2000 مادربرد جدید نه!
ولی پی اس پی 2000 کپی خور دائمه!
به احتما زیاد برای شما مادربرده جدیده!
برای همین مثل پی اس پی 3000 کرک می شه!
در ضمن روش های کرک پی اس پی 2000 رو دیدی اجرا نکن!مثل پاندورا!چون مال پی اس پی شما نیست!
با تشکر
2000 مادربرد جدید نه!
ولی پی اس پی 2000 کپی خور دائمه!
به احتما زیاد برای شما مادربرده جدیده!
برای همین مثل پی اس پی 3000 کرک می شه!
در ضمن روش های کرک پی اس پی 2000 رو دیدی اجرا نکن!مثل پاندورا!چون مال پی اس پی شما نیست!
با تشکر
یکی از دوستای داداشم ازاینا داره.ولی جعبشو نمیدونم چه شکلی بود
اون روش مال psp 3000 و psp 2000 کپی موقت هستش شماهم از همون استفاده کنید chikhen هم تو پست اول یکی از تاپیک ها هست
تاپیک کپی خور کردن psp فقط در اینجا![]()
من یه psp 1000 دارم که تو تاریخ 22/1/87 از فروشگاه یگانه (خیابان جمهوری-چهارراه یوسف آباد-پاساژ حافظ-پلاک 36) خریدم.دستگاهم کاملا سالم و سرحاله. فقط دیروز که برای چندمین بار می خواستم خودم آپدیتش کنم(فرم ویرش 3.80 m33-5 بود که می خواستم gen 5.5 بریزم روش) بازم زدم بریکش کردم و چون باتری پندورا ندارم و باتریم هم قابلیت پندورا شدن نداره و باید مثل دفعات قبلی 10 تومن خرج unbrick کنم، و از طرفی هم می خوام یه اکس باکس الیت بخرم، دیگه می خوام psp رو بفروشم. قیمت هم توافقی.دستگاه قوطی و شارژر و فاکتور خریدو... داره. یه مموری 4 گیگ سونی اصل هم روشه. هرکی خواست بخره با شماره 09122413093 تماس بگیره. در ضمن من زنجان زندگی میکنم و دستگاه رو می تونم با پست پیشتاز براتون بفرستم.
در ضمن یه باتری اضافی دارم که همراه دستگاه میدم.
داداش به نظرم این کارو نکن
برو تعمیرش کن ،چون داره بازیهای ترتمیزی براش میاد و داره psp تازگیا میترکونه
بازیهایی چون :god of war-ghost recon-metal -..............
نظر من اینه که ارزش نداره این کارو کنی ولی بازم خودت میدونی
دوست عزیز اینجا که تاپیک فروش نیست. شما تشریف ببرید سایت پرشین تولز .من یه psp 1000 دارم که تو تاریخ 22/1/87 از فروشگاه یگانه (خیابان جمهوری-چهارراه یوسف آباد-پاساژ حافظ-پلاک 36) خریدم.دستگاهم کاملا سالم و سرحاله. فقط دیروز که برای چندمین بار می خواستم خودم آپدیتش کنم(فرم ویرش 3.80 m33-5 بود که می خواستم gen 5.5 بریزم روش) بازم زدم بریکش کردم و چون باتری پندورا ندارم و باتریم هم قابلیت پندورا شدن نداره و باید مثل دفعات قبلی 10 تومن خرج unbrick کنم، و از طرفی هم می خوام یه اکس باکس الیت بخرم، دیگه می خوام psp رو بفروشم. قیمت هم توافقی.دستگاه قوطی و شارژر و فاکتور خریدو... داره. یه مموری 4 گیگ سونی اصل هم روشه. هرکی خواست بخره با شماره 09122413093 تماس بگیره. در ضمن من زنجان زندگی میکنم و دستگاه رو می تونم با پست پیشتاز براتون بفرستم.
سلام خدمت همه اساتيد
ميخواستم بدونم براي كپي خور كردن PSP نياز به يك PSP كپي خور شده ديگه هم هست يا نه ؟ اگر هست بايد براي هر بار كه مي خواهيم همان PSP را دوباره كپي خور كنيم باز هم نياز به يك PSP كپي خور شده ميباشد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)