تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1296 از 4105 اولاول ... 29679611961246128612921293129412951296129712981299130013061346139617962296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,951 به 12,960 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان من یه سوال داشتم..راستیتش اینه که من هیچ وقت نشده ورزش رو ول کنم حتی تو سخت ترین شرایط و کمترین زمان...میخواستم ببینم اگه بخوام برم خدمت..
    .
    تا چند وقت اصلا وقتی برای ورزش ( بدنسازی ) ندارم؟ اصلا خود پادگانها امکان داره باشگاه داشته باشن ؟
    درود
    دوست عزیز خدمتت عرض کنم که تو اموزشی که اصلا نیاز به دستگاه ورزشی نیست در هر صورت من تو اکثر یگان ها و مراکز اموزشی باشگاه بدنسازی البته نه به اون معنی حقیقی رو دیدم
    تو یگان خودمون هم بود امکاناتش هم بد نبود

2. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود
    دوست عزیز خدمتت عرض کنم که تو اموزشی که اصلا نیاز به دستگاه ورزشی نیست در هر صورت من تو اکثر یگان ها و مراکز اموزشی باشگاه بدنسازی البته نه به اون معنی حقیقی رو دیدم
    تو یگان خودمون هم بود امکاناتش هم بد نبود
    ممنونم...یعنی بعد اموزشی میتونم تو شهر برم باشگاه ثبت نام کنم و برم ؟ حالا اگه من خیلی سگ جون باشم تو اموزشی اصلا راه نداره بتونم از پادگان خارج شم برم باشگاه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

ممنونم...یعنی بعد اموزشی میتونم تو شهر برم باشگاه ثبت نام کنم و برم ؟ حالا اگه من خیلی سگ جون باشم تو اموزشی اصلا راه نداره بتونم از پادگان خارج شم برم باشگاه ؟
    عزیز قانون خدمت در اصل به این صورت هست که کسی اصلا حق نداره محل خدمت رو ترک کنه!! تا اینکه مرخصی استحقاقیش به حدی برسه که چند روزی بره و برگرده! اما خب با توجه به شرایط و اینکه میدونن اگر جوان رعنای امروز رو 24 ؛؛24 یا صبح ظهر نکنن این جوان هم قید خدمت رو میزنه (و برادران هم نوکرای دست به سینه رو از دست میدن!!)! یه جورایی دارن با سربازا راه میان.(( نمیدونید برای یه روز مرخصی بیشتر و یه مرخصی ساعتی چه قدر معامله سرباز صورت مییره!! میخرن و میفروشن همدیگرو !)
    آموزشی یه خورده سخت تره و شما به هیچ عنوان نمیتونید هر روز از پادگان خارج بشید و برید باشگاه(( حداقل یه بهونه ای بیارید که بتونید چند روزی یه بار پادگان رو ترک کنید))
    اما هنگامی که واردیگان شدین میتونید به خیلی از کاراتون برسید.

5. این کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

داداش اصلا تو اموزشی انقدر ازتون کار میکشند که جایه هزار تا بدن سازی رو میگیره
    بعد اموزشی اگه افتادی شهر خودت که راحت برو یه باشگاه ثبت نام کن اگه نیافتادی هم مرخصی ساعتی بگیر برو کارت رو انجام بده بیا

7. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز قانون خدمت در اصل به این صورت هست که کسی اصلا حق نداره محل خدمت رو ترک کنه!! تا اینکه مرخصی استحقاقیش به حدی برسه که چند روزی بره و برگرده! اما خب با توجه به شرایط و اینکه میدونن اگر جوان رعنای امروز رو 24 ؛؛24 یا صبح ظهر نکنن این جوان هم قید خدمت رو میزنه (و برادران هم نوکرای دست به سینه رو از دست میدن!!)! یه جورایی دارن با سربازا راه میان.(( نمیدونید برای یه روز مرخصی بیشتر و یه مرخصی ساعتی چه قدر معامله سرباز صورت مییره!! میخرن و میفروشن همدیگرو !)
    آموزشی یه خورده سخت تره و شما به هیچ عنوان نمیتونید هر روز از پادگان خارج بشید و برید باشگاه(( حداقل یه بهونه ای بیارید که بتونید چند روزی یه بار پادگان رو ترک کنید))
    اما هنگامی که واردیگان شدین میتونید به خیلی از کاراتون برسید.
    ممنون..پس احتمالا تو اموزشی باید قیدش رو بزنم ولی بعد اموزشی میتونم برم...راستی این 24 24 که گفتی دقیقا چجوریه؟

بعد اموزشی اگه افتادی شهر خودت که راحت برو یه باشگاه ثبت نام کن اگه نیافتادی هم مرخصی ساعتی بگیر برو کارت رو انجام بده بیا
    بازم ممنون....یعنی مرخصی ساعتی هر روزم بخوام بهم میدن ؟ بعد این مرخصی ساعتی چقدره ؟ 1 ساعت 2 ساعت ؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدم
    Last edited by majid322; 04-01-2013 at 17:55.

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون..پس احتمالا تو اموزشی باید قیدش رو بزنم ولی بعد اموزشی میتونم برم...راستی این 24 24 که گفتی دقیقا چجوریه؟

24 ؛؛ 24 یعنی اینکه یه روز پادگانی یه روز منزل
    البته شما که مشتی هستی احتمالا بیست و چهار چهل و هشتی هستی
    بهترین پستی که امکان داره توی پادگان به یه نفر بخوره فرماندهی پاسگاه هست که 1 روز پادگانه دو روز خونه! البته راننده تعویض پست هم همینطوره ولی راننده تعویض پست دهنش سرویس میشه تویه این 24 ساعت ولی فرمانده پاسگاه نه

10. 2 کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

حتی اگر بعد از آموزشی هم تو شهر خودت بیفتی بستگی به یگانت داره. مثلاً کلانتری و یا راهور حتی وقت کم میاری که چیزی بخوری. باید شانس بیاری. تو این 2 سال خیلی روی چیزی حساب باز نکن.

12. 3 کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

حتی اگر بعد از آموزشی هم تو شهر خودت بیفتی بستگی به یگانت داره. مثلاً کلانتری و یا راهور حتی وقت کم میاری که چیزی بخوری. باید شانس بیاری. تو این 2 سال خیلی روی چیزی حساب باز نکن.
    البته اگر خدایی بخوایم حساب کنیم
    سربازای انتظامی واقعا یه کار مفیدی هم انجام میدن .... ولی در بقیه نیرو های مسلح فقط دو سال از زندگی عقب میفته آدم بدون اینکه کار مفیدی کرده باشه یا کمکی به کسی کرده باشه. مثلا به نظر شما شخصی که وسط پادگانی که حتی نیروی های پرسنلی پادگان هم اونجا رو بلد نیستن داره پست میده چه کار مفیدی و در حق چه کسی انجام میده؟؟ (( فقط یه خورده روانی میشه جدی میگم؛؛ خدایی به خیلی هاشون نمیشه حتی حرف زد! پست دیوونشون کرده) خدا کنه اینا که اینقدر اصرار بر سربازی اجباری دارن حداقل به سرباز رحم کنن!! و حداقل یه کار مفید ازش بکشن.

14. 4 کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا دست همگی درد نکنه...اطلاعات خیلی خوبی بود...هر چه بادا باد...

16. 2 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

قردا الان ما باید بریم پادگان یا نه؟ ما هم شامل تعطیلی ها می شیم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •