادی هم نصب کردم و برای جاوا برنامه ای بهتر از NetBeans IDE 6.0.1 ندیدم مشکل اصلی من و خیلیهای دیگه آشنا نبودن با اصول اولیه و استارت این زبانه اگر دوستانی باشند که این زبان رو به صورت اصولی و از ریشه معرفی کنند ما هم از حالت مصرف کننده خارج و به جمع تولید کنندگان می پیوندیم
    با تشکر پیشاپیش

در آغاز فعالیت seal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام به شما دوستان عزیز، و آقا محمد که این تاپیک مفید رو ایجاد کردند،بچه ها من Netbeans Moblity pack 5.0 رو دانلود کردم ولی Netbeans IDE 5.0 رو نتونستم دانلود کنم،اگر کسی لینک سالم سراغ داره یا اگه میتونه آپلود کنه(که شاهکار کرده) خیلی خوشحال میشم.

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

با سلام .

فکر کنم 2 تا 3 ماهی باشه که اینجا نیامده باشم .

وقتی این جا رو راه انداختم کل اینترنت رو میگشتی جایی خاصی پیدا نمیشد که درباره برنامه نویسی برای موبایل به فارسی توضیحات خوبی داده باشه .

فکر میکردم با ایجاد چنین جایی کسی پیدا بشه و کمکی بکنه ولی خوب پس از مدتی تنهایی با برنامه میدلت پاسکال آشنا شدم و دست و پا شکسته برنامه Mobil info خودم رو باهاش نوشتم .
    با اینکه سورس این برنامه رو قرار داده بودم تا بقیه رو هم تشویق کنم ولی سودی نداد و ما هم پشیمون شدیم ( حسابی درگیر کارهای دیگه هم بودم ).

وقت کمتری برای این کارها دارم ولی توصیه میکنم برای برنامه نویسی از همون میدلت استفاده کنید و روش استفاده از دستورات این برنامه رو هم برای هم بگذارید ( راه دوری نمی ره ) .

برنامه نویسی با netbeans کار سختی هست ولی اگه به کمک هم بتونیم توش تسلط پیدا کنیم خیلی حرفها برای زدن داره ( کاملا حرفه ای ).

برای استفاده از این برنامه به چند برنامه احتیاج دارید :

کد:
    در این سایت مدلهای مختلف هست که از jdk-1_5_0_XX-windows-i586-p.exe استفاده کنید البته من از (XX:10) استفاده میکردم . (البته همون قرمز رنگش مهم تره)
    برای دانلود netbeans هم از سایت زیر استفاده کنید :

کد:
    گزینه بالا جایی برای دانلود داره و در قسمت پایین هم دو گزینه
    NetBeans Mobility Pack 5.0 Installer
    و
    NetBeans Profiler 5.0 Installer

وجود داره .

( احتمالا نتوانید دانلودش کنید پس از ف ی ل ت ر ش ک ن استفاده کنید ).

البته اگر نسخه های دیگری را خواستید به این آدرس بروید و در قسمت راست نوع آن را مشخص کنید .(از Release برای گزینه دوم استفاده کنید ).

نکته مهم : netbeans برای اجرا به JDK احتیاج داره و نسخه خاصی رو هم احتیاج داره . مثلا اینها با هم جواب داده اند :
    JDK-1_5_0_10-windows-i586-p
    netbeans-5_0-windows
    netbeans_mobility-5_0-win
    برای نسخه های دیگه تحقیق کنید . یا یکی دانلود کنه و به بقیه هم پیشنهاد کنه .

در ضمن اگر به سایت سونی اریکسون بروید چند تا پک وجود داره که پس از دانلود و نصب اونها این امکان را به شما میدهد که برنامه ساخته شده رو به صورت مجازی روی انواع گوشی ها به صورت کاملا تخصصی امتحان کنید .

از آدرس زیر دانلود کنید :

کد:
    چند تایی فایل حجیم هست که احتمالا احتیاجتون هم نشه !!!

در ضمن در آدرس زیر که بروید پر از آموزش برنامه نویسی جاوا برای موبایل تحت netbeans هستش که البته خیلی روش مانور ندادم ( وقتش رو هم ندارم ) ولی به قول دوستان توپه .

در هر صورت این شما و این هم برنامه های برنامه نویسی فقط بدانید اگر نمیتوانی بالا بروی پس سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای بالا برود ( دیگران را هم پلکان نردبان خود نکنیم ).
    Last edited by mohammad_77; 31-03-2008 at 20:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •