فرهاد عزیز، جا داره به خاطر نظرهای مفید و کاربردیت در این تاپیک، ازت تشکر کنم.
در مورد خرید کاملا باهت موافقم.
اما باید بگم که این دوربین مجهز به یک لنز نرمال(18-55) هست و نمیشه زیاد روی قدرت زومش مانور داد.چون ظاهرا این دوستمون،
دوربین حرفه ای رو برای زوم بالا میخوان که با تهیه یک لنز تله.زوم قیمت نهایی به چیزی بالای 2میلیون خواهد رسید. مدل سونی
با این لنز از لحاظ قدرت زوم هیچ فرفی با G12 نداره و حتی میشه با مبدل داخلی جی12 زوم رو بهینه تر کرد. البته باید این رو هم
در نظر داشت که نمیشه به سادگی از کنار سنسور قابل قبول مدل سونی، گذشت و میشه این مورد یک برتری نسبت به مدل
کانن دونست. اما ضعف در کنترل نوردهی،کمی این مورد رو کمرنگ میکنه.
در کل، خرید یک SLR سونی عکاس رو بشدت محدود میکنه.(منظورم این مدل نیست!).چون سونی در زمینه عرضه لنز زیاد فعال
نیست و قدرت چندانی در این زمینه نداره و خرید یک SLR سونی هزینه جانبی بالایی رو برای خرید لنزهای سونی به عکاس
تحمیل میکنه. چون دهانه 99درصد دوربینهای این برند برای لنزهای خود سونی بهینه شدن و اساسا مجدودیت بوجود میاره.
من هم حرف شما رو که گفتین، این دوربین برای کاربرهای مبتدی جوابگوست رو، کاملا تایید میکنم. البته با این مدل و لنز
پیشفرضی که روی اوون عرضه میشه نباید انتظار زوم بالایی رو داشت و در حد یک 35میلیمتری نرمال باید با اون کار کرد!!!
در هر حال باید اذعان کرد که این مدل ارزانترین DSLR موجود هست که سن و سال کمی هم داره!!!