تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1298 از 1635 اولاول ... 298798119812481288129412951296129712981299130013011302130813481398 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,971 به 12,980 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

اگه دقت کرده باشین گفتن فقط وضعیت نویزی
    توی سایر موارد صد در صد هر کدوم برترب هایی دارن و نمیشه گفت یکی بهتر از اونیکی هست
    ضمنا توی امتیاز Dp این دو دوربین فقط 1 درصد اختلاف دارن!
    اگه به فکر دوربین بهتر هستین باید هزینتون رو ارتقا بدین و فعلا DSLR با لنز کیت بگیرین وگرنه تعویض G12 با Nex-c3 اصلا منطقی نیست
    دوستان لااقل قانون حرفه ای کار رو رعایت کنید!!!!!!!
    یک کامپکت به هیچ وجه با یک SLR قابل مقایسه نیست!!!!!!
    برای قیاس و نتیجه گیری خوب باید کلاس و رده هر دو دوربین در یک درجه باشه!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

نه متاسفانه . سعادت نداشتم
    والا از چند نفری که پرسیدم گفتن با 800 تومن SLR در سطح متوسط میشه خرید ، نه دوربین خیلی حرفه ای

در شدنش شکی نیست!!!
    ولی بایدبا کیتی که روش سواره سر کنید.
    در پستهای قبل هم این نکنته گفته شد!!!

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

ببینید عزیزجان، تفاوت دوربین فقط روی سرعت و بقیه موارد نیست!!! این موارد زمینه ساز بقیه تفاوتهاست!!!
    تنظیمات نوردهی، نقاط فوکوس بالا، تنظیم دقیق کنتراست، تراز نور و.... رو نمیشه با لنز خوب بالا برد و بهتر کرد.
    یک بدنه متوسط یا حتی خوب، در نور کم با نداشتن نوردهی قوی و تراز بالا، نمیتونه از پس نور کم بربیاد و عکس رو
    با نویز همراه میکنه.حالا چه لنز 300دلاری باشه چه3000دلاری. تفاوت لنزها در جنس عدسی و وجود موتورهای قوی
    و صدای کم و فوکوس بالا و سریع و دامنه دید بالا و... هست و نمیشه عملا خروجی نهایی رو با نوع لنز سنجید.
    ولی چون در بیشتر مواقع افرادی که نوع عکاسی اونها مشخص هست و در نور کم و ... عکاسی نمیکنن، به یک
    بدنه متوسط رضایت میدن و سراغ لنزهای بهتر میرن. بحث ما سر مقایسه برند با برند نیست و این مقایسه اصلا
    درست نیست. اگر هم مقایسه صورت بگیره باید مدل به مدل از دو برند متفاوت باشه تا ارزش خرید مشخص بشه
    و صرفا به نام بردن بسنده نکنیم. چون به شخصه اعتقاد دارم میشه رنج لنز رو طوری چید که کارایی اون و گاهی
    کیفیت رو بالا برد.
    حرف شما کاملا درسته امکانات گفتم که متفاوته مثلا D3s میتونه 11 فریم و D3100 فقط 3 فریم در ثانیه عکاسی کنه
    اما مثلا D7000 رو با D3100 مقایسه کن کیفیت عکس هاشون واقعا اونقدری که فکر میکنین متفاوت نیست !
    اتفاقا برعکس چیزی که فکر میکنین الان وضعیت نویزی DSLR های Entry Level پس از عرضه D3100 واقعا رویایی شده و تفاوت بسیار کمه!
    اینجور مقایسه رو شخصا دوست ندارم اما برای شما مقایسه وضعیت نویز دو تا دوربین رو میذارم که فکر کنم خودتون بدونین چقدر این 2 تا دوربین با هم فرق دارن اما وضعیت نویزشون رو خودتون ببینید و مقایسه کنید من چیزی نمیگم!

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

حرف شما کاملا درسته امکانات گفتم که متفاوته مثلا D3s میتونه 11 فریم و D3100 فقط 3 فریم در ثانیه عکاسی کنه
    اما مثلا D7000 رو با D3100 مقایسه کن کیفیت عکس هاشون واقعا اونقدری که فکر میکنین متفاوت نیست !
    اتفاقا برعکس چیزی که فکر میکنین الان وضعیت نویزی DSLR های Entry Level پس از عرضه D3100 واقعا رویایی شده و تفاوت بسیار کمه!
    اینجور مقایسه رو شخصا دوست ندارم اما برای شما مقایسه وضعیت نویز دو تا دوربین رو میذارم که فکر کنم خودتون بدونین چقدر این 2 تا دوربین با هم فرق دارن اما وضعیت نویزشون رو خودتون ببینید و مقایسه کنید من چیزی نمیگم!
    دوست عزیز، خرید دوربین سلیقه ای یا بر اساس ظاهر یا نوع نویز و .... نیست!!!اول باید کارکرد و متد
    عکاسی مشخص بشه. برخی دوربینها با قیمت خوب در نور مناسب کارایی بسیار عالی ایی دارن و اصلا
    نیازی نیست پولی بایت چیزی که استفاده نمیکنیم بدیم!!!
    پس شرایط خرید رو متد کاری تعیین میکنه نه چیز دیگه. اول باید نوع سبک مشخص بشه تا بشه
    روی مدلهای مختلف بحث کرد. در غیر اینصورت نه خریدار به خرید خوبی خواهد رسید نه مشاوره
    دهنده مورد خوبی معرفی خواهد کرد!!!

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

در مورد نویز، عکس حرف شما صادقه. بهتره مشخصات سونی رو بخونید تا به این نتیجه برسین!!! ولی در کل تفاوت کم هست!!!
    جی12از لحاظ پیکربندی و تنظیمات دستی هیچ فرقی با یک دوربیت حرفه ای DSLR نداره. تنها فرقش نداشتن منظره یاب چشمی
    و نداشتن لنز متغیر و قابل تعویض هست. ولی با همه این موارد باز هم نمیشه ازش توقع زیادی داشت. چون یه کامکته!!!
    هست که اون هم به فراخور کامپکت بودنش هست و بصورت Live view هستش.اگر پیشوسته از مد دستی استفاده بشه، میشه
    به تغییر امیدوار بود، درغیر اینصورت دوربینهای چندهزاردلاری هم مد اتو دارن و میشه با اون مد عکس خوبی گرفت!!!
    یک کامپکت برای تمرین خوبه و نمیتونه حای SLR رو با لنزهای ثابت خارجی بگیره. حالا داشتن وسایل خوب چه چیزی رو
    میخواد به حاشیه ببره؟؟!؟؟؟!؟؟اصل عکاسی اول روی امکانات بالا میچرخه و نمیشه این رو کتمان کرد. اگر هاشیه
    امکانات بود، همه عکاسان این همه هزینه نمیکردن!!!!
    دوست من بنده صاحب کارخونه سونی نیستم که ازش دفاع کنم با دلیل و سند برای شما دارم میگم
    اتفاقا تفاوت بسیاره
    Iso 1600

ایزوی 3200 که عکس G12 واقعا دیگه نابود میشه و این دوربین محدوده ایزوش به 3200 ختم میشه

در ادامه مقایسه آزمایشگاه معروف Dxo رو برات میذارم
    مقایسه عمق رنگ که nex-c3 با 22.7 bit رتبه 47 و G12 با 20.4 bit رتبه 142 رو داره
    مقایسه dynamic range که سونی با 12.2 Evs رتبه 37 و G12 با 11.2 Evs رتبه 85 رو داره
    مقایسه نمودار سیگنال به نویز 2 دوربین (این مقیاس نشون میده برای کیفیت تعریف شده ای روی نمودار هر دوربین با حداکثر چه ایزویی میتونه این کیفیت رو حفظ کنه)
    Nex-c3 با ایزوی 1083 رتبه 24 و G12 با با ایزوی 161 رتبه 148 رو داره
    مقایسه کلی که به دوربین سونی رتبه 36 و به کنون رتبه 144 رو داده
    باز هم فکر میکنین من اشتباه میکنم؟ یا نتایج تست های سایت معروفی مثل Dp یا آزمایشگاه اپتیک Dxo اشتباه هست؟

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان عزیز اطلاعاتی در مورد این لنز میخواستم و اینکه ایا بدرد تصویربرداری برای فیلم کوتاه و تصویر باز مناسب هست؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

دوست من بنده صاحب کارخونه سونی نیستم که ازش دفاع کنم با دلیل و سند برای شما دارم میگم
    اتفاقا تفاوت بسیاره
    Iso 1600

ایزوی 3200 که عکس G12 واقعا دیگه نابود میشه و این دوربین محدوده ایزوش به 3200 ختم میشه

مقایسه dynamic range که سونی با 12.2 Evs رتبه 37 و G12 با 11.2 Evs رتبه 85 رو داره
    مقایسه نمودار سیگنال به نویز 2 دوربین (این مقیاس نشون میده برای کیفیت تعریف شده ای روی نمودار هر دوربین با حداکثر چه ایزویی میتونه این کیفیت رو حفظ کنه)
    باز هم فکر میکنین من اشتباه میکنم؟ یا نتایج تست های سایت معروفی مثل Dp یا آزمایشگاه اپتیک Dxo اشتباه هست؟
    ظاهرا شما اصول رو نمیخواین رعایت کنید!!!
    مقایسه یک کامپکت و یک SLR کاملا اشتباه هست!!!مقایسه باید از دو مدل مشابه از یک کلاس و رده باشه!!!
    امیدوارم لااقل این رو رعایت کنید.
    پایان بحث...

8. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

دوستان عزیز اطلاعاتی در مورد این لنز میخواستم و اینکه ایا بدرد تصویربرداری برای فیلم کوتاه و تصویر باز مناسب هست؟؟؟

برای مشاوره در مورد دوربین فیلمبرداری و وسایل جانبی به تاپیک زیر مراجعه کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

دوستان لطفا بحثهای اولیه(وتکراری!) رو در چهارجوب مشاوره پیش ببرین تا دوستانی که مشاوره نیاز دارند، به حاشیه رانده نشند.
    امیدوارم در امر مشاوره همه جوانب رو با رعایت اصول و شرایط حاکم بر این مهم، انجام بدین.
    باتشکر.

11. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اتفاقا تفاوت بسیاره
    Iso 1600

از مقایسه دقیق و مو شکافانه این دو دوبین واقعا کمال تشکر رو دارم
    خیلی استفاده کردم و حداقل به خودم ثابت شد مدل سونی از خیلی جهات بهتره
    Last edited by farhad_198262; 13-06-2012 at 17:17.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •