الان موندم خوشحال باشم یا ناراحت!!؟
راستی با این وضع دزدی و اینا!! به نظرتون همین پارس رو تمدید کنم یا برم یه سرویس دهنده دیگه؟!!
الان موندم خوشحال باشم یا ناراحت!!؟
راستی با این وضع دزدی و اینا!! به نظرتون همین پارس رو تمدید کنم یا برم یه سرویس دهنده دیگه؟!!
به نظرم پارس خوبه تو مشهد که من راضیم ( 15000 تومن میپره اگه بری سرویس دیگه - هزینه راه اندازی )راستی با این وضع دزدی و اینا!! به نظرتون همین پارس رو تمدید کنم یا برم یه سرویس دهنده دیگه؟!
این دفعه لینک حسابی گذاشتم که ببینم چقدر میگیره با سرویس 256 امیدوارم همیشه همینقدر بمونه سرعت
![]()
سرویس یک مگ محدود تهران دانلود شبانه 500 مگ . اینو واسه اونایی که می خوان تازه بیان پارس انلاین گفتم.
از وقتی تمدید کردم 16 روز شبها 15 تا 30 متغییر بیشتر روی 15 میچرخه شاید سرعتم دیگه زیاد نشه![]()
من هم می خوام پارس انلاین بگیرم ولی گفتن ثبت نام تمام شده !
مگه پارس انلاین ثبت نامی هست یا مشکل از مخابرات هست که سرویس کم میده ؟
ببینید چقدر مشترک اضافه گرفتن که الان به شما اینو گفتن .....
واقعاً که![]()
اينقد مشترك زياد كردن كه نگوقبلا ما يه خط داشتيم كه4 ماه تمديد نكرديم ولي جمع آوري نزده بودن
الان 2هفته نگذشته برات جمع اوري ميزنن
قبلا با 256 شبي 3 تا ميگرفتم ، الان با 512 دو گيگ هم نميتونم بگيرم![]()
واسه من هم برگردوندن نزدیک به 1 گیگ کم کرده بودن 1 گیگ رو امروز پس دادن من زنگ زدم نمایندگی منطقه خودمون گفتن برمیگرده (دمشون گرم یک روزه برگردوندن)
ولی چه فایده تازه 1 گیگ خریده بودم 18 روز مونده بود میرسوندم تا اخر 1 گیگ کم کردن مجبور شدم 1 گیگ دیگه بخرم!!! حالا 2 گیگ دارم
کسی هست که از سرویس CRA استفاده کنه؟
سرعتش چه جوریه در مقایسه با POL؟
پینگش خوبه یا نه؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)