تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1296 از 3347 اولاول ... 29679611961246128612921293129412951296129712981299130013061346139617962296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,951 به 12,960 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

چند روز قبل یکی از بچه ها ی لینکی گذاشت ک گفته بود وقتی بسته اینترنتی ایرانسل تموم میشه از این ب بعد sms میده 17 ام بسته من با سه گیگ ترافیک مهلت زمانیش ب پایان رسید اما بازم sms نداد که؟ باید چیکار کنیم smsبده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام دوستان . این دکل الان 3g ؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

4. 5 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

چند روز قبل یکی از بچه ها ی لینکی گذاشت ک گفته بود وقتی بسته اینترنتی ایرانسل تموم میشه از این ب بعد sms میده 17 ام بسته من با سه گیگ ترافیک مهلت زمانیش ب پایان رسید اما بازم sms نداد که؟ باید چیکار کنیم smsبده؟

فعلا اس نمیده،کار بیخ پیدا کرده رگولاتوری داره بررسی می کنه به احتمال زیاد ایرانسل جریمه ی سنگینی میشه چون بدون اطلاع به مشترک بابت تموم شدن سرویس یا ترافیکش از تعرفه ی آزاد از مشترک هزینه کم می کنه

6. این کاربر از maryam-2612 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

فعلا اس نمیده،کار بیخ پیدا کرده رگولاتوری داره بررسی می کنه به احتمال زیاد ایرانسل جریمه ی سنگینی میشه چون بدون اطلاع به مشترک بابت تموم شدن سرویس یا ترافیکش از تعرفه ی آزاد از مشترک هزینه کم می کنه
    شما احیانا از کارمندای باجه های ایرانسل نیستین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه malavan.ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

سلام
    از دیروز صبح تا به حال 3G ایرانسل در شهرستان بندرانزلی به طور کل قطع شده و تا این لحظه هنوز وصل نشده

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستانی که از قطعی های مکرر گلایه دارن باید به عرضشون برسونم که چند سال وقتی شبکه ایرانسل روی G بود بعدش که میخواستن E کنن یادمه توی فروم همسایه ظاهرا یکی از مدیرای ایرانسل بود یا کارمندشون میومد میگفت شبکه پایدار میشه قطع نمیشه فلان نمیشه و .. اما بعد یه مدت گفتن نسل سوم بشه دیگه محدودیت ها تموم میشه قطعی ها تموم میشه همه میتونن استفاده کنن و ... اما الان بازم میبینیم چه نسل سه و چه نسل چهار قطع و وصل میشن و اینم بگم که این قضیه تا ابد ادامه داره نمیگم مقصر ایرانسل هست شاید هر اپراتوری با بهترین تجهیزات بیاد توی ایران همینجوری توی باتلاق گیر کنه چون اینترنت اینجا مثل مثل بچه یتیمی هستش که هر کسی ادعای سرپرستیشو داره از مجلس بگیر تا مخابرات و زیر ساخت و علما و ... خلاصه مطلب این که چه یک سال بگزره چه 10 سال تا وقتی که وضعیت اینه دلشتون به هیچی خوش نکنید، این قطعی ها هم مساوی هست با سود بیشتر برای اپراتور ها چون طرف بسته میگیره ولی نمیتونه استفاده کنه... این کیفیت پایین نه تنها روی شبکه موبایلی بلکه من که وایمکس هم دارم خیلی کیفیتش پایینه به حدی که گاهی مودم رو خاموش میکنم و بیخیال وبگردی میشم

10. 5 کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hady1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستانی که از قطعی های مکرر گلایه دارن باید به عرضشون برسونم که چند سال وقتی شبکه ایرانسل روی G بود بعدش که میخواستن E کنن یادمه توی فروم همسایه ظاهرا یکی از مدیرای ایرانسل بود یا کارمندشون میومد میگفت شبکه پایدار میشه قطع نمیشه فلان نمیشه و .. اما بعد یه مدت گفتن نسل سوم بشه دیگه محدودیت ها تموم میشه قطعی ها تموم میشه همه میتونن استفاده کنن و ... اما الان بازم میبینیم چه نسل سه و چه نسل چهار قطع و وصل میشن و اینم بگم که این قضیه تا ابد ادامه داره نمیگم مقصر ایرانسل هست شاید هر اپراتوری با بهترین تجهیزات بیاد توی ایران همینجوری توی باتلاق گیر کنه چون اینترنت اینجا مثل مثل بچه یتیمی هستش که هر کسی ادعای سرپرستیشو داره از مجلس بگیر تا مخابرات و زیر ساخت و علما و ... خلاصه مطلب این که چه یک سال بگزره چه 10 سال تا وقتی که وضعیت اینه دلشتون به هیچی خوش نکنید، این قطعی ها هم مساوی هست با سود بیشتر برای اپراتور ها چون طرف بسته میگیره ولی نمیتونه استفاده کنه... این کیفیت پایین نه تنها روی شبکه موبایلی بلکه من که وایمکس هم دارم خیلی کیفیتش پایینه به حدی که گاهی مودم رو خاموش میکنم و بیخیال وبگردی میشم
    من سال 85 ایرانسل گرفتم، یادمه اسفند 85 که اینترنت ایرانسل راه افتاد همین EDGE بود. اون همراه اول بود که اول روی GSM اینترنت میداد بعد رفت روی EDGE

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

سلام دوستان . این دکل الان 3g ؟
    این دکل برای صداوسیما هستش که همراه اول بالاش آنتن گذاشته. آنتن هم از نوع 2G هست.

13. 2 کاربر از Majidson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi_z100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان من مودم همراه رو گرفتم . به چه صورت میشه بسته خرید ؟ به چه صورت میشه بین بسته شبانه و عادی سوئچ کرد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •