تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1295 از 1320 اولاول ... 2957951195124512851291129212931294129512961297129812991305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,941 به 12,950 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2019

پيش فرض

بنظرم دولت باید به دانشجو ها و کسانی که با اینترنت کار میکنن اما درآمد کم دارن ، اینترنت با هزینه کم ارائه کنه..
    اما بقیه اشخاص و کسب و کار ها نه... باید چند برابر هزینه فعلی هم پول اینترنت بدن... طرف با همین اینترنتی ماهی 100-200 هزار تومن ماهی چند صد میلیون از رستوران یا فلان کارش درمیاره..
    دولت باید هزینه اینترنت رو برای کسب و کارهای پردرآمد چند برابر کنه و درعوض برای دانشجو و کم درآمد ها اینترنت رو ارزان کنه..
    همین درسته... اونی که با اینترنت پول درمیاره باید هزینه بیشتری بده(یک جور مثل مالیات)... در عوض به افراد کم درآمد اینترنت ارزان ارائه کنه...

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

بنظرم دولت باید به دانشجو ها و کسانی که با اینترنت کار میکنن اما درآمد کم دارن ، اینترنت با هزینه کم ارائه کنه..
    اما بقیه اشخاص و کسب و کار ها نه... باید چند برابر هزینه فعلی هم پول اینترنت بدن... طرف با همین اینترنتی ماهی 100-200 هزار تومن ماهی چند صد میلیون از رستوران یا فلان کارش درمیاره..
    دولت باید هزینه اینترنت رو برای کسب و کارهای پردرآمد چند برابر کنه و درعوض برای دانشجو و کم درآمد ها اینترنت رو ارزان کنه..
    همین درسته... اونی که با اینترنت پول درمیاره باید هزینه بیشتری بده(یک جور مثل مالیات)... در عوض به افراد کم درآمد اینترنت ارزان ارائه کنه...
    قراره به افراد ساندیس خور در بسیج و حوزه غیر علمیه سهم کاملا رایگان بده، تو برو پی کارت و لذت ببر از آخرین تبعیض ۴۳ ساله حکومتت.

نمی‌خواد تز بدی برو با سرخی صورتت بساز.

3. 16 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان گرامی یک مورد را متوجه شدم! البته نمیدونم باقی میدونن یا نه ولی گفتنش خالی از لطف نیست
    بسته 1 شب الی 11 صبح ، این بسته 100 گیگ مصرف منصافه بین الملل داره که دروغ هست ، این بسته چه سرور داخلی و چه خارجی دانلود کنی همون 100 گیگ رو محاسبه می کنه ، پس اگر بسته رو میخرید ابتدا اون 100 گیگ رو برای دانلود از سرور های خارجی استفاده کنید و بعد ازش روی بیارین به سرور های داخل
    در نهایت اگر بعد از رسیدن به 100 گیگ نیاز به دانلود از سایت های خارجی داشتین از وب سایتی که صفحه قبل معرفی کردم استفاده کنید
    امیدوارم مفید بوده باشه

5. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2019

پيش فرض

قراره به افراد ساندیس خور در بسیج و حوزه غیر علمیه سهم کاملا رایگان بده، تو برو پی کارت و لذت ببر از آخرین تبعیض ۴۳ ساله حکومتت.

نمی‌خواد تز بدی برو با سرخی صورتت بساز.
    خب این نحوه ادب و تربیت تو هست که ادعا داری میخواهی برای مملکت دموکراسی بیاری... ولله امثال شما ها دستتون به قدرت نرسیده، وگرنه از طالبان هم بدتر هستید...

7. این کاربر از Shervan360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

الان ديگه دانلود شبانه اي دي اس ال به صرفه شده/اگه طرحي داشته باشي دانلود شبانه رايگان باشه چه بهتر
    ديگه زمون دانلود باسيم كارت تموم شده /بااين طرح صيانتي كه راه انداختن
    اون زمون كه ايرانسل دانلود شبانه رو برداشت خط كشيدم/حالا هم نوبت اينه
    اگه اينترنت خوبي داشتي اي دي اس ال/تقريبا با سرعت همراه يكي مي شه
    کدوم adsl سرعت 50 60 مگابیت بر ثانیه میگیره که با سرعت همراه یکی بشه ؟

داره خودمونی میشه meysam_s2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2020

پيش فرض

سلام . دوستان من یه سیمکارت دائمی همراه اول دارم . سال 86 خریدمش و قدیمیه . الان میخوام ترابرد کنم به رایتل . ولی به مرحله آخر که میرسم و تایید نهایی میخوام بکنم میگه درخواست شما با خطا مواجه شد . صورت حسابم رو کامل پرداخت کردم و هیچی هم بدهی ندارم . چرا نمیشه ترابرد کرد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام . دوستان من یه سیمکارت دائمی همراه اول دارم . سال 86 خریدمش و قدیمیه . الان میخوام ترابرد کنم به رایتل . ولی به مرحله آخر که میرسم و تایید نهایی میخوام بکنم میگه درخواست شما با خطا مواجه شد . صورت حسابم رو کامل پرداخت کردم و هیچی هم بدهی ندارم . چرا نمیشه ترابرد کرد؟
    میتونه یکی از دلایل زیر باشه:
    • فعال بودن سیم کارت برای مدت کمتر از سه ماه
    • فعال نبودن سیم کارت
    • بد حساب بودن
    • عدم پرداخت به موقع صورت حساب
    • عدم رعایت نظیر به نظیر (دائمی به اعتباری رد میشه)
    • عدم احراز هویت
    • عدم تطابق هویت اعلامی با هویت درج شده در پرونده
    • اتمام‌ زمان پرداخت هزینه ترابرد در زمان تعیین شده
    • مشکلات اپراتور

هر کدام‌ که باشه باید به دفتر مرکزی همراه اول در شهرتان مراجعه کنید و یا مجدد اگر اطلاعاتی را درست وارد نکردید با دقت وارد کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با کمال ادب و احترام این ایده ی بسیار احمقانه ای است.

12. 4 کاربر از nokiax6n72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

معلوم شد شما هم مثل اربابتان 6 کلاس بیشتر نداری

14. 7 کاربر از paradisepersian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

‏بعد از افزایش قیمت اینترنت و حذف بسته های محبوب ، مرحله بعدی میتونه قرعه کشی اینترنت باشه.
    -مثلا بریم سایت همراه اول و ایرانسل و قرعه کشی مرحله هشتم اینترنت یکساله رو با ظرفیت محدود شرکت کنیم.
    -مرحله بعدی: گذاشتن ظرفیت مخصوص دوران حاملگی یا مادران دارای دو فرزند

16. 4 کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •