ممنون میشم کرک metro 2033 رو بزارید.ممنون.
بفرما.سلام به همگی
فایل setup.ini از بازی mafia 2 رو میخواستم
حجمش فقط 3 کیلوبایت هست...
ممنونم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم کرک metro 2033 رو بزارید.ممنون.
بفرما.سلام به همگی
فایل setup.ini از بازی mafia 2 رو میخواستم
حجمش فقط 3 کیلوبایت هست...
ممنونم
کمک ! ! ! !!!
آقایون . .. دوستان . . . اساتید . . . گیم خور ها . . .
---------------------------------------------------------------
اقایون لطفا جواب بدید . . .
-----------------------------------
من زمانی که GTA IV EFLC رو یکی از دو نوع رو اجرا میکنم و وقتی Start میزنم میره loading و بعدش هم زمانی که آخرای loading میزنه بیرون و Dont Send میده! ! ! ویندورمم XP هستش !
و سیستمم هم میکشه !
---------------------------------
PLZ کمک کنید . . .
واقعا ممنون میشم
شما باید کلا برنامه nvidia phsyx زو دانلود کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچون این بازی با emulator هست حسابی تو کارش نیست...یعنی ممکنه کار کنه ممکن هم هست هر جایی از بازی به یک باگ یا مشکل بر بخوری !
بازم شما برای اطمینان plugin ها و بایوس مبدل رو دستکاری کن شاید درست شد...
البته به این تاپیک هم مراجعه کنی ضرر نداره:
دوست من اینجا جاش نیست باید توی تاپیک مخصوصش در خواست بدی بازم همونجا جوابتون رو دادم:
دوست عزیز این بازی کلا مشکل در اجرا زیاد داره به این تاپیک مخصوصا پست اولش مراجعه کنید:
مشکلات نصب و اجرا در Grand Theft Auto IV - نسخه PC [راهنمای کامل در پست اول]>>
Last edited by mehdy.z; 05-09-2010 at 19:57.
مشکل در کنترلر بازی
سلام.
دوستان,من در بازی metro 2033 دچار مشکل شدم.در مورد کنترل.همش آیکون های xbox360 میاد و میگه با دسته بازی کن.من نمیخوام.چی کارش کنم درست بشه؟
راستش فکر میکنم مشکل از joypad هایی باشه که قبلا برای بازی gta iv ریختم.ولی وقتی پاکشون میکنم بازی اجرا نمیشه.
ممنون میشم کمکم کنید.با تشکر.
شما اگه پچ و یا برنامه ای در هر جای سیستم مخوص اجرای بازیها با دسته ریختی کلا پاکش کن(واگه نصبی بوده uninstall کن) و حتما دسته رو هم از پورتش جدا و کلا سیستم رو restrart کن ببین درست میشه...
آقایون کسی نمیدونه این ارور رو باید چیکار کنم ؟
کاهایی رو که گفتید کردم.نشد.یه ویندوز xp هم دارم از اون رفتم شد.
اگه میشه این فایل هارو برام بزارید.البته اگه قبلا مثل من اوور رایتشون نکرده باشید.نگران نباش کمتر از 100 کیلوبایته.
ممنون.
C:\windows\system32\
C:\windows\
![]()
Last edited by Rhodes; 05-09-2010 at 21:16.
طبق این پست عمل کنید ببیید درست میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفهمیدم شما فایلهای سیستمی رو overwrite کردی به خاطر همین مشکلت رفع نمیشه بیا این فایلهای که میخواستی:
البته به شما پیشنهاد میکنم هر موقع میخوای بازی رو با دسته اجرا کنی فقط فایلهای موجود توی این پوشه رو در پوشه اصلی بازی کپی و اجرا کنی که در یک آن به راحتی هم با موس و کیبورد بتونی بازی کنی و هم با دسته هر موقع هم خواستی به راحتی پاکش کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:
در ضمن یادت هم باشه همیشه قبل از دستکاری فایلهای سیستمی اول از اونها یه backup بگیری!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نشد
من موندم ویندوز من سرویس پک 3 هست و بازی هم سالم بود درست بعد نصب مافیا این ارورو میده![]()
هم اکنون نیازمن یاری قرمزتان هستیم![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)