تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1299 از 2365 اولاول ... 29979911991249128912951296129712981299130013011302130313091349139917992299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,981 به 12,990 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه 212vr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شهسوار

پيش فرض

دوستان نظرتون راجع به يونيت x303 آلپاين و 7056 كنوود چيه
    از آلپاين خيلي خوشم اومده ولي ميترسم بدون پروسسور صداش جالب نشه
    سيديم واسم اهميت نداره
    راستش انقد كه گشتم واسه هد يونيت اعصابم بهم ريخته
    اگه كسي اين x303 تست كرده مارم روشن كنه ممنون ميشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

نظر اساتید در مورد پخش HITOP 882 چیه؟
    ارزش خرید داره؟
    میتونه باند های کنوود 718 رو یاری کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام دوستان...
    باند infinity 6933 refrence قیمتش چنده؟
    اصلش ساخت usa هستش؟
    در کل چه جور باندیه به نسبت hertz 690 hcx

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

با سلام
    من قصد دارم یک هد یونیت + یک جفت باند بخرم. قصد خرید آمپلی و... ندارم. پس درنتیجه یک هد یونیت و باندی میخوام که کیفیت و باسش خوب باشه
    ترجیحا هد یونیت پایونیر باشه + بلوتوث دار .باند کنوود 718 چطوره؟
    باتش

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض .....

با سلام
    من قصد دارم یک هد یونیت + یک جفت باند بخرم. قصد خرید آمپلی و... ندارم. پس درنتیجه یک هد یونیت و باندی میخوام که کیفیت و باسش خوب باشه
    ترجیحا هد یونیت پایونیر باشه + بلوتوث دار .باند کنوود 718 چطوره؟
    باتش

قیمت ؟ از انجایی که قصد خرید امپلی رو نداریم حدس میزنم با بودجه پایینی میخوای بهترین سیستم رو داشته باشی

هدیونت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به قیمت 235 هزارتومان

باند هم 718 نیاز به امپلی داره . شما میتونی با توجه به بودجه ی

باند پایونیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت 124000 تومان

رو خریداری کنین.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

قیمت ؟ از انجایی که قصد خرید امپلی رو نداریم حدس میزنم با بودجه پایینی میخوای بهترین سیستم رو داشته باشی

هدیونت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به قیمت 235 هزارتومان

باند هم 718 نیاز به امپلی داره . شما میتونی با توجه به بودجه ی

باند پایونیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت 124000 تومان

رو خریداری کنین.
    فراموش کردم بگم بودجم حدود 600 تومنه. حالا یکم میشه کانفیگ بر بالاتر

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

تو تاپیک های قبل دیدم که خیلی باند Co 609 ادیو سیست پیشنهاد شده .

ببینید خرید این باند اصلا توجیه اقتصادی نداره . وقتی قیمت باند حدود 470 باشه و قیمت امپلی فایری که به صورت کامل درایوش کنه و از قدرتش به طور کامل استفاده کنه دو برابر قیمت باند به قیمت 1 میلیون باشه دیگه چه انتظاری باید داشت .

امپلی های ارزون تری هم برای این اسپیکر پیدا میشه مانند m line 100.2 که قیمتش 460 تومن هست . ولی وقتی که قدرت این اسپیکر 140 وات هست و این امپلی هم فقط 100 وات به باند میده ، پس فرق این باند با یه باند 100 واتی ارزون مانند JBL GTO 938

چی هستش ؟

درسته که صدای بسیار بسیار و باز هم بسیار خوبی داره اما ب نظر شما 1 میلیون (هزنیه امپ و باند ) برای یک جفت باند به صرفه و اقتصادی هست ؟؟؟؟؟؟؟

حمید خان نزنی ها
    سلام (اسمتون چیه؟)
    اختیار دارید.شما سرور من هستید.
    متاسفانه باید عرض کنم با شما مخالفم.به طور کلی وقتی کلاس کاری اسپیکر بالا میره به الطبع آمپلیفایری که باید درایوش کنه نیز هزینه اش بالا تر میره.حالا بحث صرفه اقتصادی رو باید ببینیم منی که پول ندارم آمپ مثلا XL150C4 رو بگیرم و بدم به این کواک رو میتونیم عمومش بدیم.شاید من نتونم بخرم ولی تا جائی که میدونم تعداد بالائی فقط از این آمپ آمد و کلا رفت مگر تک و توک تو نماینده های شهرستان ها داشته باشن.
    پس هستند کسانی که Co خریدن و آمپ خوب هم بهش دادن.
    از طرف دیگه،این کواک با یه آمپ 100 واتی مثل Ml100.2 نه هر 100 واتی (مثل ماراشال و مکسیدر و...) هم صدای خوبی میده.ولی خب با 140 ته صداش رو میتونیم در بیاریم.
    شما میدوم خیلی حساس هستید.ولی شک ندارم بعد از خریدن امثال 938 پشیمان خواهید شد. تجربه بهم ثابت کرده. باور ندارید، بچه های همین فروم میتونند بیان و عرایض بنده رو روش صحه بزارن.

