تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1298 از 2365 اولاول ... 29879811981248128812941295129612971298129913001301130213081348139817982298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,971 به 12,980 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این پسوند روی اسپیکرها معنیش چیه که میگنRازهمه بهتره .6975هم V2داره هم ساده خودم دیدم .یا مثلا سری S.من 6965 V2قیمت گرفتم 175تومن .6994قیمت گرفتم 180تومن درصورتی که فکر میکردم خیلی بیشتر ازاینها تفاوت قیمتی داشته باشن وفکر میکردم 6994خیلی بهتر ازاون باشه که فروشنده گفت 6965بیس قویتر داره؟
    ببخشید مجبور شدم اینجوری بپرسم آخه جواب همه سئوالاتمو نمیگرفتم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام

تو تاپیک های قبل دیدم که خیلی باند Co 609 ادیو سیست پیشنهاد شده .

ببینید خرید این باند اصلا توجیه اقتصادی نداره . وقتی قیمت باند حدود 470 باشه و قیمت امپلی فایری که به صورت کامل درایوش کنه و از قدرتش به طور کامل استفاده کنه دو برابر قیمت باند به قیمت 1 میلیون باشه دیگه چه انتظاری باید داشت .

امپلی های ارزون تری هم برای این اسپیکر پیدا میشه مانند m line 100.2 که قیمتش 460 تومن هست . ولی وقتی که قدرت این اسپیکر 140 وات هست و این امپلی هم فقط 100 وات به باند میده ، پس فرق این باند با یه باند 100 واتی ارزون مانند JBL GTO 938

چی هستش ؟

درسته که صدای بسیار بسیار و باز هم بسیار خوبی داره اما ب نظر شما 1 میلیون (هزنیه امپ و باند ) برای یک جفت باند به صرفه و اقتصادی هست ؟؟؟؟؟؟؟

حمید خان نزنی ها
    من co609 رو تست کردم از نظر کیفیت صدا عالیه اما بیس و حجم صدا توقعات رو براورده نمیکنه....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من میرم اینارو بخرم گفتم بیام نظر نهاییتون رو بپرسم اگه بهتر از این تو رنج 500 تومن سراغ دارین که هم کیفیت جنس و هم کیفیت صدای خروجی بیشتر باشه معرفی کنین.
    البته شاید هنوز امپلی نگرفتم.
    ممنون میشم یه کانفیگی بگین که یادگاری بمونه اخه از پخش هیچی سرم نمیشه میخوام تک باشه چون تو شهر ما پره جنس بونجول و چینیه که به خورد ملت میدن

KENWOOD
    U456
    AMPLIFIRE
    KAC-M526
    SPEAKER
    M6934A

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

از بین اینا کدومش بهترینه ؟؟
    یه امپ میخام که قشنگ باندامو درایو کنه و ارزونتر هم باشه چون پول زیادی دستم نیست

راستی روی کارتن باندهای jbl 938 نوشته 300 وات ولی دوستان در راهنمایی هایی که کردن میگن باید دنبال امپی باشم که 100 وات به باندها بده . توضیح میدین لطفا ؟؟
    الو الو

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فقط جواب این سوال رو بدین دوستان
    کدوم امپو بخرم

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

آقا حمید منظورتونو از "چرا 718 " نفهمیدم یعنی خوب نیس؟
    اگه خوب نیست پس یه باندی که بیس قوی داشته باشه معرفی کنین که بودجم برا باند 200-250 تومنه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

فقط جواب این سوال رو بدین دوستان
    کدوم امپو بخرم

توی خرید لوازم صوتی باید به 2 چیز دقت کرد
    یکی مشخصات روی کاغذ و یکی دیگه توانایی در عمل

مشخصات رو میشه از طریق سرچ گوگل بدست اورد اما اون چیزی که مهمه توانایی اون دستگاه تو عمله که فقط افرادی که تو این زمینه تجربه دارن می تونن کمک کنن برا همین دوستان احتمالا چون اشنایی عملی با امپ هایی که معرفی کردی ندارن جواب ندادن

اما سرچ گوگل

توی معرفی مشخصات لوازم پخش صوت وقتی صحبت وات میشه همیشه 2 عدد میاد یکی حداکثر قدرت (وات ) یکی هم وات میانگین که دستگاه در حالت عادی با اون کار می کنه و مهم هم همینه
    مثلا در مورد باند شما :
    3-way 6x9 speakers
    Power Handling: RMS 100 Watts
    Power Handling: Peak 300 Watts
    Frequency Response (±3dB) 45Hz-21kHz
    Sensitivity 94dB

اون عدد اصلی 100 هست و مهم

بر همین اساس بهتره امپی تهیه کنی که ابتدا روی کاغذ بتونه این وات رو تامین کنه
    مثلا در مورد امپ اخری که معرفی کردی jvc

370 Watts Max. Music Power
    65 Watts x 2 Ch RMS Power at 4 ohms
    90 Watts x 2 Ch RMS Power at 2 ohms
    130 Watts x 1 Ch RMS Power at 4 ohms Bridged
    2- or 1-Channel operation
    که در بهترین حالت 90 وات میده که مناسب بلنگوت نیست ( نه اینکه درایو نشه فقط نمی تونی از حداکثر توان عادی بلندگو استفاده کنی )

( از اشتباهات احتمالی موجود عذر می خوام )
    Last edited by alirafaat; 20-10-2013 at 13:35.

8. 6 کاربر از alirafaat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مرسی دادا
    ایول راهنماییت خیلی کامل بود
    داداش کدومو بخرم پس
    jvc رو بیخیال

10. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

والا اونچیزی که گوگل میگه هیچ کدوم از این امپها مناسب بلندگوتون نیستن

یه چیزی دیگه هم هست و اون اینکه اگه تو ایران زندگی میکنید نمی تونید به راحتی هرچیزی رو میخواید بخرید معمولا از اون چیزایی که هست باید انتخاب کنید

به نظرم بهتره منتظر باشید تا اقا حمید یه 2 کاناله خوب که بتونه باند تون رو درایو کنه معرفی کنه ( محدوده پولی رو هم که می خوایید خرج کنید رو برای راهنمایی بهتر بگید )

--------------------

در مورد اون دوستمون هم که از دیر جواب دادن ناراحت شدن باید بگم . همونطور که می بینید فعلا فقط آقا حمید هست که به سوالات جواب میده ایشون هم زندگی خصوصی خودشون رو دارن

( فکر کنم اقا حمید اگه قدیمی ترین مدیر نباشه یکی از قدیمی ترن هاست که هنوز پی سی رو ترک نکرده )

شما می تونید از فرومهای دیگه در ارتباط با خودرو هم استفاده کنید ( مثل خود من )

12. 2 کاربر از alirafaat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

محدوده قیمت با سیمکشی تا 250 200
    پس منتظر حمید جان میمونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •