تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1298 از 1783 اولاول ... 298798119812481288129412951296129712981299130013011302130813481398 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,971 به 12,980 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بنده زنگ زدم تهران الان
    امور استان ها

گفتم اینجوری شده گفتم سرعتم 0 تا 5 کیلو بایته شبها باور نکرد! آدم اینقدر بی شعور ؟ گفتم اصفهان همچین حرفی زده گفت نه شما هر چقدر میخواین و خط جواب بده و شلوغ نباشه میتونید دان کنید . نمیدونم متوجه حرفم شد یا نه .
    گفتم چرا اصفهان اینو میگه گفت زنگ میزنیم پیگیری میکنیم
    خیلی ممنون پس حل شد و معلوم شد که شایعه هست
    در ضمن صبانت پسر خاله من نیست که بخوام ازش دفاع بکنم و یقین دارم تا چند ماه دیگه خراب میشه و باید برم یک جای دیگه ولی فعلا از بقیه شرکتا برای دانلود شبانه بهتره

داره خودمونی میشه palet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با تشکر
    من گیم آنلاین بازی میکنم الان پینگ صبانت تو گیم آنلاین سرورهای ایرانی چنده چون من mw2 بازی میکنم؟!
    پینگ در گیم آنلاین خارجی چنده؟؟؟
    پینگ 4.2.2.4 چنده؟؟؟
    میشه صبانت دارید از speedtest عکس بزارید

با تشکر

داره خودمونی میشه palet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

خیلی ممنون پس حل شد و معلوم شد که شایعه هست
    در ضمن صبانت پسر خاله من نیست که بخوام ازش دفاع بکنم و یقین دارم تا چند ماه دیگه خراب میشه و باید برم یک جای دیگه ولی فعلا از بقیه شرکتا برای دانلود شبانه بهتره
    عزیز دل چرا شرکت صبانت اصفهان باید همچین حرفی بزنه؟ برعلیه خودش خودزنی بکنه؟ و به قول شما شایعه درست کنه؟ مگه مریضه شایعه درست بکنه؟ معمولا از خودشون خوب میگفتن قدیما شرکتها جدیدا بد میگن.
    Last edited by palet; 01-09-2014 at 16:57.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

بعضی حرفها هست شنیدنشون خیلی برای آدم گرون تموم میشه . همین کلمه شایعه که شما میگین. شایعه زمانیه که من یه روز سرعتم کم بشه و ،این حرف رو در بیارم و ،بگم فقط من اینجوری باشم و ،زنگ نزنم و .... حتی تشویق نکنم زنگ بزنید خودتون بپرسید و...
    چکار کنم دیگه باور کنید. خودم دارم میگم زنگ بزنید بپرسید

دوما : من گفتم تهرانیم ؟ مشهدیم؟ شیرازیم؟
    گفتم اصفهانیم و برای من اینجوری شده و زنگ زدم صبانت اصفهان بهم گفت دفتر مرکزیش اونم گفت از تهران دستور اومده. وقتی از تهران میگن شاید همه گیر بشه جاهای دیگه.

اونا تازه میتونن بگن نه یکی دو شبه درست میشه چرا باید بیان تازه واقعیت رو بگن که بر علیه خودشونه؟؟ اونا دوست دارن شایعه درست کنن؟؟ اونا معمولا اولین جمله ای که میگن اینه. مودمت رو خاموش روشن کن. مشکل از ویندوزته.

شما یا نمیدونی شایعه چیه یا طرفداری الکی داری میکنی .
    این از این دوست گلم
    --------------------

این مشکل از من نبوده . یسری دوستان هم این مشکل رو داشتن و خداروشکر بعضی ها زنگ هم زدن. و همین حرف رو شنیدن
    من به شهرهای دیگه کاری ندارم . الان اصفهان این اتفاق برای چند نفر افتاده. حالا این شرکت سیاست هاش جدا هست یا نیست داره این کارو میکنه . برای همه نه؟ برای من آره . برای چند نفر هم اینجوری شده . خودشم داره اینو میگه من که نگفتم.
    --------------------------

بنده زنگ زدم تهران الان
    امور استان ها

گفتم اینجوری شده گفتم سرعتم 0 تا 5 کیلو بایته شبها باور نکرد! آدم اینقدر بی شعور ؟ گفتم اصفهان همچین حرفی زده گفت نه شما هر چقدر میخواین و خط جواب بده و شلوغ نباشه میتونید دان کنید . نمیدونم متوجه حرفم شد یا نه .
    گفتم چرا اصفهان اینو میگه گفت زنگ میزنیم پیگیری میکنیم. در کل آدم عصبی بود. مطمئنم حرفمو نفهمید

----------------------
    ـقا من شایعه کردم . اوکی؟

این شماره های اصفهانه . متاسفانه همزمان چند شهر زندگی نمیکنم که خبر داشته باشم از اینترنتش . پس برام مهم نیست کی سرعتش زیاده و یسری ها دارن بزرگ نمایی هم میکنن. الان قضیه خونه خودم مهمه و شهر خودم

به ترتیب عمل کنید.اینا شماره های اصفهانه
    36249298 36260666 36291119 36291729
    36288632 36268236 36291829 36260667
    95023030 95023032 95023033 95023034

زنگ زدید اصفهان ؟
    خوب حالا زنگ بزنید تهران
    83853 (021)

داخلی 3 رو بگیرید امور استان ها. بگید اینجوری شده

لطفا کسی به حرف من اعتماد نکنه من دروغ گوام. خودتون زنگ بزنید و این مراحل رو انجام بدید.
    ولی تا موقعی که زنگ نزدید و این مشکل حل نشده کسی حرف از شایعه نزنه چون کسی که فقط بلده بدون دلیل بگی این حرف ها شایعست حتما داره از طرف صبانت پشتیبانی میشه

احتمالا سیاست جدید خود نمایندگی اصفهان هست برای اینکه سود بیشتری کنند چون من که شیرازم هنوز مشکلی با شبانه ندارم به نظر من شما یه چند روز از طریق همون شماره امور استانها تهران پیگیری کن اگه جوابی نگرفتی درخواست جمع آوری بده

5. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

سرعت شبانه صبانت تو اصفهان افتضاح شده!!!!!!!!!!
    همین امشب زنگ می زنم تکلیفم رو باشون معلوم می کنم
    الان زنگیدم اشغال بود،فک کنم دارن از زیرش در می رن ولی حالا امشب هم نشد فردا پا میشم می رم دفترشون تو نظر بهشون نشون می دم
    خدا رو شکر الان 1 گیگ دیگه دارم و 3 ماهمم به زودی تموم میشه و اگه درست نشه 1 گیگ رو سه سوته تموم می کنم و میرم یه جا دیگه با شبانه خوب.

7. این کاربر از رضا جنگنده بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

<p>
    عزیز دل چرا شرکت صبانت اصفهان باید همچین حرفی بزنه؟ برعلیه خودش خودزنی بکنه؟ و به قول شما شایعه درست کنه؟ مگه مریضه شایعه درست بکنه؟ معمولا از خودشون خوب میگفتن قدیما شرکتها جدیدا بد میگن.
    یک بار خدمت شما گفتم این نمایندگی ها اکثرا بی سوادن خودشون حالیشون نمی شه چی میگن به نمایدگی شهرمون میگم شما بین سرور داخلی و خارجی فرق میزارید میگه ما اصلا سرور خارجی نداریم همه داخلی هستند بعد که کامل براش توضیح دادم میگه بله حتما فرق میزاریم
    یا یک بار رفتم میگم ماکزیم خط تو مودم نوشته که تا 20 مگ یعنی تا 20 مگ میکشه طرف میگه نه اون ظرفیت مودم داره نشون میده نه خط

و.... خیلی روی حرف اینا نباید حساب کرد اگه تهران یک حرفی رو تایید کرد اون سند میشه
    Last edited by khoodet; 01-09-2014 at 18:00.

9. 2 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SETIZEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگه فقط از طرف اصفهان باشه و سر خود این کار رو کرده باشند مطمئنا درست میشه.
    پس تا میتونید زنگ بزنید تهران تا پیگیری کنند

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

دوستانی که زنگ میزنند نمایندگی اصلی اصفهان حتما بپرسید پشتیبانی که باهاش صحبت میکنید فامیلش چیه و بعد در پروفایل من یا اینجا اطلاع بدید

12. این کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با تشکر
    شما بچه اهواز هستید؟!
    آیا صبانت سرویس گیم هم داره برای کاهش پینگ؟!

سرعت دانلود سرویس 128 صبانت چنده؟!به از 10 گیگ سرعتش چند میشه؟!

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

<p>
    یک بار خدمت شما گفتم این نمایندگی ها اکثرا بی سوادن خودشون حالیشون نمی شه چی میگن به نمایدگی شهرمون میگم شما بین سرور داخلی و خارجی فرق میزارید میگه ما اصلا سرور خارجی نداریم همه داخلی هستند بعد که کامل براش توضیح دادم میگه بله حتما فرق میزاریم یا یک بار رفتم میگم ماکزیم خط تو مودم نوشته که تا 20 مگ یعنی تا 20 مگ میکشه طرف میگه نه اون ظرفیت مودم داره نشون میده نه خط</p>
    <p>
    و.... خیلی روی حرف اینا نباید حساب کرد اگه تهران یک حرفی رو تایید کرد اون سند میشه
    </p>
    در تایید پست شما باید بگم
    که دوستان الکی وقت خودشون با پشتیبانی تلف نکنند
    اگه از سرعت گفته شده تقسیم بر هشت کمتر بود شکایت کنید 195.ir
    پشتیبانی هرکدومشون یه چیزی میگن فقط برای اینکه سر بدونند

15. 2 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •