به ISP زنگ بزنید بگید یک دور خط رو ریست کنند
به ISP زنگ بزنید بگید یک دور خط رو ریست کنند
سلام دوستان
دوستم یه مودم وایرلس میخواد که بردش هم خوب باشه
نظر خودم لینکسیس و ایسوز
نظر شما چیه و چه مدلی و قیمت؟
با سلام
مدل لینکسیسی که مد نظرتون هست خیلی خوبه. اما قیمتش یه خورده بالاس.
مدل linksys WAG120N هست که حدود 90 تومن قیمتشه.
موفق باشید.
سلام
من تنظیمات وایرلس مودم zyxel رو می خوام ، همچنین تنظیماتش روی لپ تاپ .![]()
راستی من تنظیمان بریدج میذارم خوب کار میکنه اما کامپیوتر رو خاموش روشن میکنم کانکت نمیشه که مجبورم ریست کنم مودم رو و ppope ببیام وصل شم
چیکار کنم؟
مشکل چیه؟
---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------
پشت مودمت سوراخ داره
با یه چیزی اونو 10 ثانیه داشته باش مودمت ریست بشه
بعد برو دوباره کانفیگ کن![]()
با سلام
تنظیمات تمام مودم ها تا حدودی شبیه بهم هستند.
شما از اولین پست همین تاپیک مودم رو تنظیم کنید و وقتی که به اینترنت وصل شد اگه با استفاده از کابل میخواید به لپ تاپ وصل کنید کابل رو به لپ تاپ بزنید و بذارید تا بشناسه ویندوز و سپس به اینترنت متصل میشید.
تمامی شرایط بالا در صورتی همینطوری به صورت خودکار انجام میشن و به اینترنت وصل میشید که قبلش تنظیمات شبکه ی ویندوزتون رو بهم نزده باشید.
موفق باشید.
دوستان من مودم linksys WAG120N دارم هر روز چند بار اینترنت قطع می شه باید مودم را خاموش و روشن کنم تا دوباره وضل شه به نظر دوستان مشکل کجاست
آقا طبق آخرین اطلاعات فهمیدم وقتی کامپیوتر رو خاموش میکنم و بعد میخوام روشن کنم و کانکت بشم نمیشه ارور 651 میده
بعد رفتم تو پنل مودم دیدم زده کانکتد
رفتم لوکال کانکشن اصلی مودم رو Disable و بعد فعال کردم دیدم بازم نمیشه
رفتم کامپیوتر خاموش روشن کردم دیدم بازم نمیشه
بعد آخر رفتم مودم رو خاموش روشن کردم دیدم شد
حالا قضیه چیه؟ یعنی هر بار باید اینکارو بکنم؟![]()
ارور 651 که خودش میگه مشکل از مودمه . شما مودم رو سخت افزای ریست کردی دوباره کانفیگ کنی ؟ ورژن برنامه ی مودم رو هم به روز کن .توی سایت سازنده هست . یه بار یه مشکلی داشتم به روز کردم درست شد .
شما هم مودم رو ریست کن دوباره کانفیگ کن . اگه مشکل از ISP نباشه .
نوع کانکشن رو هم اگه PPPOE هست به Bridge تغییر بده ببین در مواقعی که قطع میشه چه اروری میده . میتونه کمک کننده باشه . ارور ها راه حل رو هم نشون میدن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)