بله ریموت دکستاپ
ایپی ثابت تنظیم کنید توی مودم و بقیه ماجرا![]()
بله ریموت دکستاپ
ایپی ثابت تنظیم کنید توی مودم و بقیه ماجرا![]()
دوستان سلام/من به تازگی یه مودم ausus n10 خریدم و میخوام هم با lan به pc وصل بشم و هم از wi fiبرای اتصال به موبایلم استفاده کنم .الان تونستم به اینترنت وصل بشم ولی با موبایلم نمی تونم وصل بشم / حالت مودم Bridge است و نمی نونم با wi fi به موبایل وصل بشم لطفا راهنمایی کنید /ممنون میشم
Last edited by swot; 03-12-2011 at 01:17.
مرسی behrooz.shie
اینو متوجه شدم . منظورم این بود که فکر نمیکنم این اتفاق تاثیری در روند کاریشون داشته باشه .
یک راه حل . شما یک بار مودم رو ریست کن دوباره کافیگ کن . قسمت امنیت وایرلس رو هم open بذار . تست کن . در ضمن با یک لپ تاپ دیگه هم تست کن .
وقت کردی آپدیتش هم بکن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 02:39 AM ---------- Previous post was at 02:36 AM ----------
با گوشی که نمیشه کانکشن ساخت و وصل شد . پس باید مودم رو PPPOE کانفیگ کنی تا خود مودم به اینترنت وصل بشه . بعد میتونی از وایرلس برای وصل شدن گوشی استفاده کنی .
با گوشی که نمیشه کانکشن ساخت و وصل شد . پس باید مودم رو PPPOE کانفیگ کنی تا خود مودم به اینترنت وصل بشه . بعد میتونی از وایرلس برای وصل شدن گوشی استفاده کنی .[/QUOTE]
مرسی از راهنمایت/ ایا حتما برای تنظیم pppoe باید باisp تماس بگیرم تا اونها هم عوض کنند؟ ایا نمیشه من از دوتا مودم مجزا برای هر بار کانکت شدن استفاده کنم/منظورم اینه که از مودم قدیمیم فقط برای pc استفاده کنم و از مودم جدید فقط برای وای فای استفاده کنم/ اخه نمیخوام مودم را روی pppoeتنظیم کنم/مودم قبلیم سالمه واین مودم جدید را فقط برای wi fi خریدم / مودم قبلیم ausu602 و جدیدausus n10است ممنون میشم راهنمایم کنید
دوستان کسی مودم 2730 دی لینک داره؟
من دارم ولی بعضی وقتا الکی قطع و وصل میشه افلاین میشه. با 2520 دیلینک امتحان کردم اصلا همچین مشکلی نداره
تنظیمات PPPOE داخل مودم انجام میشه و به ISP ربطی نداره . اگه بخوای از 2تا مودم استفاده کنی ( به طور هم زمان ) باید ISP این امکان رو برای شما فعال کنه ( اگه امکانش باشه - همیشه عملی نیست ) ولی برای وصل شدن با موبایل حتما باید مودم رو PPPOE کانفیگ کنی .
با سلام
اگه واستون امکان داره یه دور مودم رو ریستارت کنید و دوباره کانفیگش کنید.
موفق باشید.
مودم من بعد از چند وقت کار یهو پورت USb از کار میفته ارور COD 10 میده و دیگه به هیچ صراطی مستقیم نمیشه ، دوستان راهنمایی کنید لطفا
هیچ فایده ای نداره لا 2520 سریع کار میکنه ولی با 2730 کلی لگ داره و درست کار نمیکنه اغصابم بهم ریخته مث اینکه بعضی دیگه م سرچ کردم تو نت همین مشکلر با این مدل دارن
دوستان من می خوام مودم رو به حالت PPPoE بذارم اما هر کاری می کنم از قبیل تغییر تنظمیات و Quick Start و ... درست نمیشه و حتما باید دستی کانکت کنم. حتی با سی دی مودمم هم نصب کردم مرحله آخر Erorr میده می گه تنظیمات WAN رو چک کنید. من نمی دونم این چی هست.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
مودم:TP-Link
سرویس:شاتل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)