lماشین مزدا 3 هست (متاسفانه تجربه صوتی کمی در موردش در ایران هست دوستان مزدا دار یا سیستم نمی بندند میگن صداش خوبه و یا اگه سیستم بستن تجربه شون رو اینترنتی نمیکنن )

بخشی از سیستم همونهایی هست که 2 سال قبل با راهنمایی شما گرفتم

شامل
    امپ اسپیکرها : infinity 7541 a
    امپ ساب : کنوود 8105d
    کامپ برا جلو : SPS-600C
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته یکی از توییترها سوخته

هد یونیت : 7150 sd pioneer

البته در حال حاضر هد یونیت مورد استفاده هد یونیت دو دین چینی رویال هست ( به خاطر مشکل نبود اینتر فیس سایر برندهای خوشنام )
    پی گیر نصب 7150 با کمک اقا پیام هستم

اسپیکرهای عقب : 718 معمولی
    ساب هم JVC از اون قدیمی ها فکر کنم 6400

( این دوتای اخری رو قبل از راهنمایی شما داشتم )
    آهان پس OEM رو مزدا c600 میبندن؟نمیدونستم پخشش چیه.فقط تو ماشین عموم قبلا یه بار نشستم صداش رو شنیده بودم که خوب بود.
    یادم نمیاد 7541 رو من پیشنهاد کرده باشم!!مگر سریه قدیمیه 9-10 سال پیش.
    سلام
    اگه تهیه کنید که ممنون میشم
    به نظرتون با این قطعات :
    کامپ mx135 , mx165
    ساب mx12 plus
    آمپ M-LINE 75.4
    آمپ مونو 8105 کنوود
    و هدیونیت 7056
    به کیفیت صدا و شفافیت مورد نظر میرسم؟برام بلندی صدا مهم نیست جزئیات صدا مهمه.چون یشتر آهنگ های آروم گوش می کنم.
    قطعات بالا با هم مچ هستند و تایید میکنید؟
    مرسی
    بله حتما.
    شک نکن.اتفاقا بدون MX130 بقیه قطعات رو پرشیا یکی از دوستان هست مایل بودید میتونید قبلش هماهنگ کنم تشریف ببرید صدای سیستم رو گوش کنید.
    ماشین فرمودید چیه؟
    من co609 رو تست کردم از نظر کیفیت صدا عالیه اما بیس و حجم صدا توقعات رو براورده نمیکنه....
    معلومه کسی که ساب باکس یک میلیونی رو گوش کرده حالا جاش Co نصب کرده باید هم بگه حجم نداره.
    عبدالله جان اولا اون اسپیکر الان برک نشده. بعد از دوره Break-In آمپ رو فول رنج کن ببین چیکار میکنه ماسکونی برات.بابا من شنیدم این اسپیکر رو.آخه فقط حجم بیس و گوم گوم کردن که بدرد نمیخوره.بعدش سیستم وقتی کیفیتی میشه صدا هم داخلی میشه نه خارجی.سیستم شما SQ هست.حیف که 1000 کیلومتر از من دوری وگرنه خودم برات چنان تنظیم میکردم که کیف کنی.
    نه بابا حمید جان بیخیال کامپوننت و آمپ!!
    همین یک پخش خوب که بلوتوث و یو اس بی(جلو باشه) داشته باشه بهم معرفی کن + یک جفت باند با کیفیت که بیس خوبی داشته باشه.
    بعدا خورد خورد میرم باند و تیوتر و سابشو میخرم
    بسوزه پدره بی پولی
    7056 کن وود بگیر.اسسپیکر هم MC609 گلیدن شرکت یه تعدادی موجود کرده.400 تومن هم هست. بدون آمپ هم صدای قابل قبولی میده.بعدا یه آمپ دو کانال 100 واتی هم براش بگیر.
    یه سئوال دیگه من کنوود3053خریدم نمیدونم زیر 200تومن چه اسپیکری باهاش مچ میشه با یه آمپلی.یکی از دوستام میگه که یه جفت اسپیکر سوروند یا کامپوننت بردار با یه ساب کوچیک ساب و به آمپلی وصل کن اسپیکرهارو هم مستقیم به پخش میگه صداش خیلی تمیز تر هزینتم تقریبا همون قدر در میاد هول وهوش 200تومن .به نظر شما فکر خوبی؟؟
    ناجی جان من چی بگم آخه.زیر 200 تومن کن وود ها به نظر من از پایونیر بهتر صدا میدن بدون امپ هم می بندند.

حالا اگه بدون امپلی فقط باند 718 باشه بازم به پخش اسیب میرسونه؟
    718 یه درایور 3 اهمیه.بهتره با آمپ نصب بشه .ممکنه صدمه بزنه که در طولانی مدت خواهد زد چون امپدانس مچ نیست.
    این پسوند روی اسپیکرها معنیش چیه که میگنRازهمه بهتره .6975هم V2داره هم ساده خودم دیدم .یا مثلا سری S.من 6965 V2قیمت گرفتم 175تومن .6994قیمت گرفتم 180تومن درصورتی که فکر میکردم خیلی بیشتر ازاینها تفاوت قیمتی داشته باشن وفکر میکردم 6994خیلی بهتر ازاون باشه که فروشنده گفت 6965بیس قویتر داره؟
    ببخشید مجبور شدم اینجوری بپرسم آخه جواب همه سئوالاتمو نمیگرفتم .
    مروبط به خطوط تولید هست. گفتم فکر کنم صفحات قبل که.
    متریال مصرفی ،جنس ووفرها و تیوترها،میزان توان خروجی و....باعث بوجود امدن کلاسهای متنوع شده.البته من دقیقا نمیدونم که مثلا V2چیه یا A چیه. میپرستم از دوستان خدمتتون عرض میکنم.
    سلام
    دوستان من میرم اینارو بخرم گفتم بیام نظر نهاییتون رو بپرسم اگه بهتر از این تو رنج 500 تومن سراغ دارین که هم کیفیت جنس و هم کیفیت صدای خروجی بیشتر باشه معرفی کنین.
    البته شاید هنوز امپلی نگرفتم.
    ممنون میشم یه کانفیگی بگین که یادگاری بمونه اخه از پخش هیچی سرم نمیشه میخوام تک باشه چون تو شهر ما پره جنس بونجول و چینیه که به خورد ملت میدن

KENWOOD
    U456
    AMPLIFIRE
    KAC-M526
    SPEAKER
    M6934A
    بله فکر کنم در حد خودش صدای مناسبی بگیرید.
    فقط جواب این سوال رو بدین دوستان
    کدوم امپو بخرم

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ادیسان و بعد هرتز.
    آقا حمید منظورتونو از "چرا 718 " نفهمیدم یعنی خوب نیس؟
    اگه خوب نیست پس یه باندی که بیس قوی داشته باشه معرفی کنین که بودجم برا باند 200-250 تومنه.
    به نظر من خیر.البته اولش خیلی خوبه و BASS مشتی هم میزنه ولی کم کم هم از حجم کم میشه و هم اینکه کلا صدای جالبی نداره. تیوترهای تیزی هم داره مخصوصا در ولومهای بالا.
    ببین آلپاین چیزی نداره تو. این رنج؟

دوستان نظرتون راجع به يونيت x303 آلپاين و 7056 كنوود چيه
    از آلپاين خيلي خوشم اومده ولي ميترسم بدون پروسسور صداش جالب نشه
    سيديم واسم اهميت نداره
    راستش انقد كه گشتم واسه هد يونيت اعصابم بهم ريخته
    اگه كسي اين x303 تست كرده مارم روشن كنه ممنون ميشم
    X303 جزو سریه بدون Cd هست.ولی 7056 خیر. 7056 جای 8019 آمده و نسبت به قیمتش صدای مناسبی داره. آلپاین صدای با وضوح بالاتر و جزعیات بیشتری رو پخش میکنه.اگر پول داری 303 بگیر.در غیر اینصورت 7056 رو
    نظر اساتید در مورد پخش HITOP 882 چیه؟
    ارزش خرید داره؟
    میتونه باند های کنوود 718 رو یاری کنه؟
    من که نشنیدم. چینیه بله؟

فراموش کردم بگم بودجم حدود 600 تومنه. حالا یکم میشه کانفیگ بر بالاتر
    نه پایونیر نگیر.U456 بگیر.البته بلوتوث نداره.اسپیکر هم 6934 یا 6974 گزینه های خوبی هستند از کن وود.

8. 14 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا من باکنوود3053کدوم بگیرم بهتره؟
    جی بی ال GTO938
    یاکنوود 6944یا6934
    پایونیر6995
    کدومشون فکر میکنید بیس قوی تری (ویبره)داشته باشه یه آمپ ضعیف براش میگیرم فعلا پول ندارم سعی میکنم پایونیر3500بگیرم.
    راستی اگه امکان داره هرکدومو پیشنهاد دادین حدود قیمتشم بهم بگین که گرون نخرم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستانی که میگن ضبط HITOP 882 رو ندیدم اینم عکسش با قیمت 120 هزار البته چینیه.

11. این کاربر از miladpa63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

ا

آهان پس OEM رو مزدا c600 میبندن؟نمیدونستم پخشش چیه.فقط تو ماشین عموم قبلا یه بار نشستم صداش رو شنیده بودم که خوب بود.
    یادم نمیاد 7541 رو من پیشنهاد کرده باشم!!مگر سریه قدیمیه 9-10 سال پیش.
    سلام
    نه حمید جان
    سی 600 کارخونه ای مزدا نیست من نصب کردم
    در مورد امپ هم دقیقا یادم نیست شاید شما نگفته باشید ولی فکر کنم با توجه به زمان خرید مال همون 9-10 سال قبل باشه
    پخش فابریک مزدا رو چون خروجی امپ نداشت عوض کردم 2دین مانیتور دار چینی گرفتم حالا می خوام پایونیر 7150 رو جاساز کنم

در مورد جایگزینی باند های عقب ( 718 ) یکی از دوستان می گفت با توجه به اینکه کامپ های جلو الپاین هست اگه کامپ دیگه ای مثل mx 165 عقب ماشین بزاری صدا هماهنگ نخواهد بود
    این موضوع جدیه ؟

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •