درود
دوست عزیز خدمتت عرض کنم که تو اموزشی که اصلا نیاز به دستگاه ورزشی نیستدر هر صورت من تو اکثر یگان ها و مراکز اموزشی باشگاه بدنسازی البته نه به اون معنی حقیقی رو دیدم
تو یگان خودمون هم بود امکاناتش هم بد نبود![]()
درود
دوست عزیز خدمتت عرض کنم که تو اموزشی که اصلا نیاز به دستگاه ورزشی نیستدر هر صورت من تو اکثر یگان ها و مراکز اموزشی باشگاه بدنسازی البته نه به اون معنی حقیقی رو دیدم
تو یگان خودمون هم بود امکاناتش هم بد نبود![]()
ممنونم...یعنی بعد اموزشی میتونم تو شهر برم باشگاه ثبت نام کنم و برم ؟ حالا اگه من خیلی سگ جون باشمتو اموزشی اصلا راه نداره بتونم از پادگان خارج شم برم باشگاه ؟
عزیز قانون خدمت در اصل به این صورت هست که کسی اصلا حق نداره محل خدمت رو ترک کنه!! تا اینکه مرخصی استحقاقیش به حدی برسه که چند روزی بره و برگرده! اما خب با توجه به شرایط و اینکه میدونن اگر جوان رعنای امروز رو 24 ؛؛24 یا صبح ظهر نکنن این جوان هم قید خدمت رو میزنه (و برادران هم نوکرای دست به سینه رو از دست میدن!!)! یه جورایی دارن با سربازا راه میان.(( نمیدونید برای یه روز مرخصی بیشتر و یه مرخصی ساعتی چه قدر معامله سرباز صورت مییره!! میخرن و میفروشن همدیگرو!)
آموزشی یه خورده سخت تره و شما به هیچ عنوان نمیتونید هر روز از پادگان خارج بشید و برید باشگاه(( حداقل یه بهونه ای بیارید که بتونید چند روزی یه بار پادگان رو ترک کنید))
اما هنگامی که واردیگان شدین میتونید به خیلی از کاراتون برسید.
داداش اصلا تو اموزشی انقدر ازتون کار میکشند که جایه هزار تا بدن سازی رو میگیره
بعد اموزشی اگه افتادی شهر خودت که راحت برو یه باشگاه ثبت نام کن اگه نیافتادی هم مرخصی ساعتی بگیر برو کارت رو انجام بده بیا![]()
ممنون..پس احتمالا تو اموزشی باید قیدش رو بزنم ولی بعد اموزشی میتونم برم...راستی این 24 24 که گفتی دقیقا چجوریه؟
بازم ممنون....یعنی مرخصی ساعتی هر روزم بخوام بهم میدن ؟ بعد این مرخصی ساعتی چقدره ؟ 1 ساعت 2 ساعت ؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدمداداش اصلا تو اموزشی انقدر ازتون کار میکشند که جایه هزار تا بدن سازی رو میگیره
بعد اموزشی اگه افتادی شهر خودت که راحت برو یه باشگاه ثبت نام کن اگه نیافتادی هم مرخصی ساعتی بگیر برو کارت رو انجام بده بیا![]()
![]()
Last edited by majid322; 04-01-2013 at 17:55.
24 ؛؛ 24 یعنی اینکه یه روز پادگانی یه روز منزل![]()
البته شما که مشتی هستی احتمالا بیست و چهار چهل و هشتی هستی![]()
بهترین پستی که امکان داره توی پادگان به یه نفر بخوره فرماندهی پاسگاه هست که 1 روز پادگانه دو روز خونه! البته راننده تعویض پست هم همینطوره ولی راننده تعویض پست دهنش سرویس میشه تویه این 24 ساعت ولی فرمانده پاسگاه نه![]()
حتی اگر بعد از آموزشی هم تو شهر خودت بیفتی بستگی به یگانت داره. مثلاً کلانتری و یا راهور حتی وقت کم میاری که چیزی بخوری. باید شانس بیاری. تو این 2 سال خیلی روی چیزی حساب باز نکن.
البته اگر خدایی بخوایم حساب کنیم
سربازای انتظامی واقعا یه کار مفیدی هم انجام میدن .... ولی در بقیه نیرو های مسلح فقط دو سال از زندگی عقب میفته آدم بدون اینکه کار مفیدی کرده باشه یا کمکی به کسی کرده باشه. مثلا به نظر شما شخصی که وسط پادگانی که حتی نیروی های پرسنلی پادگان هم اونجا رو بلد نیستن داره پست میده چه کار مفیدی و در حق چه کسی انجام میده؟؟ (( فقط یه خورده روانی میشه جدی میگم؛؛ خدایی به خیلی هاشون نمیشه حتی حرف زد! پست دیوونشون کرده) خدا کنه اینا که اینقدر اصرار بر سربازی اجباری دارن حداقل به سرباز رحم کنن!! و حداقل یه کار مفید ازش بکشن.
اقا دست همگی درد نکنه...اطلاعات خیلی خوبی بود...هر چه بادا باد...![]()
قردا الان ما باید بریم پادگان یا نه؟ ما هم شامل تعطیلی ها می شیم؟
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)