دوستان نظرتون راجع به يونيت x303 آلپاين و 7056 كنوود چيه
از آلپاين خيلي خوشم اومده ولي ميترسم بدون پروسسور صداش جالب نشه
سيديم واسم اهميت نداره
راستش انقد كه گشتم واسه هد يونيت اعصابم بهم ريخته
اگه كسي اين x303 تست كرده مارم روشن كنه ممنون ميشم
دوستان نظرتون راجع به يونيت x303 آلپاين و 7056 كنوود چيه
از آلپاين خيلي خوشم اومده ولي ميترسم بدون پروسسور صداش جالب نشه
سيديم واسم اهميت نداره
راستش انقد كه گشتم واسه هد يونيت اعصابم بهم ريخته
اگه كسي اين x303 تست كرده مارم روشن كنه ممنون ميشم
نظر اساتید در مورد پخش HITOP 882 چیه؟
ارزش خرید داره؟
میتونه باند های کنوود 718 رو یاری کنه؟
سلام دوستان...
باند infinity 6933 refrence قیمتش چنده؟
اصلش ساخت usa هستش؟
در کل چه جور باندیه به نسبت hertz 690 hcx
با سلام
من قصد دارم یک هد یونیت + یک جفت باند بخرم. قصد خرید آمپلی و... ندارم. پس درنتیجه یک هد یونیت و باندی میخوام که کیفیت و باسش خوب باشه
ترجیحا هد یونیت پایونیر باشه + بلوتوث دار .باند کنوود 718 چطوره؟
باتش
قیمت ؟ از انجایی که قصد خرید امپلی رو نداریم حدس میزنم با بودجه پایینی میخوای بهترین سیستم رو داشته باشی
هدیونت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به قیمت 235 هزارتومان
باند هم 718 نیاز به امپلی داره . شما میتونی با توجه به بودجه ی
باند پایونیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت 124000 تومان
رو خریداری کنین.
فراموش کردم بگم بودجم حدود 600 تومنه. حالا یکم میشه کانفیگ بر بالاتر![]()
سلام (اسمتون چیه؟)
اختیار دارید.شما سرور من هستید.
متاسفانه باید عرض کنم با شما مخالفم.به طور کلی وقتی کلاس کاری اسپیکر بالا میره به الطبع آمپلیفایری که باید درایوش کنه نیز هزینه اش بالا تر میره.حالا بحث صرفه اقتصادی رو باید ببینیم منی که پول ندارم آمپ مثلا XL150C4 رو بگیرم و بدم به این کواک رو میتونیم عمومش بدیم.شاید من نتونم بخرم ولی تا جائی که میدونم تعداد بالائی فقط از این آمپ آمد و کلا رفت مگر تک و توک تو نماینده های شهرستان ها داشته باشن.
پس هستند کسانی که Co خریدن و آمپ خوب هم بهش دادن.
از طرف دیگه،این کواک با یه آمپ 100 واتی مثل Ml100.2 نه هر 100 واتی (مثل ماراشال و مکسیدر و...) هم صدای خوبی میده.ولی خب با 140 ته صداش رو میتونیم در بیاریم.
شما میدوم خیلی حساس هستید.ولی شک ندارم بعد از خریدن امثال 938 پشیمان خواهید شد. تجربه بهم ثابت کرده. باور ندارید، بچه های همین فروم میتونند بیان و عرایض بنده رو روش صحه بزارن.
آهان پس OEM رو مزدا c600 میبندن؟نمیدونستم پخشش چیه.فقط تو ماشین عموم قبلا یه بار نشستم صداش رو شنیده بودم که خوب بود.
یادم نمیاد 7541 رو من پیشنهاد کرده باشم!!مگر سریه قدیمیه 9-10 سال پیش.
بله حتما.
شک نکن.اتفاقا بدون MX130 بقیه قطعات رو پرشیا یکی از دوستان هست مایل بودید میتونید قبلش هماهنگ کنم تشریف ببرید صدای سیستم رو گوش کنید.
