سلام دادا یک ساله 2مگ با ترافیک 96 مگ بگیر ماهی 28 تومن بگیر خیالتو راحت کن شبانه رایگان و مودم رایگان و سیمکارت رایگان هم میدن فقط دادا حضوری برو مخابرات تا سرت کلاه نزارن
Sent from my HUAWEI G525-U00
سلام دادا یک ساله 2مگ با ترافیک 96 مگ بگیر ماهی 28 تومن بگیر خیالتو راحت کن شبانه رایگان و مودم رایگان و سیمکارت رایگان هم میدن فقط دادا حضوری برو مخابرات تا سرت کلاه نزارن
من بابل هستم ...
من سرویس 2 مگ با 3 گیگ تو ماه داشتم ...
سرعتش واقعا خوب بود و من کاملا راضی بودم ...
تو ساعات رایگان شبانه من تا 13 گیگ هم دانلود داشتم!!
ولی تو قانون جدیدشون که از 10 آذر اجرایی میشه 1/3 از ترافیکی که شبانه دانلود میشه ار ترافیک روزانه کم میشه!
برای همین میخوام پارس رو تخلیه کنم ...
هنوز نرفتم رو مخابرات ... فعلا دارم تحقیق میکنم ببینم کدوم بهتره ... که ظاهرا هم مخابرات برای من مناسبه ... عالی نیست ظاهرا ... فقط انتخاب بین بد و بدتره!!
منم 2 مگ یکساله دارم ، شما شبا تا چند گیگ دانلود دارین؟ چند روزه من 2 گیگ بیشتر نمیتونم بگیرم!نمیدونم مشکل از لینک های منه یا اینکه مخابرات قطعی داره یا سرعت رو کم میکنن! در کل اعصابم داغونه
![]()
خط رو میاند از خونه تست میکنند من تازه 5 مگم رو تایید کردند و سرعت دانلودم 630 بود
من با 2 مگ هر شب 5.3 گیگ دانلود داشتم ولی با 5 مگ بنظرم باید 11 گیگ بگیرم
امشب تست میکنم فردا میام میگم چقدر دانلود داشتم
سلام داداش ببین بهتره 2 تا 3 لینک با هم بزاری دانلود بشه و اینکه بهتره از چند سایت دانلود کنی
راستی دانلود از سرور داخلی هم باید خیلی خوب باشه مثل آپلود سنترهای ایرانی
در کل همیشه با سرورهای خارجی کمتر میشه دانلود کرد چنتا لینک هم یادت نره باعث میشه از حد اکثر سرعتت استفاده بشه
موفق باشی
سرعت دانلود از لینک های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چطوره خوبه؟ فکر کنم خارجی باشه.
دوست عزیز گفته بودم که اول باید کیفیت خطتت در حدی باشه که بتونی از سرویس 5 مگ استفاده کنی
اگه کیفیت بالا نباشه نمیتونی از سرعت بالایی که سرویس 5 مگ داره بهر ببری
چون کیفیت خطتت پایینه همون 1 مگ رو میتونی استفاده کنی
من 2 مگ نداشتم ولی زمانی که1 مگ داشتم سرعت دانلودم تا 240 می رفت و شبی 3.700 می تونستم دانلود کنم
سرعت دانلود حد اکثر در 1 مگ 240 هست و در 2 مگ حداکثر 280
با 2 مگ فکر کنم بتونی شبی 4.5 یا 5 گیگ دانلود کنی
بهتره ازسرور های ایران دانلود کنی ببینی شبی چند گیگ می تونی دانلود کنی
Last edited by mojtaba89101; 19-11-2014 at 18:59. دليل: ویرایش
برای من خونه نیومدند زنگ زدم دیتا بابل گفتم سرویس 5 مگ گرفتم اونا هم گفتن باید اول خطتت روتست کنم باید مودمتون روشن باشه 5 دقیقه زنگ می زنم.
بعد 5 دقیقه دیگه زنگ زدند گفتند که حالا تست کن دیدم سرعت دانلود از 360 شده 640 دان استریم هم از3200 شده 5200 تشکر کردم خداحافظی
ولی خونه نیومدند .
حتما میخواستند سیم کشی خونه را ببینند تا نکنه مشکلی داشته باشه.
من با مگ دانلود کردم از سرور خارج شبی6 گیگ
فکر نکنم بتونی 10 گیگ دانلود کنی
اگه ازسرور ایران که سرعتش پایدار تره و سرعت بالاتری هم داره حداکثر بتونیشبی 8 گیگ دانلود کنی
Last edited by mojtaba89101; 19-11-2014 at 18:57. دليل: ویرایش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)