دوستان عزیز کسی شماره های دایال اپ شاتل رو توی شیراز داره؟..رسی
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان عزیز کسی شماره های دایال اپ شاتل رو توی شیراز داره؟..رسی
سلام حامد خان ، خوبی؟خوش میگذره ؟
منم 6 ماه بعد از انقضای تاریخ نامه ،512 شارژ کردم ولی منشیشون هی زنگ میزد و میگفت اگر نامه جدید نیاری ، میبریمت روی 128بالاخره مجبورم کردن برم روی 128. تا اینکه برای دوره ی جدید یک نامه با مهر و امضای شرکت ردیف کردم و دیگه خیالم راحته .
برای چی؟ سرعت من که خوبه ، قطعی هم ندارم.در کل من از شاتل راضی هستم و اگر راضی نبودم ، فورا انصراف میدادم و میرفتم با یه ISP دیگه قرارداد میبستم. اگر شما مشکل قطعی یا افت سرعت داری احتمال خیلی زیاد از سمت مخابراتتون هست .
در بعضی از شهرستانها و در بعضی موارد زیاد گیر میدن. (مثل خودِ من)بعضی از جاها همینجوری سرویس 512 رو بدون نامه به کاربرها میدن ولی اینجایی که من هستم سخت میگیرن ، حتی چندین بار هم سر این موضوع که چرا در بعضی از شهرستانها سختگیری هست و در بعضی جاها نه ، ده دقیقه ای با نماینده ی فروششون تلفنی چونه زدمولی کارساز نبود و گفت حتما باید نامه بیاری.
مطمئنی جواب میده ؟من مصرفم خیلی بالاست. مثلا امروز که اولین روز دوره ی جدیدم بود ، 100 مگ استفاده شد.![]()
آقا سرعت دانلود من چرا امشب افتضاحه ، اکو 128 دارم ، بقیه هم همین طور بود ؟
اره بابا برای من هم کلی افت کرده بود کلی دانلودی داشتم
اقا دانلود من در حد مگ بود eco128 برای دیشب .. ایا برای همه ابن طور بود یا فقط برای من ؟ اگه فقط برای من بوذ میشه بگید چیکارباید بکنم؟
زنگ بزن بپرس...
6286611-6286570
این طوریش رو دیگه ندیده بودم
الان رفتم پشتیبانی به یارو میگم قضیه اینه
و همکارتانتون تو طول این هفته همه بهم گفتن مرکز مخابراتی شما دچار مشکل هست و صبر کنید درست میشه
حالا میخواستم بدونم به کجا کشید ؟
بهم میگه الان تست دان بزار منم گزاشتم میگه الان که همه چی درسته
من گفتم سرعت دان من الان 19 هست , درسته ؟؟؟!!!
میگه اره چون شما 128 هستی در بهترین حالت باید 16 باشی و داری با 3 کیلو بیشتر دان میکتی
میگم پس همون بحث تبعیضه که یکی دیگه هم با 128 تو همین شهر با 64 ثابت دان داره اره ؟
باز هم میگه نه شما 128 هستی و باید 16 تا بگیری
مرکز هم مشکلی نداره
بهش گفتم پس بعد از 2 ماه گرفته شدن وقتم توسط شما و مصرف ترافیکی که بالاش پول دادم با تست های دانلود مسخره شما به این نتیجه رسیدم که isp رو عوض کنم
bye
Last edited by pedram_sad; 04-12-2009 at 13:46.
شانس نداری دیگه ! در واقع حقه اعتراض هم نداری ، چون اونا واسش جواب دارن! تو این مملکت چیش رو نظمه که اینش رو نظم باشه !
وزیر ارتباطات فرمودند: سرعت اینترنت کافی است
آپدیت ویندوز رو هم غیر فعال کن بی مرام خیلی حجم می کشه![]()
هم اکنون 42 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 42 مهمان)