تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1299 از 1783 اولاول ... 299799119912491289129512961297129812991300130113021303130913491399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,981 به 12,990 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان یکم بهتر با هم برخورد این شرکتها سود خودشون رو میبرن به نظرتون ارزش داره توی سر و کله هم بکوبیم واسه اینا ؟
    یکم صبر کنید تا چند روز آینده مشخص میشه که فقط واسه یک نمایندگی اینطوریه یا نه

2. 5 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این اعداد و مشخصات یه کمی عجیب و غریبن. این بنده خدا همسایه پایینی که Atten داون‌استریمش از شما خیلی بهتره (43 اون نسبت به 58 شما خیلی بهتره) اما حداکثر سرعت قابل دستیابی (Attainable rate) داون‌استریم رو براش زده تو مودم 1440. باز مال شما با اون عدد 58 در اومده 6608. ممکنه واقعاً کابل‌کشی خونه‌اتون مشکل داشته باشه. چون عدد و رقما با هم جور در نمی‌آد.

راستی نگفتی از دم در خونه که تست گرفته بودی اون روز، اون 6 7 db تغییر مال کدوم پارامتر و در چه جهتی بود؟ SNR یا Attenuation؟ افزایش یا کاهش؟ چون به نظرم وضعیت خط همسایه‌ات بهتر به نظر می‌رسه اما گر چه نتیجه‌اش برعکس شده. البته، نحوه تست گرفتن از دم در خونه هم مهمه. یعنی باید مطمئن باشی خود اتصالاتی که داری برای این کار استفاده می‌کنی مناسب باشن. مثلاً یه بار من خودم مودمم رو بردم دم خونه و با یه کابل درپیتی و گیره سوسماری و ... وصلش کردم به سر سیم‌های اصلی مخابرات، مشخصات مودم بدتر از وقتی شد که تو خونه وصل می‌شد به پریز تلفن.
    الان فکر کنم این خط روی 512 بسته شده بخاطر همین پارامترای بهتری داره !اون روزی که سر خط وصل کردم یک اقایی از خود مخابرات البته نه از مخابرات منطقه ما اومده بود تا جایی که یادمه تغییر زیادی نکرده ولی من به همسایمون گفتم بگه روی 2 ببندن تا بتونم ببینم این مشخصات با پهنا 2 مگ چه تغییری میکنه و با مال من چه تفاوتی میکنه

4. این کاربر از hojjat74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستان یکم بهتر با هم برخورد این شرکتها سود خودشون رو میبرن به نظرتون ارزش داره توی سر و کله هم بکوبیم واسه اینا ؟
    یکم صبر کنید تا چند روز آینده مشخص میشه که فقط واسه یک نمایندگی اینطوریه یا نه
    این کاهش سرعت در مشهد هم برای ما 10 و 12 مگیا از 2 روز پیش هست.پس معلوم میشه زبونم لال کمی تا مقداری سراسری هست یا میخواهد بشود.در هر صورت ای ول به پشتکار اصفهانیها که پشت این قضیه رو گرفتند.ما مشهدیها هم باید یک کاری بکنیم.البته در نهایت جوابی که پشتیبانی میده حداقل در مشهد این است:دوست عزیز شرکت در قبال سرعت دانلود شبانه هیچ مسئولیتی ندارد و صرفا جهت تشویق به خرید کاربران از این گزینه استفاده میکند آنهم به شرط وجود داشتن یک سری شرایط و امتیازات برای شرکت(یعنی اصلا هر لحظه امکان داره این دانلود رایگان رو برداریم و برین از خداتونم باشه که همینو دارید.)و ما در مورد سرعت شبانه هیچ تضمینی نمیتوانیم به شما بدهیم و از دلیل کاهش آنهم طبعا بی خبریم.حالا مگه واقعا سرعت شبانه کم شده؟بله این کلام آخر پشتیبانی صبانت مشهد خواهد بود.میگی نه دوستان زنگ بزنند تا بفهمند.در ضمن 195 هم شکایات مربوط به کمی سرعت در ساعات رایگان را رسیدگی نمیکند چون قانونا این ساعات رایگان از لطف isp هست و گرنه اصلا نباید وجود داشته باشد.(باز حداقل دم پشتیبانی صبانت اصفهان گرم که همچین پاسخ دردناکی داده طبق گفته دوست اصفهانیمون.مشهد که کلا منکر بر دوش داشتن مسئولیتش میشه)
    Last edited by david-ebi; 01-09-2014 at 20:11.

6. 3 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ssector's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

نمایندگی اصفهان میگه صبا نت شبانه نداره! (یعنی فقط روی حجم روزانه حساب کن)
    من از 2مگ اومدم 6مگ که سرعت شبانم بیشتر بشه فرق چندانی نکرد که هیچ
    الان هم چند شبه که تقریبا صفره و باید سیستم رو خاموش کرد
    ترافیک روزانه برای دانلود به صرفه نیست و صرف جستجوی لینک و وبگردی میشه اگه نتونیم روی شبانه حساب کنیم که اصلا به درد نمیخوره!

8. این کاربر از ssector بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

الان فکر کنم این خط روی 512 بسته شده بخاطر همین پارامترای بهتری داره !اون روزی که سر خط وصل کردم یک اقایی از خود مخابرات البته نه از مخابرات منطقه ما اومده بود تا جایی که یادمه تغییر زیادی نکرده ولی من به همسایمون گفتم بگه روی 2 ببندن تا بتونم ببینم این مشخصات با پهنا 2 مگ چه تغییری میکنه و با مال من چه تفاوتی میکنه
    خط همسایه که روی 1مگ بسته شده بود. حرف شما هم درسته. وقتی پروفایل پایین‌تر بسته می‌شه یه مقدار روی مشخصات خط به ویژه SNR تأثیر می‌گذاره. اما معمولاً Atten که معیاری از فاصله کابل‌کشی مشترک تا مرکز مخابراتیه، تغییر چندانی نمی‌کنه.

با توجه به این که می‌گی از سر خط هم تغییر چندانی نکرده، پس مشکل به احتمال خیلی زیاد از خود مرکز مخابراتیه. شما باید از مرکز مخابراتی پیگیر نویز شدید خطت باشی. البته بعید می‌دونم نتیجه خاصی بگیری. ولی تلاش کردن که ضرر نداره.

10. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه palet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من از 2مگ اومدم 6مگ که سرعت شبانم بیشتر بشه فرق چندانی نکرد که هیچ
    الان هم چند شبه که تقریبا صفره و باید سیستم رو خاموش کرد
    ترافیک روزانه برای دانلود به صرفه نیست و صرف جستجوی لینک و وبگردی میشه اگه نتونیم روی شبانه حساب کنیم که اصلا به درد نمیخوره!
    دقیقا . داداش شرکت خوبی پیدا کردی شبانه رایگان منم خبر کن. کجا میشینی

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

باشه داداش.
    شما هم پیدا کردی بما خبر بده (ما که دیگه خسته شدیم از این نت پر نوسان)
    اون پایین ماییناییم

اگه نباشه جاش خالی می مونه SETIZEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ایشون احتمالا شبا خواب بوده خبر نداره از قبل

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

باشه داداش.
    شمام پیدا کردی خبر بده ( خسته شدیم از این نت پر نوسان)

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

ایشون احتمالا شبا خواب بوده خبر نداره از قبل
    شبا که هیچ روزا هم خوابه!
    طرف کلا تعطیله!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •