تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1298 از 4428 اولاول ... 29879811981248128812941295129612971298129913001301130213081348139817982298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,971 به 12,980 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه ezio29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز من واقعا دنبال جواب هستم بارها شده اینجا سوال پرسیدم ولی بجای اینکه کسی بیاد جواب درست رو بده دقیقا مثل شما اومده متلک پرونده.
    اتفاقا این دوستمون درست گفت
    دقیقا توی متنش جواب شما هست
    ولی خب برای اینکه دیگه سوال نپرسید منم میگم
    تقسیم 10 به 1 یعنی یه خط مثلا 1 مگ رو بین 10 نفر تقسیم میکنن
    یعنی میشه نفری 100 کیلوبیت
    بعد میان با ترافیک مثل چراغ راهنمایی محدودیت میذارن
    مثلا اینطوریه که شما در روز وقتی دی ال کنی سرعتت روی 1 مگه
    دلیلشم اینه که به خاطر محدود بودن امکان اینکه کسی که سرویسش با شما از یه خطه همون لحظه دانلود کنه خیلی کمه
    یعنی خیلی کم پیش میاد که دو نفر با هم دانلود کنن و تازه دو نفرم اگه دانلود کنن فشاری به سرور اونا نمیاد و بازم سرعت ها همون 1 مگه

2. 3 کاربر از ezio29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

اتفاقا این دوستمون درست گفت
    دقیقا توی متنش جواب شما هست
    ولی خب برای اینکه دیگه سوال نپرسید منم میگم
    تقسیم 10 به 1 یعنی یه خط مثلا 1 مگ رو بین 10 نفر تقسیم میکنن
    یعنی میشه نفری 100 کیلوبیت
    بعد میان با ترافیک مثل چراغ راهنمایی محدودیت میذارن
    مثلا اینطوریه که شما در روز وقتی دی ال کنی سرعتت روی 1 مگه
    دلیلشم اینه که به خاطر محدود بودن امکان اینکه کسی که سرویسش با شما از یه خطه همون لحظه دانلود کنه خیلی کمه
    یعنی خیلی کم پیش میاد که دو نفر با هم دانلود کنن و تازه دو نفرم اگه دانلود کنن فشاری به سرور اونا نمیاد و بازم سرعت ها همون 1 مگه
    10 خط نوشتی من که هیچی حالیم نشد!

cescjoon جان راحت بگم سرعتت رو میبندن رو حداقل ممکنه و حق اعتراضی هم نداری
    یعنی شما share رو taghsim فرض کن اونم معلوم نیست در چه حدی...

4. 3 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بستگی به شلوغی و خلوتی منطقه مخابراتی داره که سرعت بعضی جاها کمه و بعضی جاها زیاد .

6. 2 کاربر از Mehran14233 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از لحاظ سرعت وقتی 1024 به کیلوبایت تبدیل شود میشه 128 پس یعنی همین سرعت 128 کیلوبایت در ثانیه بین 10 نفر تقسیم میشه.

یعنی در سرویس های CRA اگر 10 نفر با هم دانلود کنند سرعت باید 12.8 کیلوبایت باشه !!

موفق باشید.

8. 2 کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان من سرویسم POL-512 بود که دیگه داره تمام میشه میخواستم ببینم کسی اینجا سرویس CRA-512 استفاده میکنه؟
    وضعیت سرعتش چطوره؟ چقدر راضی هستین؟ کلا یه سری اطلاعات میخواستم در مورد این سرویس و اینکه اشتراکش 10 به 1 هست دقیقا منظورش چیه.
    ممنون
    از لحاظ سرعت وقتی 1024 به کیلوبایت تبدیل شود میشه 128 پس یعنی همین سرعت 128 کیلوبایت در ثانیه بین 10 نفر تقسیم میشه.
    یعنی در سرویس های CRA اگر 10 نفر با هم دانلود کنند سرعت باید 12.8 کیلوبایت باشه !!
    موفق باشید.
    سرویس 512 ، یعنی اینکه سرعتت 512 کیلوبیت هست که معادل سرعت دانلود (512/8=) 64 کیلوبایت میشه.
    اما معنی اشتراک : (با فرض اشتراک 1 به 10 در سرویسهای CRA) سرویس 512 رو بین 10 نفر به اشتراک میذارن که حداقل سرعت دانلودت میشه (64/10=) 6.4 کیلوبایت در ثانیه. (2 برابر دیال-آپ !)
    یعنی :
    اگه فقط شما در حال استفاده باشی ، سرعتت 64 کیلوبایت در ثانیه میشه.
    اگه هر 10 نفر در حال استفاده باشن ، سرعتت 6.4 کیلوبایت در ثانیه میشه.

ولی همانطور که دوستمون گفت (مرامنامه دزدی پارس آنلاین ! ) :
    پارس آنلاین همیشه خطت رو روی 6.4 کیلوبایت می بنده و به دروغ بهت میگه که 9 نفر دیگه دارن دانلود می کنن.

در سرویس های حجمی پارس : حجم مصرفت رو زیادی حساب می کنه ، سرعت شبانه ات پایینه ، باگ داره و ...
    کلا پارس آنلاین خیلی دزده و به افراد معدودی حال میده که اونم همیشگی نیست ، مثل خود من.
    میخوای سرویس بگیری ، بی خیال پارس آنلاین و شاتل شو. (من از پارس ، سرویس ندارم. )
    Last edited by feizol65; 10-11-2011 at 22:22.

10. 3 کاربر از feizol65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرویس 512 ، یعنی اینکه سرعتت 512 کیلوبیت هست که معادل سرعت دانلود (512/8=) 64 کیلوبایت میشه.
    اما معنی اشتراک : (با فرض اشتراک 1 به 10 در سرویسهای CRA) سرویس 512 رو بین 10 نفر به اشتراک میذارن که حداقل سرعت دانلودت میشه (64/8=) 8 کیلوبایت در ثانیه. (2 برابر دیال-آپ !)
    یعنی :
    اگه فقط شما در حال استفاده باشی ، سرعتت 64 کیلوبایت در ثانیه میشه.
    اگه هر 10 نفر در حال استفاده باشن ، سرعتت 8 کیلوبایت در ثانیه میشه.

ولی همانطور که دوستمون گفت (مرامنامه دزدی پارس آنلاین ! ) :
    پارس آنلاین همیشه خطت رو روی 8 کیلوبایت می بنده و به دروغ بهت میگه که 9 نفر دیگه دارن دانلود می کنن.

در سرویس های حجمی پارس : حجمت رو زیادی حساب می کنه ، سرعت شبانه ات پایینه ، باگ داره و ...
    کلا پارس آنلاین خیلی دزده و به افراد معدودی حال میده که اونم همیشگی نیست ، مثل خود من.
    میخوای سرویس بگیری ، بی خیال پارس آنلاین و شاتل شو. (من از پارس ، سرویس ندارم. )
    سلام

من هم درباره سرعت سرویس همین را عرض کردم دوست عزیز. حالا 512 یا 256 هم بهمین شکل است. این که دیگه پارس سرعت رو چند میده به خودش برمیگرده اما کلاً شکل محاسبش همین هست.

موفق باشید.

12. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

800 مگ نهایت بشه پنج هزار تومن . من سی هزار تومن دادم واسه تمدید. پولمو خوردن مجبور شدم سی تومن دیگه بریزم تو جیبشون .
    پارس فقط کارمنداش (اون دختر فوکلی ها که اندازه هویج سواد ندارن ) خوبه وگرنه باید .... توش.
    یعنی واقعاً 30 تومن دادی بالا کشیدن و تمدید نشد ؟ بهشون گفتی چیزی نگفتن ؟

من که از همین 1گیگ هم نمیگذرم به دختره گفتم اضافه میشه دیگه ؟ یه حتمـــــــــــــــــــــا ً ـی گفت که مطمئن شدم اضافه میشه

پروفشنال irainian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    persia

پيش فرض

یادش بخیر من به خیلی از بچه های پارس انلاین گفتم بابا نرید طرف نامحدود همش چرت هست گفتم خود من سرویس 512 از 3 گیگ هست تا 3.8 تو همون شبانه 6 ساعت ولی گفتم قیمت 128 نامحدود که همین قدر در میاد همون 24 ساعت شاید بتونید به 2.5 برسونید گوش نکردن مسخره کردن که واسه تو خوبه ولی گفتم اگر واسه شما تا 2.5 هم جواب بده 512 میصرفه خندیدن حالا این شد که نامحدود رو گند کشید پارس انلاین اینا جایی نمیخوابن که اب زیر پاشون بره

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

توی سرویس pol256 که 2 گیگش 8000 تومنه آبونمان هم توی قبض تلفن میاد یا خودشون می گیرن در ضمن راهی هست پول نصب رو ندیم اخه تنظیماتش کاری نداره؟
    به طور کلی هزینه سرویس گفته شده برای 3 ماه چقدر میشه بدون هزینه نصب البته

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

توی سرویس pol256 که 2 گیگش 8000 تومنه آبونمان هم توی قبض تلفن میاد یا خودشون می گیرن در ضمن راهی هست پول نصب رو ندیم اخه تنظیماتش کاری نداره؟
    به طور کلی هزینه سرویس گفته شده برای 3 ماه چقدر میشه بدون هزینه نصب البته
    من همین سرویس رو 2 ماه پیش گرفتم، اوایل سرعت دانلود در روز 195 و در شب هم همین حدودا بود که شبی چند

گیگ دانلود میکرد. امّا بعد از چند روز سرعت شبانه اومد پایین تا حدود 60 تا ولی روز همون 195 بود.

در مرحله بعد، سرعت شبانه شد 30 ! سپس سرعت روزانه شد 160 - 150 . مدتی بعد سرعت روزانه شد 120.

طبق این روند سرعت هی کمتر و کمتر شد تا الان که سرعت روزانم هم رسیده به 20 تا 40 .

و این یعنی آغاز طرح هجرت از پارس ...
    Last edited by S E V E N; 11-11-2011 at 00:27.

17. 2 کاربر از S E V E N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •