برای من که کم نمیکنه.
برای من که کم نمیکنه.
تشکر از شما
اینطور که معلومه اینترنت مخابرات مازندران کیفیتش خوبه . سرعت اسمیه و نه کم میشه و نه زیاد ... ساعت رایگان هم سرعتش ثابته و مشکل کم کردن ترافیک و هزینه اضافی هم نداره ...
بعد از مسخره بازی پارس آنلاین ظاهرا همین مخابرات خوبه ...
چند روز پیش زنگ زدم یه کم آمار گرفتم ... دیروز زنگ زد و باهاش صحبت کردم ... 10 مگ دانلود رایگان شبانه نداره ... 5 مگ داره ... البته فکر کنم فقط برای اشتراک یکساله باشه ... پولش رو هم میشه یکجا پرداخت کرد و هم میشه با قبض ماهانه تلفن ...
با تمام تفاسیر برای من 5 مگ و 3 گیگ در ماه مناسبه ... خرید ترافیک هم اگه بیشتر از 10 گیگ بخریم هر گیگ 1600 تومن میشه ...
در کل امیدوارم برام خوب جواب بده ...
آقا نخرید خوب نیست من خریدم سرعت 5 مگ ، سرعتم کمه ، اونایی که ساری هستن همون 1 مگ بخرن کافیه ، بیشتر جواب نمیده ، بابل خوبه ، در کل خوب نیست نخرید
کسی تونسته سرویس یکساله 2 مگ رو یه 5 مگ تبدیل کنه؟ قبول میکنن؟
ماده 9 - شرایط فروش کمپین پاییز 93
9-10- تغییر در سرویس در مدت قرارداد تنها بصورت ارتقاء پهنای باند و یا ارتقاء پهنای باند و ترافیک ماهیانه با لحاظ شرایط مربوط به آن و در قالب جدول شرح محصولات پیوست، میسر می باشد. در این صورت نوع مودم دریافتی تغییر نخواهد کرد.
پهنای باند همون 2 مگ و 5مگ میشه؟
Last edited by starstarmaryam; 18-11-2014 at 16:13.
دوست عزیز کدوم شهری ؟
دقیقا چه سرویسی از پارس داشتی ؟
وضعیت سرعت دانلود پارس تو تایم رایگان چطور بود؟
چقدر میتونستی با پارس دانلود شبانه داشته باشی ؟
الان که از مخابرات ۵ مگ ٣ گیگ گرفتی ، لطفا یه فیدبک از وضعیت روز و شبش بده
دوست عزیز کدوم شهری ؟
دقیقا چه سرویسی از پارس داشتی ؟
وضعیت سرعت دانلود پارس تو تایم رایگان چطور بود؟
چقدر میتونستی با پارس دانلود شبانه داشته باشی ؟
الان که از مخابرات ۵ مگ ٣ گیگ گرفتی ، لطفا یه فیدبک از وضعیت روز و شبش بده
خطتون تست شده ؟ داون استریم رو افزایش دادن ؟
بله دوست عزیز![]()
Last edited by leo.unique; 18-11-2014 at 17:57.
من پارس گوه لاین از ساری دارم بعد 10اذر میخوام بدم تخلیه کنن خط این پارس افلاین دزد بیشرف رو اما نمیدونم کجا برم ؟ مخابرات دانلود شبانه حدیدا گذاشته؟ اصلا چه سرویسی بگیرم با دانلود شبانه و حدود 30 تمون تو 3 ماه؟؟ با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)