تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1296 از 1320 اولاول ... 2967961196124612861292129312941295129612971298129913001306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,951 به 12,960 از 13198

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

بنظرم دولت باید به دانشجو ها و کسانی که با اینترنت کار میکنن اما درآمد کم دارن ، اینترنت با هزینه کم ارائه کنه..
    اما بقیه اشخاص و کسب و کار ها نه... باید چند برابر هزینه فعلی هم پول اینترنت بدن... طرف با همین اینترنتی ماهی 100-200 هزار تومن ماهی چند صد میلیون از رستوران یا فلان کارش درمیاره..
    دولت باید هزینه اینترنت رو برای کسب و کارهای پردرآمد چند برابر کنه و درعوض برای دانشجو و کم درآمد ها اینترنت رو ارزان کنه..
    همین درسته... اونی که با اینترنت پول درمیاره باید هزینه بیشتری بده(یک جور مثل مالیات)... در عوض به افراد کم درآمد اینترنت ارزان ارائه کنه...
    یه سوال داشتم ، ایا از نوشتن همچین متن خنده داری احساس بیهودگی نمیکنید؟ کل دنیا دارن اینترنت فیبر و گیگابیتی استفاده میکنن بعد شما این تراوشات ذهنی رو از کجا آوردی؟ لابد کسی که بنر چاپ میکنه یا تراکت تبلیغاتی پخش میکنه پول کاغذش گرون تره؟ یا هر کسی هر چیزی برای شغلش استفاده میکنه باید گرون تر‌ بخره؟

2. 3 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

یه سوال داشتم ، ایا از نوشتن همچین متن خنده داری احساس بیهودگی نمیکنید؟ کل دنیا دارن اینترنت فیبر و گیگابیتی استفاده میکنن بعد شما این تراوشات ذهنی رو از کجا آوردی؟ لابد کسی که بنر چاپ میکنه یا تراکت تبلیغاتی پخش میکنه پول کاغذش گرون تره؟ یا هر کسی هر چیزی برای شغلش استفاده میکنه باید گرون تر‌ بخره؟
    بله حتما
    کسی که با تلفن درآمد کسب می‌کنه هزینه تماس هاش فرق میکنه
    قرار دو گیگ اینترنت معیشتی هم بدن

4. این کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

براساس صورت مالی گروه همراه اول، این گروه در سال ۱۴۰۰ حدود ۶۸۶ میلیارد تومان برای تبلیغات و آگهی هزینه کرده است که نسبت به رقم ۴۱۹ میلیارد تومانی سال ۱۳۹۹ رشد ۶۴ درصدی نشان می‌دهد.

این مبلغ به اندازه‌ی بودجه‌ی بعضی از استان‌های ایرانه و اگه اپراتورهای دیگه رو هم حساب کنیم حتما مبلغ چشمگیر تر خواهد شد و داغ مردم تازه‌تر

7. این کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه NinjaLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

اینطور بنظر میاید که بیشتر مشکلات فعلی در ایران ریشه ای سیاسی دارد... مردم ایران هم این وسط قربانی تصمیمات و انتخابها میشوند

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان
    بسته 1 ماهه نامحدود 1 بامداد تا 11 صبح الان وضعیتش چطوره؟
    من 50 گیگ آپلود دارم و میخوام این بسته رو بگیرم
    سرعت هنوز مثل قدیم محدود به 50 کیلوبیته ؟

داره خودمونی میشه NinjaLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

اینترنت خوب در ایران فعلا فقط و فقط فیبر نوری است که ارزش خرید دارد مخصوصا اگر نیاز به سرعت بسیار بالا برای دانلود از سرور داخلی دارید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اینترنت خوب در ایران فعلا فقط و فقط فیبر نوری است که ارزش خرید دارد مخصوصا اگر نیاز به سرعت بسیار بالا برای دانلود از سرور داخلی دارید
    درسته اما متاسفانه در حال حاضر توسعه فیبرنوری بسیار کند پیش میره و بسیاری از مناطق و شهرها فیبرکشی نشده

12. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

و اینکه حجم داره و خیلی بیشتر از حجمی که دانلود میشه کم میکنه مخصوصا رو تورنت من بارها امتحان کردم. اگه برای دانلود میگیرید حتما بالاترین حجمی که میشه رو بگیرید فکر کنم 500 گیگ باشه 80 90 گیگ رو میشه تو یه روز تموم کرد با سرعت فیبر همون 500 گیگ هم اگه مدیریت نداشته باشید باز باشه برای همه کاربرا زود تموم میشه شاید چند روزه، حجم جداگانه هم خیلی گرون میفروشه مخابرات 500 گیگ 700 هزار تومن برای من که خیلی زیاده دوستان رو نمیدونم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2022

پيش فرض

دوستان کسی سایتی میشناسه که ------ /وی پی ان ایران بفروشه که وقتی بهش وصل میشی ترافیکت نیم بها بشه؟ چون من میخوام از استیم و اینا دانلود کنم سایت digitalbam جواب نمیده و سایت چیتاپروکسی هم دیگه بالا نمیاد.
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •