تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1297 از 1783 اولاول ... 297797119712471287129312941295129612971298129913001301130713471397 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,961 به 12,970 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

واسه همینه که نباید بیشتر از سه ماه با شرکتی قرار داد بست!
    من فقط یه ماهه میبندم حالا هر شرکتی میخاد باشه

داره خودمونی میشه amirmahdijv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

پس معلوم شد شبانه رایگان!!! که صبانت تو سایت خودش بزرگ نوشته واقعی نیست
    و در واقع ترفندی برای جلب مشتری و سود جوییه بیشتره!
    با این روند محدودیت سرعت شبانه در اصفهان و ... بزودی صبانت مشتریهای قدیمیشو از دست میده!
    کجا نوشته ؟
    واضح تر بگو

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

این سیاست هرچقدر روزانه در ماه یا در طول سرویست شارژ کنی فقط دو برابرشو میتونی شبانه در طول سرویست استفاده کنی من فقط توی مبین نت دیدم که مثل مرد اعلام کردن واضح و رسمی و منم وایمکسمو فروختم.متاسفانه 2 شب هست که در مشهد هم سرعت دانلود شبانه خیلی کم شده.اما جالب اینجاست همشهری دیگمون sleeplessness که الان یادم رفته چه سرویسی دارن که فکر کنم 512 بود باز سرعت دانلود شبانشون به گفته خودشون زیاد شده.من در اصفهان نمیدونم چه اتفاقی داره میفته اما حدس میزنم در مشهد بسته به مرکز مخابرات سرعت یک عده رو کم کردن و یک عده دیگه رو زیاد کردن.البته همشهری دیگمون آقای masooyan هم با اینکه مرکز مخابراتیش با من فرق داره ولی ایشونم سرعت دانلود شبانش کم شده.من خط سومم امروز راه افتاد.میخواستم بی درنگ 12 مگ صبانت بگیرم چون خط جدیدم خوشبختانه جواب میده اما با وضعیت پیش آمده فعلا منصرف شدم تا ببینم آیا سرعت شبانه دوباره مثل قبل میشه یا نه.فقط امیدوارم که موقتی باشه در غیر اینصورت صبانت چیزی برای مانور دادن در برابر دیگر رقباش نخواهد داشت.اون دوستمونم که از وضعیت آسیاتک پرسیده بود باید بگم من خط دومم از آسیاتک هست و سرویس 10 مگ رو برداشتم.شبانه رایگان برای سرویس 10 مگ کلا روی 2 مگ بسته شده و چه سرور داخلی و چه سرور خارجی همیشه سرعت دانلود روی 250 تا 260 ثابت هست و هیچوقت هم در 6 ماه گذشته کم و زیاد نشده.به امید درست شدن اوضاع گرچه متاسفانه من زیاد امیدی بهش ندارم.

4. 3 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عزیز مشکل واضح هست . سرعت ها شدیدا اومده پایین . از چندتا شهر دارن میگن که سرعت شبانه نابود شدـه ! دو شب هست این اتفاق برای من افتاده و سرعت کاهش محسوسی برای من داشته . وگرنه ملت خودجوش نمیریختن اعتراض کنن به سرعت شبانه !
    منم سرعتم با پارس 600 بود الان سه شبه شده 300!!! پس میشه نتیجه ای گرفت که نیازی به گفتنش نیست!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان VPI . VCI صبانت چنده
    زنگ زدم نمایندگی ، میگه نمیدونم ، قکر کنم 0 - 35 باشه

این چه نمایندگی اخه

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستان VPI . VCI صبانت چنده
    زنگ زدم نمایندگی ، میگه نمیدونم ، قکر کنم 0 - 35 باشه

این چه نمایندگی اخه
    همون 0 و 35 هستش.

8. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه barslona2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

یه سوال دیگه داشتم
    میگم الان همینطور رفتم قسمت خرید تو پنل کاربریم.بعد الان فقط 1مگ و 2 مگ در دسترسه!چرا؟بعد بخوام مثلا" 12 مگ یا اینکه 512 نامحدود رو بگیرم چیکار کنم؟
    شیطونه میگه بازم برگردم به مخابرات 1 سال بگیرم !!!
    ^^^^^^^^^^^^^

داره خودمونی میشه ssector's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

کجا نوشته ؟
    واضح تر بگو
    شاید جدیدا دیگه بالای سایتشون نمیزنن ولی دیگه همه میدونن
    اگه تو سایت اصلی صبانت رفته هم باشید باید تا حالا عبارت شبانه رایگان 7-2 به چشمتون خورده باشه (که البته نمیشه اصلا روش حساب کرد!!!)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه palet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

بنده خدا توپت از جای دیگه پره چه ربطی به این اقا داره؟!
    همش یه شایعست دوستان به این حرفا توجهی نداشته باشید
    عزیز من چیزی تا قطعی نشده چرا اعلام میکنی این نمایندگی ها اکثرا بی سوادن من اینقدر سوتی از نمایندگی های شهرمون دارم که اگه بخوام بنویسم یک کتاب جک میشه هر موقع زنگ زدی تهران یا تو سایتش نوشت اون موقع بیا اعلام کن
    بعد هم نمایندگی های صبانت به خلاف شرکت های دیگه همه مستقل هستن و می توانند هر سیاستی که دارند بدون هماهنگی با تهران اعمال کنند ممکن فقط مخصوص اصفهان باشه
    بعد هم طبق گفته شما دوشب این قانون هست من دانلود پریشب تو تایپک پارس انلاین گذاشتم دیشبم همین بود هیچ فرقی نکرد اگه سیاست سراسری باشه باید برای منم باشه

بعضی حرفها هست شنیدنشون خیلی برای آدم گرون تموم میشه . همین کلمه شایعه که شما میگین. شایعه زمانیه که من یه روز سرعتم کم بشه و ،این حرف رو در بیارم و ،بگم فقط من اینجوری باشم و ،زنگ نزنم و .... حتی تشویق نکنم زنگ بزنید خودتون بپرسید و...
    چکار کنم دیگه باور کنید. خودم دارم میگم زنگ بزنید بپرسید

دوما : من گفتم تهرانیم ؟ مشهدیم؟ شیرازیم؟
    گفتم اصفهانیم و برای من اینجوری شده و زنگ زدم صبانت اصفهان بهم گفت دفتر مرکزیش اونم گفت از تهران دستور اومده. وقتی از تهران میگن شاید همه گیر بشه جاهای دیگه.

اونا تازه میتونن بگن نه یکی دو شبه درست میشه چرا باید بیان تازه واقعیت رو بگن که بر علیه خودشونه؟؟ اونا دوست دارن شایعه درست کنن؟؟ اونا معمولا اولین جمله ای که میگن اینه. مودمت رو خاموش روشن کن. مشکل از ویندوزته.

شما یا نمیدونی شایعه چیه یا طرفداری الکی داری میکنی .
    این از این دوست گلم
    --------------------

این مشکل از من نبوده . یسری دوستان هم این مشکل رو داشتن و خداروشکر بعضی ها زنگ هم زدن. و همین حرف رو شنیدن
    من به شهرهای دیگه کاری ندارم . الان اصفهان این اتفاق برای چند نفر افتاده. حالا این شرکت سیاست هاش جدا هست یا نیست داره این کارو میکنه . برای همه نه؟ برای من آره . برای چند نفر هم اینجوری شده . خودشم داره اینو میگه من که نگفتم.
    --------------------------

بنده زنگ زدم تهران الان
    امور استان ها

گفتم اینجوری شده گفتم سرعتم 0 تا 5 کیلو بایته شبها باور نکرد! آدم اینقدر بی شعور ؟ گفتم اصفهان همچین حرفی زده گفت نه شما هر چقدر میخواین و خط جواب بده و شلوغ نباشه میتونید دان کنید . نمیدونم متوجه حرفم شد یا نه .
    گفتم چرا اصفهان اینو میگه گفت زنگ میزنیم پیگیری میکنیم. در کل آدم عصبی بود. مطمئنم حرفمو نفهمید

----------------------
    ـقا من شایعه کردم . اوکی؟

این شماره های اصفهانه . متاسفانه همزمان چند شهر زندگی نمیکنم که خبر داشته باشم از اینترنتش . پس برام مهم نیست کی سرعتش زیاده و یسری ها دارن بزرگ نمایی هم میکنن. الان قضیه خونه خودم مهمه و شهر خودم

به ترتیب عمل کنید.اینا شماره های اصفهانه
    36249298 36260666 36291119 36291729
    36288632 36268236 36291829 36260667
    95023030 95023032 95023033 95023034

زنگ زدید اصفهان ؟
    خوب حالا زنگ بزنید تهران
    83853 (021)

داخلی 3 رو بگیرید امور استان ها. بگید اینجوری شده

لطفا کسی به حرف من اعتماد نکنه من دروغ گوام. خودتون زنگ بزنید و این مراحل رو انجام بدید.
    ولی تا موقعی که زنگ نزدید و این مشکل حل نشده کسی حرف از شایعه نزنه چون کسی که فقط بلده بدون دلیل بگی این حرف ها شایعست حتما داره از طرف صبانت پشتیبانی میشه
    Last edited by palet; 01-09-2014 at 16:43.

12. 3 کاربر از palet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوست عزیز من 512 و 256 نامحدود داشتم .
    توجه کن شما در نامحدود یه حجمی داری برای دانلود که تا 4 مگ بازه و سرعتت توی 400و500 هست .
    که اون حجم همون "
    حداقل ترافیک دریافتی در ماه (گیگابایت) " هست و پس از گذشتن ازون حجم سرعتتون شیر میشه روی سرعت اسمی با ضریت اشتراک 1 به 8 .
    من سرعت دانلود سرویسهای نامحدود م رو که داشتم میگم :

1) {"512"} : 40 گیگ باسرعت 500 کیلو - پس از گذشت حجم 60 ، 70
    2) {"256"} : 20 گیگ یاسرعت 500 کیلو - پس از گذشت حجم 30 -35

سرعت 128 هم 10 گیگ داره یاسرعت 4 یا 5 مگ که پس از گذشت حجم اونطور که نمایندگی به من گفت 16 نیست و همیشه روی 20 - 25

تعرفه سرویس های نامحدود به شرط استفاده منصفانه
    مبلغ ( ریال ) حداقل ترافیک دریافتی در ماه (گیگابایت) سرویس سرعت 1ماهه
    254717 10 نامحدود منصفانه 128
    404717 20 نامحدود منصفانه 256
    839623 40 نامحدود منصفانه 512
    2089623 120 نامحدود منصفانه 1024
    3632075 200 نامحدود منصفانه 2048
    با تشکر
    من گیم آنلاین بازی میکنم الان پینگ صبانت تو گیم آنلاین سرورهای ایرانی چنده چون من mw2 بازی میکنم؟!
    پینگ در گیم آنلاین خارجی چنده؟؟؟
    پینگ 4.2.2.4 چنده؟؟؟
    میشه صبانت دارید از speedtest عکس بزارید

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •