سعيد لطفى: از استقلال شكايت مى كنم!
سعيد لطفى، بازيكن تيم پيكان قزوين و مدافع با سابقه تيم فوتبال استقلال تهران در گفت وگويى كوتاه پيرامون مشكلاتش با باشگاه استقلال و وضعيت تيم پيكان در اين فصل از رقابت ها پاسخگوى سؤالات بود كه مى توانيد در ذيل آن را مطالعه فرماييد:
• موضوع مشكلاتت با باشگاه استقلال در چه زمينه اى است؟
- استقلال تيم بزرگ و محبوبى در فوتبال ايران است اما مديران اين باشگاه با وعده هاى واهى براى پرداخت مطالبات من و برخى بازيكنان طلبكار ديگر امروز و فردا مى كنند كه اگر اين منوال ادامه دار باشد مجبورم شكايت مى كنم.
• پس موضوع به مسائل مالى بازمى گردد؟
- بله، تاكنون ۱۲ ميليون تومان از واعظى آشتيانى گرفته ام اما باز هم پيش از ۱۰۰ ميليون ديگر طلبكارم.
• آقاى لطفى آيا با اين مشكلاتى كه با استقلال دارى حاضر هستى مجدداً به اين تيم بازگردى و براى آبى پوشان بازى كنى؟
- بله، من استقلال را دوست دارم و اگر مشكلات در درون تيم استقلال حل شود حاضرم بعد از اتمام قراردادم با پيكان دوباره به اين تيم برگردم.
• از قرار معلوم دچار مصدوميت شده اى. جريان از چه قرار است؟
- بله، در بازى با پاس مصدوميتى عايدم شد كه بنا به گفته پزشكان تا يك ماه آتى نمى توانم براى پيكان بازى كنم.
• و سؤال آخر اينكه نظرات راجع به تيم پيكان و قهرمانى در پايان فصل چيست؟
- پيكان تيم منسجم و با شخصيتى است و مى تواند قهرمان اين فصل از رقابت ها شود و من اطمينان دارم ما مى توانيم به اين مهم برسيم.