بنده خدا توپت از جای دیگه پره چه ربطی به این اقا داره؟!
همش یه شایعست دوستان به این حرفا توجهی نداشته باشید
بنده خدا توپت از جای دیگه پره چه ربطی به این اقا داره؟!
همش یه شایعست دوستان به این حرفا توجهی نداشته باشید
به هر حال صبانت باید بدونه با این تنوع شرکتی که وجود داره اگه این محدودیت شدید رو در اصفهان و... بخواد ادامه بده
به طور قطع خیلی از مشتریهای قدیمیشو برای همیشه از دست میده
چون صفر کردن سرعت شبانه رایگان!!! دیگه آخر کم فروشی و سود جوییه!
سرعت شبانت فرقی نکرده ؟! برا من که افتضاح شده ! با 12 مگ زور بزنه برسه 500 کیلوبایت . از کدوم مرکز مخابرات ـی ؟! برا تمدید چجوری پول میریزی و واست تمدید میکنن ؟!
این اعداد و مشخصات یه کمی عجیب و غریبن. این بنده خدا همسایه پایینی که Atten داوناستریمش از شما خیلی بهتره (43 اون نسبت به 58 شما خیلی بهتره) اما حداکثر سرعت قابل دستیابی (Attainable rate) داوناستریم رو براش زده تو مودم 1440. باز مال شما با اون عدد 58 در اومده 6608. ممکنه واقعاً کابلکشی خونهاتون مشکل داشته باشه. چون عدد و رقما با هم جور در نمیآد.
راستی نگفتی از دم در خونه که تست گرفته بودی اون روز، اون 6 7 db تغییر مال کدوم پارامتر و در چه جهتی بود؟ SNR یا Attenuation؟ افزایش یا کاهش؟ چون به نظرم وضعیت خط همسایهات بهتر به نظر میرسه اما گر چه نتیجهاش برعکس شده. البته، نحوه تست گرفتن از دم در خونه هم مهمه. یعنی باید مطمئن باشی خود اتصالاتی که داری برای این کار استفاده میکنی مناسب باشن. مثلاً یه بار من خودم مودمم رو بردم دم خونه و با یه کابل درپیتی و گیره سوسماری و ... وصلش کردم به سر سیمهای اصلی مخابرات، مشخصات مودم بدتر از وقتی شد که تو خونه وصل میشد به پریز تلفن.
شما کدوم مرکز اراک هستین ؟ من شهید علبزاده ام ! شما کدوم سرویسو داری ؟
من میخاستم 8 مگ بگیرم زنگ زدم نمایندگی گفت تا 6 مگ بیش تر نمیدیم !
منم گفتم همون 6 بسه و رفتم بگیرم گفت 25 گیگ داریم و 40 گیگ ماهانه !
منم نمیخاستم خرج کنم ! دیگه 2 گرفتم اونم 5 گیگ 30 تومن انداخت تو پاچم
من 2 روزه شارژ کردم و نمیدونم ماهم مثه اصفحان شدیم یا نه ! طبق گقته این اقا باید 10 گیگ بگیرم تا محدود شم !
عزیز من چیزی تا قطعی نشده چرا اعلام میکنی این نمایندگی ها اکثرا بی سوادن من اینقدر سوتی از نمایندگی های شهرمون دارم که اگه بخوام بنویسم یک کتاب جک میشه هر موقع زنگ زدی تهران یا تو سایتش نوشت اون موقع بیا اعلام کن
بعد هم نمایندگی های صبانت به خلاف شرکت های دیگه همه مستقل هستن و می توانند هر سیاستی که دارند بدون هماهنگی با تهران اعمال کنند ممکن فقط مخصوص اصفهان باشه
بعد هم طبق گفته شما دوشب این قانون هست من دانلود پریشب تو تایپک پارس انلاین گذاشتم دیشبم همین بود هیچ فرقی نکرد اگه سیاست سراسری باشه باید برای منم باشه
عزیز مشکل واضح هست . سرعت ها شدیدا اومده پایین . از چندتا شهر دارن میگن که سرعت شبانه نابود شدـه ! دو شب هست این اتفاق برای من افتاده و سرعت کاهش محسوسی برای من داشته . وگرنه ملت خودجوش نمیریختن اعتراض کنن به سرعت شبانه !![]()
داداش سیاست صبانت چه ربطی به این آقا داره
هرکی از صبانت پرسید صادقانه جوابشون دادیم
اگه همه در مورد صبانت دروغ میگفتیم باز هم یه روز اتفاق می افتد
واسه همینه که نباید بیشتر از سه ماه با شرکتی قرار داد بست!
پس معلوم شد شبانه رایگان!!! که صبانت تو سایت خودش بزرگ نوشته واقعی نیست
و در واقع ترفندی برای جلب مشتری و سود جوییه بیشتره!
با این روند محدودیت سرعت شبانه در اصفهان و ... بزودی صبانت مشتریهای قدیمیشو از دست میده!
ماه اول که 450 گیگ
این ماه هم چیزی برا دانلود ندارم وگرنه سرعت مثل قبله
مشهد _ ازادگان
شماره حساب رو دارم میریزم پولو _شماره تراکنش میدم بهشون.
بابا خودتونو نکشین شایعست
خدایی 12 تا کاربر رو کشوندین تو تاپیک سکته بدین!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)