تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1299 از 4428 اولاول ... 29979911991249128912951296129712981299130013011302130313091349139917992299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,981 به 12,990 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ای لعنت بر هر چی شرکته که دون میپاشه !!!! ، همه میگفتن پارس 128 رو ، روی 2 مگ می بنده ، تا من اومدم پارس سرعتا واقعی شد !!!! شانسه داریم ؟؟؟؟؟؟ ولی هر جی باشه از شاتل بهتره خدایییییییییییشششش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    پیشرفته ترین مملکت دنیا از اخر

پيش فرض

یعنی واقعاً 30 تومن دادی بالا کشیدن و تمدید نشد ؟ بهشون گفتی چیزی نگفتن ؟

من که از همین 1گیگ هم نمیگذرم به دختره گفتم اضافه میشه دیگه ؟ یه حتمـــــــــــــــــــــا ً ـی گفت که مطمئن شدم اضافه میشه
    دقیقا 30 تومن انلاین ریختم به حسابشون بانک اس ام اس داد که از حساب بانکیم کم شده ولی رفتم تو سایت پارس دیدم قرار دادم تمدید نشده . زنگ زدم پارس حدود یک ساعت فقط اهنگ میزد بعدم دختره گفت از مشکل از بانکه دوباره باید پول بریزی . رفتم بانک گفت مشکل از خود پارسه منم که دیگه چاره ای نداشتم سی هزار تومن دیگه ریختم به حسابشون . می خواستم فسخ کنم ولی دیدم بقیه شرکت ها هم مثل پارس دزد هستن فرقی نمی کنه !

3. 2 کاربر از dark-sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دقیقا 30 تومن انلاین ریختم به حسابشون بانک اس ام اس داد که از حساب بانکیم کم شده ولی رفتم تو سایت پارس دیدم قرار دادم تمدید نشده . زنگ زدم پارس حدود یک ساعت فقط اهنگ میزد بعدم دختره گفت از مشکل از بانکه دوباره باید پول بریزی . رفتم بانک گفت مشکل از خود پارسه منم که دیگه چاره ای نداشتم سی هزار تومن دیگه ریختم به حسابشون . می خواستم فسخ کنم ولی دیدم بقیه شرکت ها هم مثل پارس دزد هستن فرقی نمی کنه !

شما نیاز نبود 30 هزار تومن دیگه بریزی
    کدپیگیری که بانک هنگام پرداخت آنلاین به شما میده میبردی بانک و رسید واریز وجه رو میگرفتی و میبردی پارس آنلاین

5. 2 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه club2energy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

قوی ترین برنامه برای شات دان کردن سیستم چیه؟
    idm گاهی اوقات گیج میزنه و سیستم رو خاموش نمیکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    پیشرفته ترین مملکت دنیا از اخر

پيش فرض

شما نیاز نبود 30 هزار تومن دیگه بریزی
    کدپیگیری که بانک هنگام پرداخت آنلاین به شما میده میبردی بانک و رسید واریز وجه رو میگرفتی و میبردی پارس آنلاین
    کد پیگیری به ایمیل باید بیاد درسته . برای من ایمیلی نیومد . به هر حال همه می دونن که پارس انلاین دزده هیچکس هم نمی تونه منکرش بشه . ماهم فقط باید بشینیم اینجا بگیم اه شنیدی تو کانادا اینترنت 100 گیگ دارن اون یکی می
    گه دوستم تو انگلیس اینترنت 200 گیگ داره یا پسر شوهر خاله پدر بزرگ من تو المان فقط هزار تومن بابت اینترت می ده و از این ...

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

کد پیگیری به ایمیل باید بیاد درسته . برای من ایمیلی نیومد . به هر حال همه می دونن که پارس انلاین دزده هیچکس هم نمی تونه منکرش بشه . ماهم فقط باید بشینیم اینجا بگیم اه شنیدی تو کانادا اینترنت 100 گیگ دارن اون یکی می
    گه دوستم تو انگلیس اینترنت 200 گیگ داره یا پسر شوهر خاله پدر بزرگ من تو المان فقط هزار تومن بابت اینترت می ده و از این ...

علاوه بر ایمیل تو همون صفحه پرداخت بانک کد پیگیری شما رو میزنه که به وسیله اون میتونید ادعای واریز وجه رو کنید
    من 15 روز دیگه حدودا باید تمدید کنم خدا کنه سر ما این مسائل پیش نیاد چون وقت نمیکنم بخوام برم پیگیر این قضایا شم

9. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام

من همین سرویس رو 2 ماه پیش گرفتم، اوایل سرعت دانلود در روز 195 و در شب هم همین حدودا بود که شبی چند

گیگ دانلود میکرد. امّا بعد از چند روز سرعت شبانه اومد پایین تا حدود 60 تا ولی روز همون 195 بود.

در مرحله بعد، سرعت شبانه شد 30 ! سپس سرعت روزانه شد 160 - 150 . مدتی بعد سرعت روزانه شد 120.

طبق این روند سرعت هی کمتر و کمتر شد تا الان که سرعت روزانم هم رسیده به 20 تا 40 .

و این یعنی آغاز طرح هجرت از پارس ...
    لطفا یک تست از اسپید تست بزار. اگر این طور باشه همون مخابرات رو نگه می دارم . گفتم این طوری حداقل توی روز یه سرعته خوب دارم و لو با محدودیت الان سرعت با مخابرات 25 کیلوبایته

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اگه قبل از پایان دوره تمدید کنیم چی میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mooshimooshi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

اگه قبل از پایان دوره تمدید کنیم چی میشه؟
    هیچی رزرو میشه برای بعد از اتمام این دوره

13. این کاربر از mooshimooshi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حتما برو پیگیری کن.
    میتونی بری بانک پرینت حساب 1 ماه گذشته رو بگیری که تمام عملیات های بانکی توش ثبت میشه و ببری پیشه نمایدنگی پارس و اونا مجبورن قبول کنن وگرنه میتونی شکایت کنی

15. این کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •