یه هفته ای می شه که دی سی ها خیلی کمتر شده ولی مشکل جدید اینکه بازی لگ گرفته و قبلا اگر پینگ 4.2.2.4 مثلا 230 بود تو بازی نهایتش می شد 250 اما الان بالا 300 می شه.... بقیه هم همین جورن یعنی با پینگ 200 برا 4.2.2.4 ت وبازی پینگشون بالا 300 می ره؟
یه هفته ای می شه که دی سی ها خیلی کمتر شده ولی مشکل جدید اینکه بازی لگ گرفته و قبلا اگر پینگ 4.2.2.4 مثلا 230 بود تو بازی نهایتش می شد 250 اما الان بالا 300 می شه.... بقیه هم همین جورن یعنی با پینگ 200 برا 4.2.2.4 ت وبازی پینگشون بالا 300 می ره؟
من با کاهش پینگ سیستک دور و بر 130 بازی می کنم. بعضی ساعات روز UDP هارو دست کاری می کنن، الان 2 روزه پشت سر هم ساعت 5 شروع میشه DC ها بعد 1 ساعت درست میشه، چند بارم ساعت 12 شب شروع شد. بقیه ی روز درسته.
بدون سیستک که بالای 300 پینگه
ای بابا این اسکین ام اف گیر میکنه چی کار کنیم؟
انقدر c-o-w-g-i-r-l نوشتین اینجا ف-ی-ل-ت-ر نشه؟!
Last edited by Fiddle; 05-07-2014 at 01:48.
من که پینگم همون 119 که بود هنوزم همونه ولی خوب روزی 8 تا بازی کنم 1 کیش بدجور دی سی میشه که معمولا آخر شب ها اینجوری شده واسم.
هیچ چاره ای نداره،به support هم گفتم اونا گفتن شدید دارن رو این مورد کار میکنن تا ببینن مشکل چیه،اگه میتونی log های luncher و kernel رو براشون بفرست،این cowgirl هم ربطی به قندیلو این چیزا نداره،تنها راه اینه که بازی آپدیت شده رو از یکی از دوستان یا هم شهری هات بگیری![]()
آقا اسکین ما گیر نمیکنه...امروز چیزا عجیب غریب میبینیم...به هیچ عنوان به چت وصل نمیشه مگر با چیز شکن که اونم پینگو میبره بالا
نه چتو میتونم ببینم نه میتونم بفرستم نا بره داخل بازی
خوبی این ذغال ایران اینه که آدم هر چیزی رو تجربه میکنه
امروز ranked نریننوبا ریختن رنکت!
همیشه شنبه و یکشنبه ها اینجوری میشه. ای خدا ما رو نجات بده از اینا
اینا چجوری Gold شدن![]()
والا wooden که بودم اینجوری بازی نمیکردن ...
من تا حالا به اسم و فامیل بازیکنای LCS توجه نکرده بودم اما دیشب یه چیزی رو متوجه شدم، فامیلیه Voyboy از تیم Curse ، اصفهانی هست! Joedat "Voyboy" Esfahani اما هیچ جا از اینکه پدر یا مادرش ایرانی هستن چیزی نگفته. کسی جایی دیده که گفته باشه ایرانیه؟ البته خب خودش آمریکا به دنیا اومده.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)