ماشین فرمودید چیه؟
معلومه کسی که ساب باکس یک میلیونی رو گوش کرده حالا جاش Co نصب کرده باید هم بگه حجم نداره.
عبدالله جان اولا اون اسپیکر الان برک نشده. بعد از دوره Break-In آمپ رو فول رنج کن ببین چیکار میکنه ماسکونی برات.بابا من شنیدم این اسپیکر رو.آخه فقط حجم بیس و گوم گوم کردن که بدرد نمیخوره.بعدش سیستم وقتی کیفیتی میشه صدا هم داخلی میشه نه خارجی.سیستم شما SQ هست.حیف که 1000 کیلومتر از من دوری وگرنه خودم برات چنان تنظیم میکردم که کیف کنی.
7056 کن وود بگیر.اسسپیکر هم MC609 گلیدن شرکت یه تعدادی موجود کرده.400 تومن هم هست. بدون آمپ هم صدای قابل قبولی میده.بعدا یه آمپ دو کانال 100 واتی هم براش بگیر.
ناجی جان من چی بگم آخه.زیر 200 تومن کن وود ها به نظر من از پایونیر بهتر صدا میدن بدون امپ هم می بندند.
718 یه درایور 3 اهمیه.بهتره با آمپ نصب بشه .ممکنه صدمه بزنه که در طولانی مدت خواهد زد چون امپدانس مچ نیست.
مروبط به خطوط تولید هست. گفتم فکر کنم صفحات قبل که.
متریال مصرفی ،جنس ووفرها و تیوترها،میزان توان خروجی و....باعث بوجود امدن کلاسهای متنوع شده.البته من دقیقا نمیدونم که مثلا V2چیه یا A چیه. میپرستم از دوستان خدمتتون عرض میکنم.
بله فکر کنم در حد خودش صدای مناسبی بگیرید.
ادیسان و بعد هرتز.
به نظر من خیر.البته اولش خیلی خوبه و BASS مشتی هم میزنه ولی کم کم هم از حجم کم میشه و هم اینکه کلا صدای جالبی نداره. تیوترهای تیزی هم داره مخصوصا در ولومهای بالا.
ببین آلپاین چیزی نداره تو. این رنج؟
X303 جزو سریه بدون Cd هست.ولی 7056 خیر. 7056 جای 8019 آمده و نسبت به قیمتش صدای مناسبی داره. آلپاین صدای با وضوح بالاتر و جزعیات بیشتری رو پخش میکنه.اگر پول داری 303 بگیر.در غیر اینصورت 7056 رو
من که نشنیدم. چینیه بله؟
نه پایونیر نگیر.U456 بگیر.البته بلوتوث نداره.اسپیکر هم 6934 یا 6974 گزینه های خوبی هستند از کن وود.
حالا من باکنوود3053کدوم بگیرم بهتره؟
جی بی ال GTO938
یاکنوود 6944یا6934
پایونیر6995
کدومشون فکر میکنید بیس قوی تری (ویبره)داشته باشه یه آمپ ضعیف براش میگیرم فعلا پول ندارم سعی میکنم پایونیر3500بگیرم.
راستی اگه امکان داره هرکدومو پیشنهاد دادین حدود قیمتشم بهم بگین که گرون نخرم.
دوستانی که میگن ضبط HITOP 882 رو ندیدم اینم عکسش با قیمت 120 هزار البته چینیه.
سلام
نه حمید جان
سی 600 کارخونه ای مزدا نیست من نصب کردم
در مورد امپ هم دقیقا یادم نیست شاید شما نگفته باشید ولی فکر کنم با توجه به زمان خرید مال همون 9-10 سال قبل باشه
پخش فابریک مزدا رو چون خروجی امپ نداشت عوض کردم 2دین مانیتور دار چینی گرفتم حالا می خوام پایونیر 7150 رو جاساز کنم
در مورد جایگزینی باند های عقب ( 718 ) یکی از دوستان می گفت با توجه به اینکه کامپ های جلو الپاین هست اگه کامپ دیگه ای مثل mx 165 عقب ماشین بزاری صدا هماهنگ نخواهد بود
این موضوع جدیه ؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)