تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1296 از 1421 اولاول ... 296796119612461286129212931294129512961297129812991300130613461396 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,951 به 12,960 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

من رفتم مخابرات واسه گرفتن 5 مگ , بهم گفتن باید بیاند خط رو تست بکنند ببینند جواب میده یا نه , کسی میدونه بابت تست گرفتن مبلغی رو میگیرند یا نه؟
    کسایی که سرویس 5مگ میگیرن باید اول خطشون تست بشه تا ببینن کیفیت خط شما در اون حدی هست که بشه روش سروس 5 مگ داد یا نه
    اگه کیفیت خط خوب بود دان استریم خطتت رو از3200 به 5200 افزایش میدن
    در غیر این صورت اگه سرویس5 مگ بگیری نمیتونی از حد اکثر سرعت استفاده کنی . وداری پول الکی میدی
    تست خط هم رایگانه برای سرعت در کار با اداره دیتا مخابرات تماس بگیرید

2. این کاربر از mojtaba89101 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

اونایی که سرویس 6 ماهه میگرن اگه پول 6 ماه رو یه جا و موقع ثبت نام بدن می تونن شبانه رایگان داشته باشن.

معمولا کارمندای مرکز مخابرات چیزی حالیشون نیست . بهشون بگیدبرای دریافت اطلاعات بیشتر با دیتا شهر خودتون تماس بگیرید.

4. 2 کاربر از mojtaba89101 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

این تست خط بنظرم بهانه‌ای بیش نیست. چون حدود دو سال پیش همین مخابرات مازندران، قبل از اینکه اکانتیگ اعمال کنه، میزان داون استریم تمامی مشترکین رو در حداکثر ممکن یعنی 24 mbps قرار داده بود. و مشترکین بنا به کیفیت خطشون، سرعتی درحدود بیست مگابیت در ثانیه رو تجربه کردند.
    حالا میگن واسه پنج مگ باید بیایم تست کنیم و این حرف ها بهانه ست که مشترکین کمتری سراغ این سرعت برن.

6. این کاربر از j-f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

تست خط باید صورت بگیره . معمولا نویز خط و فاصله تا مرکز مخابراتی و پایین بودن کیفیت سیم تلفن خونتون . و همچنین مشکل در پورت شما در مرکز مخابراتی این ها عواملی هستند که می تونند سرعت اینترنت رو پایین بیارن و باعث قطع و وصل زیاد در اینترنت بشود.

8. این کاربر از mojtaba89101 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

اینچیزی که شما میگید رو من دقیق نمیدونم . ولی اون موقع چون تازه شروع کار مخابرات بود . مخابرات نرم افزار ها و تجهیزات مانیتورینگ و مدیریتی انچنانی نداشتند تا محدودیت اعمال کنند روی یوزر ها
    اما الان بنا به سیاست کاریشون محدودیت هایی رو اعمال می کنند.

اره اون موقع حدود 2 سال پیش دان استریم من روی 10 مگ بود ولی سرعت دانلود من تا 400 بیشتر نمی رفت. بعضی ها هم دان استریم بالاتر یا پایین تر داشتند . چون دستی کانفیگ ها رو انجام میداند و مشکلاتی بود.
    وخیلی کم پیش میامد که یک یوزر با سرعت2مگابیت یا بالاتر در idm هنگام دانلود داشته باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

من تا اونجایی که میدونم چند نفر رفتند و میدونم بدون هیچ مشکلی گرفتند.
    و فقط هرکسی سرویس بالاتر از 2 مگ گرفت باید با مرکز مخابراتی یا بخش دیتا در مخابرات شهرش تماس بگیره تا دان استریم رو افزایش بدن.
    اون موقع سرعت دانلودت در سرویس 5 مگ تا 640 میره

و در سرویس 10 مگ تا 1.2 مگابایت میره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

فقط دوستان خواهشن اطلاع رسانی کنید تا بچه ها و دوستان کمتر دانلود انجام دهند یا دانلود های بی مورد و الکی نکنن.

شاید اگه مخابرات دید همه دارن هجوم میارن به سرویس 5 مگ سرعت دانلود این سرویس رو پایین بیاره .

12. 2 کاربر از mojtaba89101 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    قائم شهر

پيش فرض

سلام دوستان من کمپین 1 ساله مخابرات 1 مگ رو دارم و تا الان 6 ماهش رفته.حالا کسی میدونه که من میتونم سرویسم رو به 2 مگ برای 6 ماه باقیمانده تغییر بدم یا نه. اگه کسی اطلاعی داره لطفا راهنمایی کنه.

14. این کاربر از sasamancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

الان به من گفتم پورت مخابرات برای 5 مگ جواب نمیده یعنی هیچ راهی برای 5 مگ نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان من کمپین 1 ساله مخابرات 1 مگ رو دارم و تا الان 6 ماهش رفته.حالا کسی میدونه که من میتونم سرویسم رو به 2 مگ برای 6 ماه باقیمانده تغییر بدم یا نه. اگه کسی اطلاعی داره لطفا راهنمایی کنه.
    اگه هم این کار رو بشه انجام داد باید حضوری برین.

Sent from my XPERIA ZR

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •