آخه کدوم پیمانکاری نصف شب کار میکنه.اون دفعه همین کارو کردن ، یک هفته نت نداشتم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آخه کدوم پیمانکاری نصف شب کار میکنه.اون دفعه همین کارو کردن ، یک هفته نت نداشتم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
اینترنت مخابرات من از ساعت 3 بعد ظهر تا الان قطعه به پشتیبانی اندیشه هم زنگ زدم میگه فیبر مشکل داره تا امشب هم درست نمیشه ؟
الان راس ساعت 1 شب درست شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دیروز اندیشه از از 4 بعد از ظهر قطع بود تــــــــــــــــــــــــ ــــــــا 1 شب ... خب نامحدود به چه درد میخوره ... بریم حجمی بگیریم بابا .... راستی هر 1 گیگ چقدره قیمتش ؟ 2500 یا 3500 ؟ اینجا یه لحظه دیدم روی تعرفه هاش زده 3500 تومن ولی سایت اندیشه همون 2500 تومن زده
سلام دوستان
من ساکن لاهیجان هستم و الان اندیشه دارم ( 1 مگ با ترافیک 2 گیگ )
چند وقتیه که میخام دامون بگیرم ولی خبر ندارم خوبه یا نه
سرعت دانلودش چنده ؟؟؟ شب که سرعتش پایین نمیاد ؟؟؟
این داستان حقیقت داره![]()
سلام یه سوال آقا این کانفیگ مودم برای شرکت fast way راه و روش خاصی داره آخه یه مودم بردم کانفیگ کنم سر ppoe کانکت نمیشد 3 بار هم اینجوری شد بردم fast way درست کرد درستم کانفیگ کردم شکم ندارم و مطمئنم یه کاری میکنن نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستانی که ADSL مخابرات دارن اگه قطعه VPI و VCI از 0,35 به 8,35 تغییر بدن
نمیدونم چی شده وقتی ویندوز میاد بالا خود به خود به اینترنت وصله و نیاز نیست کانکشن باز کنم
چیزی رو دست نزدم
من دو شبه از 5 بلند میشم سرعت محدود اندیشه رو نیگا میکنم دانلودش رو 120 کیلو هست دوباره عین قدیم سرعتشو کرده شبا ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)