کسی اینترنت 2 مگابایت نامحدود داره ؟ راضی هستید ؟ کدوم استان ؟
مرسی![]()
کسی اینترنت 2 مگابایت نامحدود داره ؟ راضی هستید ؟ کدوم استان ؟
مرسی![]()
پینگ منم شبا همیشه رو 600 میچرخه
اصن همین خوبه ، پینگ بیاد زیر 100 همه میریم جهنم![]()
بله نزدیک 30 دقیقه پیش که اینترنت درست بود ، چند تا Timeout پشت هم داد و پینگ الان رفته +650. داشتیم عادت می کردیم ها. اما باز هم میزان Timeout ها کمه. فقط پینگ دوباره به حالت نرمال برگرده.
دوستان من الان 256 نامحدودم،
سرعت اینترنت سینوسی، 5 دیقه هست 5 دیقه نیست.
سرعت بالاتر مخابرات بگیرم یا کلن قید شو بزنم برم یه ای اس پی دیگه؟ بعد بقیه مثل اینن؟ نیستن؟ چه جورین؟
همون نا محدود می خوام
کلافه شدم از دستش
دوستان من الان 256 نامحدودم،
سرعت اینترنت سینوسی، 5 دیقه هست 5 دیقه نیست.
سرعت بالاتر مخابرات بگیرم یا کلن قید شو بزنم برم یه ای اس پی دیگه؟ بعد بقیه مثل اینن؟ نیستن؟ چه جورین؟
همون نا محدود می خوام
کلافه شدم از دستش
پینگ زیر 100 حرام اندر حرامه .
اینترنت پر سرعت : حرام
...........خلاصصصصص.........
اینترنت مخابرات تهران اگر از 12 ظهر به بعد اینجوری سرعت و پینگش رو خراب نمیکرد. خیلی خوب بود..ببین میان از قصد سرعت رو کم میکنند خوب یکی نیست بهشون بگه شما که میای سرعت رو کم میکنی بعد آیا فکرنمیکنی که مشتریات کمتر بشن؟
خودش با دست خودش مشتریاش رو از دست میده.
الان این پینگ منه صبح حالا بعدظهر هم یه تست بزارم چه قدر زیاد میشه پینگ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 12:30 دقیقه بعد ظهر. ببین خداوکیلی چی شد اینترنت. این تست رو با تست بالایی که گذاشتم مقایسه کن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا معایبش چیه؟ 1 : صبح به راحتی ویدئوهای یوتوف رو میبینی بعدظهر توبه میکنی دیگه نیای تو یوتوف اینقدر که گیر میکنه و نصف عمر میشی 1 کلیپ بخای ببینی.
2. سرعت دانلود با 16 کانکشن که هیچ با بینهایت کانکشن هم از سرورهای خارجی بیشتر از 80 نمیشه.
3. وبگردی و پاسخ مرورگر خیلی طول میکشه. باز کردن 1 صفحه سرعت میاد پایین و کلا قید وبگری رو میزنی.
اگر کسی اینجا تو مخابرات تهران کسی رو میسناسه بهش بگه آقا به مولا جمع میکنیم میریم یه isp دیگه. درستش کنید یکاری کنید همیشه مثل صبح باشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)