والا داداش من نمیدونم شما کجایید
من یه جایه خدمت کردم که هر سه تا ارگان سپاه ناجا و ارتش دقیقا کنار هم بودیم
ما که اصلا جزء ادم نبودیم (ناجا) هر پنج روز 6 ساعت مرخصی شهری با هزار تا بدبختی حالا مثلا شهر خودمون هم بودیم هیچ فرقی هم بین لیسانس و سرباز صفر نبود همه پست ها به غیر از یکی مشترک بود
اما برسیم سر سپاه !! اول که من هنوز هیچ سرباز سپاهی تو عمرم ندیدم که کلاه سرش باشه یا زیپ اورش بسته باشه جتی اگه سر پست باشه !!( جالبه بدونید که یکی از دوستان من به خاطر اینکه دو دقیقه کلاهش رو در اورده بود 5 روز بازداشتگاه مرکزی بعلاوه 15 روز اضافه خدمت خورد) کلا بچه های سپاه دوتا پست داشتند که یکیش با اسلحه بود اون پستی که در یگانشون بود و با اسلحه بود خدا شاهده یدونه مبل گذاشته بودن در یگان اسلحه هم مینداختن کنار با هم جمع میشدن قلیون و بسات راه مینداختن این حالا پست سختشون و پایه بوقی شون بود اون یکی پست هم اصلا هیچی نگم بهتره اما در حالی که کادری ما 24-24 بوداند سرباز صفر سپاه در بدترین حالت
48-48 بوداند !!بچه های شهرستان هم 5 روز می مونداند 7 روز میرفت اند خونه .غذاشون هم از رستوران میگرفت اند به حساب یگان

الیته قطعا هر ارگانی جایه خوب و بد داره اما اگه بخوایم واقع گرا باشیم برای سپاه 90 درصد موارد هتل هست