با تشکر از دوستان
اما حالت کانکت bridge هم به همون شکله.
کسی اینجا adsl مخابرات ( نامحدود )نداره ؟؟؟ .{توجه : اونایی که یوزرشون شماره جایی هست که براش adsl گرفتن مثل خونه یا ....}
می خوام بدونم مال شمام قطعه یا نه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
با تشکر از دوستان
اما حالت کانکت bridge هم به همون شکله.
کسی اینجا adsl مخابرات ( نامحدود )نداره ؟؟؟ .{توجه : اونایی که یوزرشون شماره جایی هست که براش adsl گرفتن مثل خونه یا ....}
می خوام بدونم مال شمام قطعه یا نه.
یه سوال تو با اینترنت قطع چطوری میای p30world ?![]()
اینترنت مخابرات تا امروز (شنبه)ظهر قطع و وصل میشد!از ظهر تا ساعت 8 غروب افت سرعت داشت!
الانم سرعت 512 نامحدود 1 به 10 مخابرات ، 2 ساعتی هستش که واسه من رسیده به 170 تا 250 KB!!!!!! همچنان هم ادامه داره!
فک کنم از دستشون در رفته!
یا اینکه میخوان یه هفته دیسکاکنت رو جبران کنن؟![]()
دوست عزیز Iloveyou-all تعداد ارسالهام هنوز به 20 تا نرسیده......واسه همین private message نمیتونم بدم.....فعلا امکانات نداریم.....شرمنده اینجا جواب میدم.
مال بازیه Hell Gate London هستش.............مربوط به 4 ، 5 ساله پیشه بازیش!.............یه بازیه نقش آفرینی بود.از شرکت Square Enix........در اون برهه دموهاش حرف نداشت....ولی بازیش خوب از آب در نیومد.
خداوند پدر و مادر gprs ایرانسل را بیامرزد. دزدی میکنه ولی همیشه وصله. یه گوشی و یه سیمکارت و تمام. اگر نامحدود بود که من دیگه adsl نمی آوردم.
پس شما adsl مخابرات بودی . نامحدود یک به ده که یه هفته مال شما قطع بوده و الان دو ساعته که همه چی ردیف شده . درست فهمیدم.
شما تو کدوم منطقه ی مخابراتی هستی؟
من دو تا سیستم خونه دارم. الان رو هر دو تست کردن. همون آشه و همون کاسه. کلا قطعه
Last edited by TimeWarp; 23-06-2012 at 23:07.
بچه ها پایه ین امشب 200 پست بدیم من سریع بشم "آخر فروم باز"امروز فردا دیگه باید شارژ adsl مو تموم کنم خسته شدم روزی 16 ساعت
![]()
Last edited by Iloveu-ALL; 23-06-2012 at 21:23.
الان خونه عموم هستم پارس انلاین داره حجمی هستش سرویش 280 تا 320 میده داره میده . خیلی عالی هستش .
فردا درخواست جمع اوری میدم برای پارس انلاین![]()
من رودسر هستم........از دیروز تا امروز هنوز هم ادامه داره.....6،7 گیگی زدیم توو رگ تا حالا!.....
![]()
120kb/sسرعت دانلودم 12 کیلوبایت تا 17 کیلوبایت تازه خیلی هم time out میده
دیشب گذاشتم یه بازی 350 مگابایت رو دانلود کنم. رفتم خوابیدن صبح بلند شدم دیدم سیم کامپیوتر کنده شده!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت تقریبا 240 تا 250 هستش..............اون عکسی که گذاشتم دو پارت همزمان هست...............هر کدوم 120 کیلوبایت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)