تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1298 از 1759 اولاول ... 298798119812481288129412951296129712981299130013011302130813481398 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,971 به 12,980 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

پروفشنال behrooz.shie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    > مشهد <

پيش فرض

سلام خدمت دوستان با صفا
    من و برادرم برای وصل شدن به اینترنت از یک مودم دوپورت تی پی لینک 8811 استفاده میکنیم که این مودم دو پورت داره که من با لن وصل شدم وبرادرم با یو اس بی حال راهی هست که منو برادرم علاوه بر داشتن اینترنت بتونیم به کامپیوتر یکدیگر هم وارد بشیم؟
    بله ریموت دکستاپ
    ایپی ثابت تنظیم کنید توی مودم و بقیه ماجرا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان سلام/من به تازگی یه مودم ausus n10 خریدم و میخوام هم با lan به pc وصل بشم و هم از wi fiبرای اتصال به موبایلم استفاده کنم .الان تونستم به اینترنت وصل بشم ولی با موبایلم نمی تونم وصل بشم / حالت مودم Bridge است و نمی نونم با wi fi به موبایل وصل بشم لطفا راهنمایی کنید /ممنون میشم
    Last edited by swot; 03-12-2011 at 01:17.

اگه نباشه جاش خالی می مونه masood.ashoori789's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

فکر نکنم حرفی از اینترنت زده شده باشه !
    ایشون با سرعت شبکشون مشکل دارن که بیشتر ممکنه مربوط به فاصله و نویز محیط باشه !
    سلام
    مودم TP-LINK W8951ND
    وارد کنسول مودم هم میشه به اینترنت هم وصل میشه
    فقط مشکل همینه که سرعتش 72Mbps هست
    مرسی behrooz.shie
    اینو متوجه شدم . منظورم این بود که فکر نمیکنم این اتفاق تاثیری در روند کاریشون داشته باشه .
    یک راه حل . شما یک بار مودم رو ریست کن دوباره کافیگ کن . قسمت امنیت وایرلس رو هم open بذار . تست کن . در ضمن با یک لپ تاپ دیگه هم تست کن .

وقت کردی آپدیتش هم بکن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 02:39 AM ---------- Previous post was at 02:36 AM ----------

دوستان سلام/من به تازگی یه مودم ausus n10 خریدم و میخوام هم با lan به pc وصل بشم و هم از wi fiبرای اتصال به موبایلم استفاده کنم .الان تونستم به اینترنت وصل بشم ولی با موبایلم نمی تونم وصل بشم / حالت مودم Bridge است و نمی نونم با wi fi به موبایل وصل بشم لطفا راهنمایی کنید /ممنون میشم
    با گوشی که نمیشه کانکشن ساخت و وصل شد . پس باید مودم رو PPPOE کانفیگ کنی تا خود مودم به اینترنت وصل بشه . بعد میتونی از وایرلس برای وصل شدن گوشی استفاده کنی .

4. 2 کاربر از masood.ashoori789 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با گوشی که نمیشه کانکشن ساخت و وصل شد . پس باید مودم رو PPPOE کانفیگ کنی تا خود مودم به اینترنت وصل بشه . بعد میتونی از وایرلس برای وصل شدن گوشی استفاده کنی .[/QUOTE]

مرسی از راهنمایت/ ایا حتما برای تنظیم pppoe باید باisp تماس بگیرم تا اونها هم عوض کنند؟ ایا نمیشه من از دوتا مودم مجزا برای هر بار کانکت شدن استفاده کنم/منظورم اینه که از مودم قدیمیم فقط برای pc استفاده کنم و از مودم جدید فقط برای وای فای استفاده کنم/ اخه نمیخوام مودم را روی pppoeتنظیم کنم/مودم قبلیم سالمه واین مودم جدید را فقط برای wi fi خریدم / مودم قبلیم ausu602 و جدیدausus n10است ممنون میشم راهنمایم کنید

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان کسی مودم 2730 دی لینک داره؟

من دارم ولی بعضی وقتا الکی قطع و وصل میشه افلاین میشه. با 2520 دیلینک امتحان کردم اصلا همچین مشکلی نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه masood.ashoori789's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

مرسی از راهنمایت/ ایا حتما برای تنظیم pppoe باید باisp تماس بگیرم تا اونها هم عوض کنند؟ ایا نمیشه من از دوتا مودم مجزا برای هر بار کانکت شدن استفاده کنم/منظورم اینه که از مودم قدیمیم فقط برای pc استفاده کنم و از مودم جدید فقط برای وای فای استفاده کنم/ اخه نمیخوام مودم را روی pppoeتنظیم کنم/مودم قبلیم سالمه واین مودم جدید را فقط برای wi fi خریدم / مودم قبلیم ausu602 و جدیدausus n10است ممنون میشم راهنمایم کنید
    تنظیمات PPPOE داخل مودم انجام میشه و به ISP ربطی نداره . اگه بخوای از 2تا مودم استفاده کنی ( به طور هم زمان ) باید ISP این امکان رو برای شما فعال کنه ( اگه امکانش باشه - همیشه عملی نیست ) ولی برای وصل شدن با موبایل حتما باید مودم رو PPPOE کانفیگ کنی .

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

دوستان کسی مودم 2730 دی لینک داره؟

من دارم ولی بعضی وقتا الکی قطع و وصل میشه افلاین میشه. با 2520 دیلینک امتحان کردم اصلا همچین مشکلی نداره
    با سلام
    اگه واستون امکان داره یه دور مودم رو ریستارت کنید و دوباره کانفیگش کنید.

موفق باشید.

9. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali703's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مینودشت-شوشتر!!!

پيش فرض

مودم من بعد از چند وقت کار یهو پورت USb از کار میفته ارور COD 10 میده و دیگه به هیچ صراطی مستقیم نمیشه ، دوستان راهنمایی کنید لطفا

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

هیچ فایده ای نداره لا 2520 سریع کار میکنه ولی با 2730 کلی لگ داره و درست کار نمیکنه اغصابم بهم ریخته مث اینکه بعضی دیگه م سرچ کردم تو نت همین مشکلر با این مدل دارن

اگه نباشه جاش خالی می مونه M_F_GAMER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان من می خوام مودم رو به حالت PPPoE بذارم اما هر کاری می کنم از قبیل تغییر تنظمیات و Quick Start و ... درست نمیشه و حتما باید دستی کانکت کنم. حتی با سی دی مودمم هم نصب کردم مرحله آخر Erorr میده می گه تنظیمات WAN رو چک کنید. من نمی دونم این چی هست.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    مودم:TP-Link
    سرویس:شاتل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •