تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1299 از 2376 اولاول ... 29979911991249128912951296129712981299130013011302130313091349139917992299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,981 به 12,990 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

مریم و عماد ممنون بابت عکسهای بازی

خواهش میکنم علیرضا، وظیفست..

جدول گلزنان لیگ برتر (آپدیت شده)

داره خودمونی میشه adnokanna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Here and there

پيش فرض

در پی ادرار بازیکن کامرونی ابومسلم کنار زمین و پشت نیم کت تیمش:

پس از اتمام ديدار ابومسلم و ملوان

بك پور: نگودي با فرهنگ ما آشنا نيست

خبرگزاري فارس: ناظر داوري مسابقه ابومسلم و ملوان گفت: بازيكن افريقايي ابومسلم با فرهنگ ما آشنايي ندارد، اما ادرار كردن وي كنار زمين را به كميته داوران گزارش خواهم كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، حاتم بك پور پس از پايان مسابقه در جمع خبرنگاران در خصوص رفتار بازيكن كامروني تيم ابومسلم گفت: داور اين صجنه را نديد و طبيعي است كه نمي توانست در اين مورد واكنش نشان دهد؛ اما من اين اتفاق را ديدم و به كميته داوران گزارش مي كنم و كميته داوران احتمالا اين اتفاق را به كميته انضباطي مي فرستد.
    وي افزود: از رسانه ها مي خواهم اين اتفاق را زياد پيگيري نكنند، زيرا نگودي با فرهنگ ايران آشنا نيست و براي آگاهي از فرهنگ ما به زمان نياز دارد.
    جان نگودي در دقيقه 20 مسابقه در كنار زمين و پشت نيمكت تيمش ادرار كرد.
    اين مسابقه دیروز در شهر مشهد برگزار شد و با نتيجه تساوي 2 بر 2 تمام شد.
    Last edited by adnokanna; 04-12-2008 at 12:47.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Here and there

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

حجازي: با قلعه نويي روبرو مي شوم نه فرگوسن

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ابومسلم مشهد گفت: قرار نيست در مسابقه با استقلال با فرگوسن روبه رو شوم كه تصور مي كنيد تقابلم با سرمربي حريف ديدني باشد.

ناصر حجازي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: دوشنبه شب عازم مشهد شدم و مديران باشگاه قول دادند كه سه شنبه مطالبات بازيكنان را پرداخت كنند، اگر اين كار امروز انجام شود من در مشهد به فعاليت خود ادامه خواهم داد، در غير اين صورت به تهران بازمي گردم.
    وي افزود: شرط من فقط به خاطر بازيكنان است و باشگاه 40 ميليون تومان به حسابم واريز كرده است؛ اما اگر مطالبات بازيكنان پرداخت نشود پول باشگاه را پس مي دهم و به تهران باز مي گردم،البته تصور مي كنم بني اسد مدير عامل باشگاه مشكلات مالي را بر طرف كند.
    حجازي در خصوص ديدار با ملوان گفت: بازيكنان ما در دو ديدار برابر سايپا و سپاهان نمايش خوبي را ارئه كردند و در مسابقه چهارشنبه هم مطمئنا بازي خوبي از ابومسلم شاهد خواهيد بود. تا پيش از ديدار با استقلال هم يك مدافع توگويي و داود سيدعباسي به همراه چند بازيكن تيم ما آماده خواهند شد و شرايط تيم ايده آل مي شود.
    حجازي در مورد اين كه گفته است برابر استقلال روي نيمكت خواهد نشست، عنوان كرد: چرا نبايد اين كار را كنم؟ من پول مي گيرم و به باشگاه خود متعهد هستم، بنابراين بايد وظايفم را در قبال باشگاه انجام بدهم.
    سرمربي اسبق استقلال در مورد اين كه تقابل او با امير قلعه نويي در اين ديدار ديدني خواهد بود اظهار داشت: مگر قرار است با آلكس فرگوسن روبه رو شوم كه اين تقابل را ديدني مي دانيد؟ اين هم يك مسابقه معمولي است. متاسفم كه مربياني بادانش و تحصيلكرده مثل امير پيرواني بايد در خانه بنشينند و مربياني كه حتي ديپلم هم ندارند، مربيگري تيم ها را بر عهده مي گيرند.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Here and there

پيش فرض

عجب لیگی داریم!!! یعنی بازیکن خارجی میارن، در این حد هم توجیه نمی شه؟؟؟
    Last edited by adnokanna; 04-12-2008 at 12:45.

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

در پی ادرار بازیکن کامرونی ابومسلم:

پس از اتمام ديدار ابومسلم و ملوان

بك پور: نگودي با فرهنگ ما آشنا نيست

خبرگزاري فارس: ناظر داوري مسابقه ابومسلم و ملوان گفت: بازيكن افريقايي ابومسلم با فرهنگ ما آشنايي ندارد، اما ادرار كردن وي كنار زمين را به كميته داوران گزارش خواهم كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، حاتم بك پور پس از پايان مسابقه در جمع خبرنگاران در خصوص رفتار بازيكن كامروني تيم ابومسلم گفت: داور اين صجنه را نديد و طبيعي است كه نمي توانست در اين مورد واكنش نشان دهد؛ اما من اين اتفاق را ديدم و به كميته داوران گزارش مي كنم و كميته داوران احتمالا اين اتفاق را به كميته انضباطي مي فرستد.
    وي افزود: از رسانه ها مي خواهم اين اتفاق را زياد پيگيري نكنند، زيرا نگودي با فرهنگ ايران آشنا نيست و براي آگاهي از فرهنگ ما به زمان نياز دارد.
    جان نگودي در دقيقه 20 مسابقه در كنار زمين و پشت نيمكت تيمش ادرار كرد.
    اين مسابقه امروز در شهر مشهد برگزار شد و با نتيجه تساوي 2 بر 2 تمام شد.
    ببخشید دوست عزیز فکر کنم این خبر رو باید جای دیگه ای قرار میدادی !

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Here and there

پيش فرض

ببخشید دوست عزیز فکر کنم این خبر رو باید جای دیگه ای قرار میدادی !
    آخه این خبر خیلی عجیب بود، تازه ما بازی بعديمون با همین ابومسلمه.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Here and there

پيش فرض

= استقلال
    Last edited by adnokanna; 04-12-2008 at 13:57.

پروفشنال Mohamma:D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    arak city

پيش فرض

از سوي afc

مهم ترين تغييرات ليگ قهرمانان آسيا اعلام شد

خبرگزاري فارس: از سوي كنفدراسيون فوتبال آسيا مهم ترين تغييرات در مسابقات ليگ قهرمانان به صورت شفاف اعلام شد.

به گزارش خبرگزاري فارس،باشگاه هاي آسيايي در سال 2009 تجربه تازه اي در رقابت هاي خارجي خواهند داشت و با راه اندازي ليگ قهرمانان آسيا رقابت جديدي را آغاز خواهند كرد.
    سال آينده نه فقط براي 32 تيم حاضر در ليگ قهرمانان كه براي همه 64 باشگاهي كه در رقابت هاي afc حضور خواهند داشت تجربه تازه اي خواهد بود.
    سايت the-afc.com در اينجا يكبار ديگر نكات مهم بازيهاي اين دوره ليگ قهرمانان آسيا acl و جام اي اف سي afc cup را مرور مي كند.

Acl
    *در بازيهاي ارتقا يافته سال 2009 ليگ قهرمانان آسيا 30 باشگاه از 10 كشور حضور دارند كه بطور مستقيم به مسابقات راه پيدا مي كنند. و دو باشگاه از طريق بازيهاي پلي آف به مسابقات مي آيند. قرعه كشي بازيها روز 7 ژانويه سال آينده – 18 دي ماه در ابوظبي امارات برگزار مي شود.
    * پلي آف مرحله انتخابي كه مرحله جديدي براي اين بازيهاست با حضور 8 تيم از 8 كشور برگزار مي شود و 6 تيم بازنده به afc cup برمي گردند.
    * در مرحله پلي آف تيم ها از اندونزي، سنگاپور، تايلند و ويتنام در گروه شرق آسيا بازي مي كنند.
    قهرمان و نايب قهرمان afc cup نيز در گروه غرب آسيا با دو باشگاه از امارات و هند ديدار خواهند كرد.
    *مجموع 32 تيم ( 16 تيم از غرب و 16 تيم از شرق آسيا) در هشت گروه چهار تيمي تقسيم مي شوند تا براي مجموع 96 بازي گروهي به ميدان بروند. گروه ها چهار گروه براي غرب آسيا و چهار گروه براي شرق آسيا خواهند بود.
    * دو تيم برتر هرگروه به مرحله شانزدهم صعود مي كنند. اين مرحله براي اولين بار فقط در يك بازي در خانه تيم سرگروه برگزار مي شود.
    *براي مرحله يكچهارم قرعه كشي باز انجام مي شود و تيم هاي غرب و شرق آسيا در دو بازي رفت و برگشت برابر هم قرار مي گيرند. بازيهاي نيمه نهايي نيز بصورت رفت وبرگشت است و فينال تنها در يك بازي در توكيو ژاپن برگزار مي شود.
    *در طول يك فصل بازيهاي ليگ قهرمانان آسيا 117 بازي از مرحله گروهي تا بازي فينال انجام مي شود.

Afc cup
    * اين بازيها كه دومين رده مسابقات باشگاهي afc به حساب مي آيد از سال 2009 با تغييرات در شكل بازيها و تيم هاي حاضر برگزار خواهد شد.
    * براي اولين بار در اين بازيها تيم هايي از عراق و كويت حضور دارند. تيم هاي سوري نيز فقط در اولين دور بازيهاي afc cup در سال 2003 حاضر بودند و بعد به ليگ قهرمانان رفتند. تيم هاي سوري در اين دوره از بازيهاي afc cup دوباره به جام برگشته اند.
    * در مجموع 32 تيم در afc cup شركت مي كنند كه 20 تيم از غرب آسيا و هند و 12 تيم از شرق آسيا هستند.
    *تيم ها در هشت گروه تقسيم مي شوند كه پنج گروه به غرب آسيا و سه گروه به شرق آسيا تعلق دارند.
    *دو تيم از هر گروه به مرحله شانزدهم (شانزده تيم نهايي ) مي روند كه تنها يك بازي براي هر تيم برگزار مي شود.
    تيم هاي يكچهارم نهايي، نيمه نهايي و فينال براي تعيين قهرمان در دو بازي رفت و برگشت به برگزار خواهند شد.
    دوست من شما مثل اينكه توجيح نشديد
    اين خبرها مال اينجا نيست
    دوستان استقلالي هم ميدونند كه براي اطلاع از اين اخبار بايد به تاپيكهاي اخبار ورزشي مراجعه كنند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Here and there

پيش فرض ببخشید

دوست من شما مثل اينكه توجيح نشديد
    اين خبرها مال اينجا نيست
    دوستان استقلالي هم ميدونند كه براي اطلاع از اين اخبار بايد به تاپيكهاي اخبار ورزشي مراجعه كنند
    I'm sorry, it won't happen again.

پروفشنال AntAreS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

تبریک تبریک تبریک
    بازیه خوبی بود حال کردیم
    اس اس3-2 ابومسلم
    ایشالا اصلا گل نخوره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •