اگه سی ماه تکمیل سابقه جبهه داشته باشند معاف کامل
کمتر از سی ماه هیچی
احتمال برگرشتنش همه خیلی کمه
اگه سی ماه تکمیل سابقه جبهه داشته باشند معاف کامل
کمتر از سی ماه هیچی
احتمال برگرشتنش همه خیلی کمه
خودم اهل تهرانم شمال شرقي تهران خيلي بالاست جاش خوبه الان مهمه كجاي اداره تقسيم بشيم
سلام
دوستانی که امریه دارند لطفا بیشتر در مورد اون توضیح بدن( حقوق و این چیزا)
من که معاف از رزم دارم تو آموزشی چه بلایی سرم میارن؟![]()
سلام.رو حقوق اصلا حساب نکن.به مدرک بستگی داره.واسه متاهل با مدرک فوق لیسانس حدود 96 تومن میدنواسه لیسانس مجرد بین 68 تا 74 تومن.
معاف از رزم در اموزشی راحته.نه رژه داره نه صبحگاه انچنانی.چون بهونه دارند.اینایی که گفتم واسه وزارت دفاعه.ولیفکر کنم همه جا صدق کنه.
ظلم که شاخ و دم نداره
روزی 2300 تومنهییییییییییییییییییییی روزگار
![]()
سلام دوستان
من 28 آذر ماه دفترچه رو پست کردم ، ولی هنوز که هنوزه برگه سبزم نیومده ( البته پلیس + 10 المثنی شو گرفتم ) ، ایرادی نداره ؟ بعدا یقمون نکنن برگه سبزو بدید
ممنوووون .
ای گفتی.اخه 100 تومن در ماه چی میشه.یکی نیست فکر این سربازا باشه.بیگاری در حد لالیگا.
برگ سبز رو بیخیال.همون المثنی OK هست.برگ سبز من هم چند روز مونده به خدمت اومد.بخاطر پست دیر میشه.نگران نباش.
ببخشیدا ولی یه سوال خیلی مبتدی : مگه بعد از طی دوره آموزشیت حتما تو شهر خودت نمیوفتی؟ این مسئله به چه چیزی بستگی داره؟ (غیر از پارتی) و سوال دیگه اینکه بعد از آموزشی اگه بیفتی تو پادگان و نه قسمت اداری کارت چیه ؟ کلا اونقدری وقت هست که بشه برای دکترا بخونمممنون از پاسخ های خوبتون .
دوست عزیز من خیلی وارد نیستم اما در حد دانسته هامجوابتون رو میدم
اولا ممکنه تو ارتش باشید و مثل من تو یه شهر کوچیک زندگی کنید و هیچ ارگانی از ارتش تو شهر خودتون نباشه
دوما اگه بخواهید تو سپاه بیفتید (که تو همه روستا ها هم هست) یا باید به شانستون تکیه کنید یا قبل از اعزام درخواست بدید که اگه مثل من کارت فعال و از این حرفا ندارید سنگین تر اینه که درخواست ندید
اگر هم تو ناجا باشید اولویت با افراد تک فرزند و فرزندان نیروهای مسلح هست که تو شهر خودشون باشند
در نهایت میرسیم به گزینه همه کاره پارتی و شاید شانس
ولی بازهم منتظر جواب های دوستان حرفه ای باش
سلام
نه عزیز قانونی مبنی بر اینکه شما بعد از آموزشی حتما توی شهر خودت بیفتی وجود نداره. در صورتی که شرایط خاص داشته باشید بعد از اموزشی در شهر خودتون خدمت میکنید!(( در صفحات قبل توضیح داده شده))
سوال دومتون :
بستگی داره کدوم بخش اداری بیفتی
از تاسیسات بگیر تا قضایی و نیروی انسانی!! همه ادری هستن و کارشون فرق داره . یعنی از حمالی گرفته تا کارای پشت کامپیوتری همه اداری هستن.
سرباز امروز که از پادگان اومد خونه فکر اینه که فردا بره چه چیکار کنه توی پادگان !! (( البته بستگی داره اگر مسئولت آدم درستی باشه شما میتونی با خیال راحت درست رو هم ادامه بدی)) ولی هر چی زود تر هم بیای و شر این خدمت رو از سرت بکنی بهتره.
خدمت الان 21 ماه هست ولی حدود 40 ماه آدم رو از زندگی عقب میندازه! یعنی اگر میتونی معافی بگیری از معافی پزشکی گرفته تا بسیج و جبهه و کفالت فقط بچسب که بگیریش.
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)