دوست من که گرفته سرعت دانلودش همین 250k هست ولی این دوستمون که چند ارسال قبل گرفتن میگن که سرعت شبانش افتضاحه...
فکر می کنم بستگی به مرکز داره و مرکز شما هم که الان سرعتت خوبه پس نباید مشکلی داشته باشی در طرح تابستانه
دوست من که گرفته سرعت دانلودش همین 250k هست ولی این دوستمون که چند ارسال قبل گرفتن میگن که سرعت شبانش افتضاحه...
فکر می کنم بستگی به مرکز داره و مرکز شما هم که الان سرعتت خوبه پس نباید مشکلی داشته باشی در طرح تابستانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسی که گذاشتم مال دانلود شبانه از سرویس پاییزه طلایی هست
یادش به خیر قبل از ساعت 1 و موقع رایگان شدن هرشب کاری که با تغییر ای پی میکردم باعث میشد سرعت دانلود روزانه با شبانه یکی بشه ینی سرعت دانلود: 1مگ بر ثانیه
البته چند روزی هست که دیگه این کار جواب نمیده![]()
اره درسته چون سرعت دانلودم با سرور داخل مشکل نداره در غیر این صورت رو 180 هست
چقد فیلم مهندسی میگیری داداش !ماشاا... از همه نوع هم هست .
الآن سرویس پاییزه تو روز 1 مگ بر ثانیه سرعت میده ؟!کدوم مخابراتی ؟!
مخابرات خراسان رضوی-مشهد
بعله حاجی الان سرویس پاییزه طلایی 1مگ بر ثانیه میده
اون عکس رو هم در ساعات شبانه گرفتم![]()
نه منظورم اینه که از مخابرات کدوم منطقه سرویس گرفتید . انگاری خیلی خلوت ـه که این سرعت رو بهتون میده .
داداش چیکار کردی 1مگ بر ثانیه تو شبانه میگرفتی؟؟؟؟؟ خب میومدی یاد میدادی به ماهم این ترفندوچیکار میکردی مگه با آی پی؟؟؟!
داداش حالا امشب یه بار دیگه تست میکنم ولی الان دو سه روز هست شبا این ترفندرو انجام میدم ولی کار نمیکنه فکر کنم مخابرات جلو این کار رو گرفته
ولی خیلی حیف شد چون هر شب حداقل حدود 15 گیگابایت در ساعات رایگان میتونستم بگیرم![]()
کار خاصی نبوده من هم خطم 3 مگ بستست حدود ده روز با 330 دان میکردم مشکل مخابرات بود که اکانتینگ فعال نمیکرد![]()
نه داداش فعال میکرده ولی من اکانتنگ رو دور میزدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)