ای لعنت بر هر چی شرکته که دون میپاشه !!!! ، همه میگفتن پارس 128 رو ، روی 2 مگ می بنده ، تا من اومدم پارس سرعتا واقعی شد !!!! شانسه داریم ؟؟؟؟؟؟ ولی هر جی باشه از شاتل بهتره خدایییییییییییشششش![]()
ای لعنت بر هر چی شرکته که دون میپاشه !!!! ، همه میگفتن پارس 128 رو ، روی 2 مگ می بنده ، تا من اومدم پارس سرعتا واقعی شد !!!! شانسه داریم ؟؟؟؟؟؟ ولی هر جی باشه از شاتل بهتره خدایییییییییییشششش![]()
دقیقا 30 تومن انلاین ریختم به حسابشون بانک اس ام اس داد که از حساب بانکیم کم شده ولی رفتم تو سایت پارس دیدم قرار دادم تمدید نشده . زنگ زدم پارس حدود یک ساعت فقط اهنگ میزد بعدم دختره گفت از مشکل از بانکه دوباره باید پول بریزی . رفتم بانک گفت مشکل از خود پارسه منم که دیگه چاره ای نداشتم سی هزار تومن دیگه ریختم به حسابشون . می خواستم فسخ کنم ولی دیدم بقیه شرکت ها هم مثل پارس دزد هستن فرقی نمی کنه !
شما نیاز نبود 30 هزار تومن دیگه بریزی
کدپیگیری که بانک هنگام پرداخت آنلاین به شما میده میبردی بانک و رسید واریز وجه رو میگرفتی و میبردی پارس آنلاین
قوی ترین برنامه برای شات دان کردن سیستم چیه؟
idm گاهی اوقات گیج میزنه و سیستم رو خاموش نمیکنه
کد پیگیری به ایمیل باید بیاد درسته . برای من ایمیلی نیومد . به هر حال همه می دونن که پارس انلاین دزده هیچکس هم نمی تونه منکرش بشه . ماهم فقط باید بشینیم اینجا بگیم اه شنیدی تو کانادا اینترنت 100 گیگ دارن اون یکی می
گه دوستم تو انگلیس اینترنت 200 گیگ داره یا پسر شوهر خاله پدر بزرگ من تو المان فقط هزار تومن بابت اینترت می ده و از این ...
علاوه بر ایمیل تو همون صفحه پرداخت بانک کد پیگیری شما رو میزنه که به وسیله اون میتونید ادعای واریز وجه رو کنید
من 15 روز دیگه حدودا باید تمدید کنم خدا کنه سر ما این مسائل پیش نیاد چون وقت نمیکنم بخوام برم پیگیر این قضایا شم
لطفا یک تست از اسپید تست بزار. اگر این طور باشه همون مخابرات رو نگه می دارم . گفتم این طوری حداقل توی روز یه سرعته خوب دارم و لو با محدودیت الان سرعت با مخابرات 25 کیلوبایته
اگه قبل از پایان دوره تمدید کنیم چی میشه؟
هیچی رزرو میشه برای بعد از اتمام این دوره![]()
حتما برو پیگیری کن.
میتونی بری بانک پرینت حساب 1 ماه گذشته رو بگیری که تمام عملیات های بانکی توش ثبت میشه و ببری پیشه نمایدنگی پارس و اونا مجبورن قبول کنن وگرنه میتونی شکایت کنی![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)