کاملا. البته کیفیت عکس افت کاملا محسوسی میکنه در ضمن محدودیت پهنای باند 128 کیلوبیتی داره که با توجه به اینکه حجم عکسها خیلی پایین میاد این افت سرعت چندان محسوس نیست.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کاملا. البته کیفیت عکس افت کاملا محسوسی میکنه در ضمن محدودیت پهنای باند 128 کیلوبیتی داره که با توجه به اینکه حجم عکسها خیلی پایین میاد این افت سرعت چندان محسوس نیست.
البته یه نکته مهم دیگه رو هم بگم که یکی از دلایل مصرف بالای حجم میتونه فعال نبودن کش مرورگر باشه.
برای اینکه روی سیستمتون کش فعال باشه به تاپیک زیر برید و برنامه ها رو نصب کنید مطمئنا تاثیر زیادی توی صرفه جویی پهنای باند داره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کش فعال هست و اتفاقا کش رو روی 1600 مگ گذاشتم. حتی کش سرور جدا هم نصب کردم.
میگم ترافیک شاتل برای فردا و پس فردا که تعطیله هم آزاده یا نه ؟
من می خوام سرعتم رو ببرم بالاتر ولی نامه از شرکت می خوان . کسی اینجا می تونه برام جور کنه ؟ ( کل هم فامیل یا شرکتی نیستن یا بازنشسته ان)
شرکت صبا نت تو مرکز استان ما سرویس میده فقط منتظرم به شهر ماهم سرویس بده برم سرویس 1MB شون رو باهمون قیمتی که واسه 512 شاتل میدم بگیرم...![]()
نه برای چی؟
اگه اکو داری که فقط شبها رایگانه اگه هم ارت داری که علاوه بر شبها فقط 5 شنبه و جمعه رایگانه
خب پارسا جان شما که 128 داشتی و سرعتت هم 512 بود دیگه برای چی اومدی 512؟![]()
خوب شما با 2مگ صبا اگه تونستی اندازه 512 شاتل دانلود{ شبانه } کنی برو!
آقا سرعت دیشب در حد 0 و 1 شده بود و من میدونم که این از روی یه نقشه قبلی بوده چون منطقه ما عمرا افت سرعت داشته باشه. حتما یه غرضی تو کاره.
وزیر ارتباطات چیز خوردن (Cheese = panir)وزیر ارتباطات فرمودند: سرعت اینترنت کافی است
Last edited by online_amin; 05-12-2009 at 09:06.
این دومین شب بود که سرعت اینجوری بود ، تقصیره شاتله یا مخابرات ؟؟؟؟؟؟؟؟
تابید میشه..!
من هر شب حداقل 900 مگ دانلود داشتم...دیشم 250 مگ تا ساعت 5 دانلود داشتم..! :(
هم اکنون 60 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 60 مهمان)