دریافت کانفیگ وایرگارد CLOUDFLARE جهت استفاده روی روتر OPENWRT یا ویندوز :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دریافت کانفیگ وایرگارد CLOUDFLARE جهت استفاده روی روتر OPENWRT یا ویندوز :
از نظر سخت افزاری شاید فرقی نداشته باشن اما از لحاظ مونتاژ هم تو چین کیفیت هاشون فرق داره
شخصا خودم حاظر نیستم پولی بابت اجناس های برند چینی هواوی یا شیا بدم یا دیگر ... هرچقد که هم بخواد خوب باشه و پر از امکانات باشه
بخاطر ارزونی نباید کیفیت رو فدا کرد
___
غیر ربط :
اپدیت 75 فایرفاکس خیلی خوب شده![]()
از نظر مونتاژ هم فرقی من ندیدم دیگه اون دوران کد خدایی asus تموم شد اگه با این قیمتا بخواد جنسشو بفروشه 2 روز دیگه باید اب هویج بستنی بفروشه و تغییر شغل بده.به شخصه حاضر نیستم به خاطر برند الکی هزینه اضافی بدم ...
=========
در مورد فایر فاکس باهات موافقم ولی![]()
ثبت نام VDSL شاتل در قم و تهران شروع شد
ابتدا در قم
ما جنس چی نی نمی خوایم شما برو همه چیزت رو چی نی بخر
کسی شما رو مجبور نکرده جنس چینی بخری شما برو هر چی دلت میخواد بخر .. فک نمیکنم به شما ربطی داشته باشه من چی میخرم
۹۹ درصد جنس ها الان چینی هست به هرحال مهم نیست شما چه مارکی بخری
وقتی صحبت از جنس چینی میشه فکر میکنم منظور برند های متفرقه چینی هستند نه برند هایی مثل اپل و ایسوس که در چین تولید می شن.
شاید قیمت ایسوس در اینجا زیاد باشه اما همه جای دنیا که وضع اینجا رو ندارند.
قیمت های ایسوس در دنیا بسیار رقابتی هست به طوری که در محصولات خانگی انتخاب برند هایی مثل لینکسیس رو سخت می کنه.
مورد دیگه ای که در مورد محصولات چینی مطرح هست که خوب اکثریت جامعه یا اطلاع ندارند یا اهمیت نمی دهند بحث حریم خصوصی هست.
در فروم خارجی بحث بود سر فریمور روتر تندا که کسی متوجه شده بود برخی اطلاعات به سمت سرور های چینی هدایت میشه. قطعا این موارد در مورد شرکت های معتبری
که در کشور های سختگیر مثل ایالات متحده حضور پررنگی دارند بسیار جدی گرفته میشه.
البته که قطعا خرید هر محصول به خود شخص بستگی داره اما من با این وضع موجود اگر سرعت بالاتر ارایه بشه مودم خود شرکت که زایکسل هست رو با روتر لینکسیس انتخاب میکنم.
البته هر دو تا مودم زایکسل شرکت شاتل فیک هستن ( VMG 5301–T20A و VMG1312-T20B) . فله ای تقدیمی از دوستان مستقر در شنزن با مارک زایکسل.
Last edited by dvb55; 08-04-2020 at 21:44.
عجب مودم های موتورولا کار می کنه با اینترنت ایران؟ مودم دی لینک dsl 2877al چطوره؟ 30a رو پشتیبانی می کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)