دوستان من بیشتر از یک ماهه یک مشکلی دارم
دیسکاوری ماکس نت دارم،سرعت دانلودم با سرور های ایران خوبه (بالای 200) ولی از بهترین سرور های خارجی که میخوام دانلود کنم سرعتم یک سوم یا یک چهارم میشه
پس کی میخواد درست شه؟ خسته شدم بخدا
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان من بیشتر از یک ماهه یک مشکلی دارم
دیسکاوری ماکس نت دارم،سرعت دانلودم با سرور های ایران خوبه (بالای 200) ولی از بهترین سرور های خارجی که میخوام دانلود کنم سرعتم یک سوم یا یک چهارم میشه
پس کی میخواد درست شه؟ خسته شدم بخدا
صبر کن درست میشه!!!!
جناب پوریا اگر امکان داره یه مجموعه فایل با لینک مستقیم ( با حجم بین 12 تا 15 گیگ ) رو از سایت دانلود ها یا پی سی دی یا همین سایت خودمون از اولیین دقیقه ساعت رایگان شبانه تا اخرش بذارید ببینیم چقدر دانلود می کنه !
منون میشم این تست رو انجام بدی ! چون می خوام ببینم اگر واقعا ارزش داره صبانت رو سه صلاقه کنم بیام همین سرویس شما رو بگیرم
آقا منم توربوی مخابرات شبا سرعت نهایتش 60-70 هست.
الان یه مدتیه اینجوریه. همه آی اس پی ها اینجوری شدن یا فقط مخابراته؟
دوستان یه لینک از سرور ایران میتونید به من بدین اونو تست کنم ببینم اونو چه جوری دانلود میکنه؟
من نمیدونم چه لینکهایی سرورش ایرانه
ممنون
سلام ، من نا محدود 256 پارس افلاین دارم ، تورنت هارو تا سرعت 300 میزنم ولی از سرور های خارجی حتی مدیا فایر سرعتم از 50 بیشتر نمیشه
مشکل چیه یه 2 3 هفته ایه اینجوری شده
همارا که از چند روز قبل سرعت رو نصف کرده بود به وضعیت عادی برگشت اما سرعت تک لینک خیلی خرابه!!!
فانوس دارم دق میکنم به خدا با این سرعت 30 . تو عمرم کمترین سرعتم 100 بود . خدا چیکار کمنم
الان من جمع آوری کنم اون طرح تابستونه رو دوباره بزنم یا رو اونیکی خط ثبت نام کنم . حتی نمیدونم وضعیت نویز اونیکی خطم چطوره . تا حالا ای دی اس ال نگرفتم باهاش . ریسکه . کلا هم تا مهر اینجام بعدش دانشجو میشم گورمو گم میکنم
اون طرح تابستونی یعنی 9 تومن + 10 تومن هزینه راه اندازی 3 ماه اولترا ؟ یا 37 تومن 3 ماه اولترا ؟
والا حوصلم سر رفت زدم همون طرح تابستونی برا اونیکی خطم برا دانلود شبانه هام![]()
یعنی خداییش خیلی باحاله
چون از یه مودم با هر دو خط وصل شدم یک مک آیپی ست شد الان با هر دو خطم میتونم به هر دو اکانتم وصل شم .یعنی فقط از یه خط استفاده میکنم . داون استریم هر دو 4 مگ هست . فقط به اقا امین باید زحمت بدم داون استریم اون خط ای دی اس الم رو بکنه 8 مگ که بتونم از حداکثر سرعت استفاده کنم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان این طرح تابستانی مخابرات چی هست و تا کی؟ تو سایت همارا چیزی ننوشته . من پارس دارم 15 روز بعد سرویسم تموم میشه میخوام بیام مخابرات. یه سوال داشتم وایبر تو مخابرات کار میکنه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)