چند روز قبل یکی از بچه ها ی لینکی گذاشت ک گفته بود وقتی بسته اینترنتی ایرانسل تموم میشه از این ب بعد sms میده 17 ام بسته من با سه گیگ ترافیک مهلت زمانیش ب پایان رسید اما بازم sms نداد که؟ باید چیکار کنیم smsبده؟
چند روز قبل یکی از بچه ها ی لینکی گذاشت ک گفته بود وقتی بسته اینترنتی ایرانسل تموم میشه از این ب بعد sms میده 17 ام بسته من با سه گیگ ترافیک مهلت زمانیش ب پایان رسید اما بازم sms نداد که؟ باید چیکار کنیم smsبده؟
سلام دوستان . این دکل الان 3g ؟
![]()
سلام
ایرانسل ظاهرا بسته های جدید داده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا اس نمیده،کار بیخ پیدا کرده رگولاتوری داره بررسی می کنه به احتمال زیاد ایرانسل جریمه ی سنگینی میشه چون بدون اطلاع به مشترک بابت تموم شدن سرویس یا ترافیکش از تعرفه ی آزاد از مشترک هزینه کم می کنه
شما احیانا از کارمندای باجه های ایرانسل نیستین؟
سلام
از دیروز صبح تا به حال 3G ایرانسل در شهرستان بندرانزلی به طور کل قطع شده و تا این لحظه هنوز وصل نشده
دوستانی که از قطعی های مکرر گلایه دارن باید به عرضشون برسونم که چند سال وقتی شبکه ایرانسل روی G بود بعدش که میخواستن E کنن یادمه توی فروم همسایه ظاهرا یکی از مدیرای ایرانسل بود یا کارمندشون میومد میگفت شبکه پایدار میشه قطع نمیشه فلان نمیشه و .. اما بعد یه مدت گفتن نسل سوم بشه دیگه محدودیت ها تموم میشه قطعی ها تموم میشه همه میتونن استفاده کنن و ... اما الان بازم میبینیم چه نسل سه و چه نسل چهار قطع و وصل میشن و اینم بگم که این قضیه تا ابد ادامه داره نمیگم مقصر ایرانسل هست شاید هر اپراتوری با بهترین تجهیزات بیاد توی ایران همینجوری توی باتلاق گیر کنه چون اینترنت اینجا مثل مثل بچه یتیمی هستش که هر کسی ادعای سرپرستیشو داره از مجلس بگیر تا مخابرات و زیر ساخت و علما و ... خلاصه مطلب این که چه یک سال بگزره چه 10 سال تا وقتی که وضعیت اینه دلشتون به هیچی خوش نکنید، این قطعی ها هم مساوی هست با سود بیشتر برای اپراتور ها چون طرف بسته میگیره ولی نمیتونه استفاده کنه... این کیفیت پایین نه تنها روی شبکه موبایلی بلکه من که وایمکس هم دارم خیلی کیفیتش پایینه به حدی که گاهی مودم رو خاموش میکنم و بیخیال وبگردی میشم![]()
من سال 85 ایرانسل گرفتم، یادمه اسفند 85 که اینترنت ایرانسل راه افتاد همین EDGE بود. اون همراه اول بود که اول روی GSM اینترنت میداد بعد رفت روی EDGE
این دکل برای صداوسیما هستش که همراه اول بالاش آنتن گذاشته. آنتن هم از نوع 2G هست.
دوستان من مودم همراه رو گرفتم . به چه صورت میشه بسته خرید ؟ به چه صورت میشه بین بسته شبانه و عادی سوئچ کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)