تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1297 از 1547 اولاول ... 297797119712471287129312941295129612971298129913001301130713471397 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,961 به 12,970 از 15470

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

n16 داره open vpn فرمور اولیه مودم نداره با به روز رسانی بهش اضافه شده ... 30A هم داره که فک نکنم به کارت بیاد همون 17A کافیه

کلا این مودم مشکلاتی داره که خریدش رو توصیه نمیکنم :

1-در برابر نویز مقاوم نیست
    2-وقتی L2TP VPN روی مودم ست میکنی مودم خود به خود ریبوت میشه
    3-تو چند ماه اخیر هیچ گونه به روز رسانی دریافت نکرده و ASUS این مودم رو با مشکلاتش رها کرده
    4- OPEN VPN روی این مودم بسیار کند عمل خواهد کرد
    5-قیمت گران نسبت به رقبا استفاده از چیبست مدیاتک به جای برادکام
    همین چیپست رو من رو ac52 داشتم وقتی خطم زیر 16 رو نمیکشید 17404 snr رو 7 اینا بود تلفن زنگ میخورد یه چن ثانیه crc میگرفت ولی خط باز اپ بود
    شاید تو اون مدل ضعیف باشه
    l2tp هم من دارم اصلا وصل نمیشه رو مودم
    openvpn هم کانکت شدنش هم رو ac52 هم رو این ac68 کلا دیر کانکت میشه دیر هم دیسکانکت میشه
    ولی تو سرعت من کمبودی ندیدم همینطور اتصالش
    قیمتشم گرون نیست ایران اشفته بازاره و پول ما بی ارزشه
    ac52 رو من خریدم 420 تومن این عددا بود حالا خورده اشو یادم نیست ولی یادمه 420 430 415 این حدودا خریدم الان پیداش کنی یکو خورده ای کم کم میدن
    Last edited by MMDFullHD; 08-04-2020 at 16:50.

2. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

من چند ساعت پیش شاتل ثبت نام کردم .فعلا که منتظرم.دوستان این n16 که می گید خوب نیس مودم d link خوب چی هست توی قیمتای یک تومن اینا.چی .نی نباشه.
    بعد این v.p n ها خود مودم داره قضیه اش چیه ینی v . p n جدا نمی خوای؟

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

اوکی دمت گرم

عجب خوب شد سفارش ندادم. ممنون خدا خیرت بده

ولی چیپستش مطمینی مدیاس ؟ برادکام نیست ؟

در حال حاضر میتونم به جرئت بگم بهترین مودم تو ایران برای خط های نویز دار مودم 2730u مشکی هست. خدایی هیچ مودمی خط منو نمیتونه نگه داره
    ولی مگه اینجور نیست که کیفیت خط توی تکنولوژی vdsl بهتر میشه،از نزدیکترین کابینت و این داستانااا......؟؟؟؟
    فکر کنم تو vdsl برودکام باشه یا نباشه انقدی تاثیر نداشته باشه
    ولی در مورد 2730 دی لینک کاملا تایید میکنم
    فرشته نجات خطوط ضعیف هست
    Last edited by amin_v30; 08-04-2020 at 16:55.

5. این کاربر از amin_v30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

n16 داره open vpn فرمور اولیه مودم نداره با به روز رسانی بهش اضافه شده ... 30A هم داره که فک نکنم به کارت بیاد همون 17A کافیه

کلا این مودم مشکلاتی داره که خریدش رو توصیه نمیکنم :

1-در برابر نویز مقاوم نیست
    2-وقتی L2TP VPN روی مودم ست میکنی مودم خود به خود ریبوت میشه
    3-تو چند ماه اخیر هیچ گونه به روز رسانی دریافت نکرده و ASUS این مودم رو با مشکلاتش رها کرده
    4- OPEN VPN روی این مودم بسیار کند عمل خواهد کرد
    5-قیمت گران نسبت به رقبا استفاده از چیبست مدیاتک به جای برادکام
    تو آخرین آپدیت زده حل شده این مشکلات،چک کردین؟

Version 1.1.2.3_8052019/12/27ASUS DSL-N16 Firmware version v1.1.2.3_805 (This product supports both Annex A and Annex B)
    Bug fixes and enhancements:
    - Now supports Feedback > 12 hours Diagnostic xDSL debug log capture feature for non-USB supported models.
    - Feedback > WiFi Diagnostic feature change log file name to “WiFi.log” instead of “TCC.log”. xDSL Diagnostic log remains to be “TCC.log”.
    - Fixed VPN settings > username/password, if special character “.” used leads to connectivity issue problem.
    - Fine tuned Feedback feature.
    - Fixed various Web UI related issues.
    - Fine tuned OpenVPN Web UI.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

اوکی دمت گرم

عجب خوب شد سفارش ندادم. ممنون خدا خیرت بده

ولی چیپستش مطمینی مدیاس ؟ برادکام نیست ؟

در حال حاضر میتونم به جرئت بگم بهترین مودم تو ایران برای خط های نویز دار مودم 2730u مشکی هست. خدایی هیچ مودمی خط منو نمیتونه نگه داره
    بله 101 درصد مطمینم برادکام نیست تجهیزاتی که تو ایران مخابرات نصب میکنه 99 درصد chipset broadcom دارن بهتره یه مودمی بخری که chipset broadcom داشته باشه با هم مچ بشن .....
    ============================================

روی مودم زیاد مانور نده هر چی بخری خوبه فقط برادکام باشه میتونی tplink w9970 یا tenda v300 یا همین یوتل v304F رو بخری ...

اصلش روتره باید یه روتر هم جدا بخری که بشه روش openwrt نصب کرد اونوقت میتونی wireguard و open vpn و sqm qos روش نصب کنی حالشو ببری باید یک روتر قدرتمند بخری که کم نیاره بهترین و ارزون ترین مدل برای openwrt روتر xiaomi mi4a gigabit هست .....

کلا یه مودم برادکام رنج 500-600 بخری با یه روتر xiaomi mi4a gigabit دوتاش با هم یک میلیون میشه ولی عملکردش در حد مودم گرون قیمت asus dsl-ac68u که قیمتش 3.5 میلیونه هستش ...

8. این کاربر از hosseinzfff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

تو آخرین آپدیت زده حل شده این مشکلات،چک کردین؟

Version 1.1.2.3_8052019/12/27ASUS DSL-N16 Firmware version v1.1.2.3_805 (This product supports both Annex A and Annex B)
    Bug fixes and enhancements:
    - Now supports Feedback > 12 hours Diagnostic xDSL debug log capture feature for non-USB supported models.
    - Feedback > WiFi Diagnostic feature change log file name to “WiFi.log” instead of “TCC.log”. xDSL Diagnostic log remains to be “TCC.log”.
    - Fixed VPN settings > username/password, if special character “.” used leads to connectivity issue problem.
    - Fine tuned Feedback feature.
    - Fixed various Web UI related issues.
    - Fine tuned OpenVPN Web UI.
    نه حل نشده من دیگه این مودمو ندارم اخرین ابدیت هم روش نصب بود هیچ کدوم از مشکلاتش حل نشده بود

10. این کاربر از hosseinzfff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

من چند ساعت پیش شاتل ثبت نام کردم .فعلا که منتظرم.دوستان این n16 که می گید خوب نیس مودم d link خوب چی هست توی قیمتای یک تومن اینا.چی .نی نباشه.
    بعد این v.p n ها خود مودم داره قضیه اش چیه ینی v . p n جدا نمی خوای؟
    مودم کلا کم گیر میاد دیگ الان
    مودم های شاتل قیمتاش خوبه تو سایتش زده زیر 500 زده البته نمیدونم مالیات اینام میکشه روش یا ن

ولی مگه اینجور نیست که کیفیت خط توی تکنولوژی vdsl بهتر میشه،از نزدیکترین کابینت و این داستانااا......؟؟؟؟
    چرا ولی چون vdsl کلا زیر 300 متر میشه امیدوار بود برای سرعتای بالاتر 80 مگ بالای 300 متر تا 700 800 متر افت شدیدی دیگ تو سرعت دارن
    حالا چیپست و ایناهم توش تاثیر داره کابل کشی ساختمون بحث رو ایناس
    اگه همین adsl رو بخواید که دیگ اگ نزدیک کابینت شه مودم 300 200 تومنیم جواب کارو میده

12. 2 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

همین چیپست رو من رو ac52 داشتم وقتی خطم زیر 16 رو نمیکشید 17404 snr رو 7 اینا بود تلفن زنگ میخورد یه چن ثانیه crc میگرفت ولی خط باز اپ بود
    شاید تو اون مدل ضعیف باشه
    l2tp هم من دارم اصلا وصل نمیشه رو مودم
    openvpn هم کانکت شدنش هم رو ac52 هم رو این ac68 کلا دیر کانکت میشه دیر هم دیسکانکت میشه
    ولی تو سرعت من کمبودی ندیدم همینطور اتصالش
    قیمتشم گرون نیست ایران اشفته بازاره و پول ما بی ارزشه
    ac52 رو من خریدم 420 تومن این عددا بود حالا خورده اشو یادم نیست ولی یادمه 420 430 415 این حدودا خریدم الان پیداش کنی یکو خورده ای کم کم میدن
    خب چه کاریه که مودم asus بخری خیلی هم گرونه مثلا شما dsl-ac68u رو خریدی 3.5 ... حالا اگه روتر شیا mi4a gigabit که قیمتش 400 تومنه رو میخریدی راحت میشد openwrt روش نصب کرد هم میتونستی wireguard روش بزنی هم open vpn سرعت وصل شدنش هم عالییییییه همین که روی START کلیک میکنی وصل میشه زیر 2 ثانیه کانکت میشه کلا یه مودم برادکام 500-600 بخری با روتر شیا دوتاش روی هم 1 میلیون هم شاید نشه ولی عملکرد در حد ASUS DSL-AC68U که قیمتش 3.5 هست میباشد

14. این کاربر از hosseinzfff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

مودم کلا کم گیر میاد دیگ الان
    مودم های شاتل قیمتاش خوبه تو سایتش زده زیر 500 زده البته نمیدونم مالیات اینام میکشه روش یا ن

چرا ولی چون vdsl کلا زیر 300 متر میشه امیدوار بود برای سرعتای بالاتر 80 مگ بالای 300 متر تا 700 800 متر افت شدیدی دیگ تو سرعت دارن
    حالا چیپست و ایناهم توش تاثیر داره کابل کشی ساختمون بحث رو ایناس
    اگه همین adsl رو بخواید که دیگ اگ نزدیک کابینت شه مودم 300 200 تومنیم جواب کارو میده
    مودم چی نی نمی خوام

تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

همه مودما چینی هستند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •