میدونم 4 جی نیست اما تری جی تا 21 مگ جواب میده
دانگل 4 جی هواوی 3372 هست که نمی دونم رو روترهای تی پی لینک مثل 3420 جواب میده یا نه. اگر کسی داره می تونه ببره پارس ارتباط تست کنه اگر جواب داد براش روتر بخره.
میدونم 4 جی نیست اما تری جی تا 21 مگ جواب میده
دانگل 4 جی هواوی 3372 هست که نمی دونم رو روترهای تی پی لینک مثل 3420 جواب میده یا نه. اگر کسی داره می تونه ببره پارس ارتباط تست کنه اگر جواب داد براش روتر بخره.
Last edited by ak313; 10-05-2015 at 22:23.
شهرک گلستان مودم 4g الان
داخلی
خارجی
XPERIA Z3
تست سرعت 3G همین الان یهویی
![]()
اقایون سلام ، من میخوام هواوی y550 بخریم ، هرجا سرچ کردم نتونستم عکسی از قسمت network mode گوشی داشته باشم ، ایا اپشن lte only یا wcdma only داره ؟
بسته های جدید با سرعت نامحدود!
بسته 3ماهه 600مگ هم حذف شد. من چند روز پیش گرفتم.
Last edited by m2music; 11-05-2015 at 10:35.
چطور گوشی هستش دوست عزیز . سرعت lte تا چقدر تست گرفتید ؟ اینکه lte only نداره اذیت نمیکنه ؟ کیفیت صفحه و زاویه دید از طرف های مختلف خوبه ؟ تاریک نمیشه ؟ دوربینش چطوره؟
توی شهر ما فقط 3g فعال هست و دوربین و صفحه نمایش و ... به نظر من که خوبه و قیمتش هم که عالی و به صرفه هست.
به قسمت نظرات لینک زیر برید اونجا برخی از دوستان تست کردن و عکسم گذاشتن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس ار مدتها دیشب بسته ماهانه را تمدید نکردم.در اعتراض به گران شدن اینترنت فعلا هم از ایراسل بسته 30 گیگ گرفتم که تو منزل من بطور متوسط 3 مگ دان میده به قیمت 60 تومان برای 3 ماه با عوارضش حدود گیگی 2300 تمام میشه که برای من به صرفه است
دوست عزیز چرا عوارض می دید از انجمن های همسایه می تونید راحت با 51 هزار فیکس شصت تومن شارژ بگیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)