آقا شما چقدر خوش به حالتونه . . .
2 گیگ | 3 گیگ | من الان در بهترین شرایط 800 تا میگیره.ولی جای شکرش باقیه حداقل یه فیلم یا چند قسمت یه سریال هست که توی روز سرگرم بشم.
آقا شما چقدر خوش به حالتونه . . .
2 گیگ | 3 گیگ | من الان در بهترین شرایط 800 تا میگیره.ولی جای شکرش باقیه حداقل یه فیلم یا چند قسمت یه سریال هست که توی روز سرگرم بشم.
هیچم جای شکر نداره همون فیلم و سریال ها رو توی کشور هایی که ادم هستن نه چارپا از تلویزیون بدون سانسور می بینن . اینترنتشونم سرعتش سر به فلک می کشه .
800-900 مگ از من کشیدن بالا هر دفعه هم زنگ می زنم می گن یکی دو روز دیگه اضافه میشه
فکر می کنند هی بگن بعداً آدم بیخیال میشه ؟![]()
800 مگ نهایت بشه پنج هزار تومن . من سی هزار تومن دادم واسه تمدید. پولمو خوردن مجبور شدم سی تومن دیگه بریزم تو جیبشون .
پارس فقط کارمنداش (اون دختر فوکلی ها که اندازه هویج سواد ندارن ) خوبه وگرنه باید .... توش.
دوستان سرعت من 512 محدود هست
در طول روز سرعت کم و زیاد میشه
در ساعتی از روز سرعت بالا هست و پینگ پایین
در اکثر مواقع هم سرعت پایین و پینگ بالا
مثلا پینگ تا 2100 هم میره
این مشکلو بقیه دوستان هم دارند؟
سلام
ببین دوست عزیز این کارمندای پارس مریضن .
دواشونم فوش تراپی ه.
تا 4 تا فوش میخورن ادم میشن .من و شما هی مهربون باهاشون حرف میزینیم اینا نمیفهمن.
الان زنگ بزنم 30 دقیقه باید پشت خط باشم
عصری زنگ میزنم نتیجه ی این درمان رو براتون مینویسم![]()
دوستان من سرویسم POL-512 بود که دیگه داره تمام میشه میخواستم ببینم کسی اینجا سرویس CRA-512 استفاده میکنه؟
وضعیت سرعتش چطوره؟ چقدر راضی هستین؟ کلا یه سری اطلاعات میخواستم در مورد این سرویس و اینکه اشتراکش 10 به 1 هست دقیقا منظورش چیه.
ممنون
کسی نیست جواب بده؟
منظورش اینه کاربرگرامی از انجایی که ما دزد هستیم ارائه سرویس نامحدود با مرامنامه دزدی ما مغایرت دارد فلذا پهنای باند متقاضی بین ده الی بیست نفر تقسیم می گردد تا شاید اندکی جبران مافوت کرده و با این عمل پسندیده (دزدی) حق اعتراض را از شما صلب کنیم.
دوست عزیز من واقعا دنبال جواب هستم بارها شده اینجا سوال پرسیدم ولی بجای اینکه کسی بیاد جواب درست رو بده دقیقا مثل شما اومده متلک پرونده.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)