بچه ها اگه من بخوام سربازیم بیفته اردیبهشت 92 به نظرتون کی دفترچه رو بفرستمکسی هست که افتاده باشه اردیبهشت ؟ضمنا من فوق لیسانسم.
بچه ها اگه من بخوام سربازیم بیفته اردیبهشت 92 به نظرتون کی دفترچه رو بفرستمکسی هست که افتاده باشه اردیبهشت ؟ضمنا من فوق لیسانسم.
Last edited by salamichobaran; 04-01-2013 at 10:39.
الان که داره برای اسفند نیرو میگیره
شما اخر بهمن دفترچه رو بفرست
دانشگاه محل تحصیل تاثیری تو این چیزا که نداره احیانا ؟ اردیبهشت به نظرتون ماه خوبی برای اعزام هست ؟
نه ارتباطی نداره اردیبهشت هم ماه خوبی هست هوا عالیه ضمن این که فقط یک عید به شما میخوره
نه مثل من که با وجود 18 ماه خدمت از 89 تا 91 خدمت کردم یعنی سه سال درگیر بودم![]()
Last edited by SNOW PATROL; 04-01-2013 at 11:13.
رشته و داشنگاه مستقیما تاثیر داره . البته در صورتی که نیرو های مسلح به تخصص شما نیاز داشته باشن.
محتوای مخفی: تبصره
رشته ودانشگاه به هیچ عنوان در زمان اعزام تاثیر ندارد
واین تبصره هم اگر اجرا بشه که نمیشه به هیچ عنوان ارتباطی به زمان اعزام ندارد
sent from my open source device
چرا عزیز تاثیر داره .
به عنوان مثال اعضای هیئت علمی دانشگاه ها هر سال در اول تیر اعزام میشن.
و در صورتی که تخصص شما مورد نیاز یکی از نیرو های مسلح باشه و به نظام وظیفه اعلام بشه مطمئن باشید که در تاریخ اعزام هم تاثیر داره!! . البته بستگی داره که نیروی بکار گیرنده از چه تاریخی فرد مورد نظر رو نیار داشته باشه.
سلام دوستان،
اینکه شنبه تهران تعطیله، پادگان ها و ... هم تو تهران تعطیل میشن؟؟؟
من که بهم تا شنبه صبح مرخصی دادن، چیکار باید بکنم؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
کامپیوتر ها رو توی اداری پرسنلی تقسیم می کنند. در کل جاشون خوبه! ولی بازم بستگی داره کچا بیوفتی! یک جا ممکنه یک ساعت در کل روز کار کنی 12 1 هم تعطیل یک جا هم ممکنه تا 4 نگهت دارند!
دوستان من یه سوال داشتم..راستیتش اینه که من هیچ وقت نشده ورزش رو ول کنم حتی تو سخت ترین شرایط و کمترین زمان...میخواستم ببینم اگه بخوام برم خدمت..
.
تا چند وقت اصلا وقتی برای ورزش ( بدنسازی ) ندارم؟ اصلا خود پادگانها امکان داره باشگاه داشته باشن ؟
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)