دوباره برگشتم روی 512 . (با نامه ی شرکت)
دوره ی قبل 3 هفته قبل از اینکه دوره ام تموم بشه ، حجمم تموم شد تازه با اینکه 1 گیگ هم حجم اضافه کرده بودن. این دوره از ترس کمبود حجم تیک لود عکسها رو برداشتم و همه ی سایتها رو دارم بدون عکس Browse میکنم.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوباره برگشتم روی 512 . (با نامه ی شرکت)
دوره ی قبل 3 هفته قبل از اینکه دوره ام تموم بشه ، حجمم تموم شد تازه با اینکه 1 گیگ هم حجم اضافه کرده بودن. این دوره از ترس کمبود حجم تیک لود عکسها رو برداشتم و همه ی سایتها رو دارم بدون عکس Browse میکنم.
دوستان 2 تا سوال
1 - این قضیه 1 گیگ بخر و 2 گیگ ببر برای هر مشترک 1 بار هست ؟ یا به ازای هر 1 گیگی که بخری 2 گیگ هم میدن ؟
2 - اگه دوره قبلی تمام شده باشه و دوره جدید شروع شده باشه باز هم با این 1 گیگ خرید 2 گیگ رو میدن ؟
اينجور سؤال ها رو از 23099 و بخش فروش (شماره 1) بعد شماره 2 بپرسين كه دقيق تر جواب ميگيرين.![]()
آره فکر کنم سرورش مشکل داره واسه منم چند وقت پیش همین جوری شده بود منم بیخیال شدم![]()
تو بابل هرکسی شاتل بگیره تا 18 آذر 1 ماه رایگاه بهش سرویس میدن! اینجا بین شاتل و پارس آنلاین رقابت بالا گرفته! هر دوتا همین شرایط رو دارند! تحویل 48 ساعت و ...!در حالت عادی 4-5 روز طول می کشه! پول چه کارها نمیکنه!
![]()
خوش به حالتون. اینجا که اینقدر مشتری دارن ، بین مشتری ها رقابته ! و باید 40 روز وایسی تا پورت آزاد بشه.
سلام مهدی جون چطوری
آقا یادته پارسال همین موقع ها بود اومدم پیشت
الان یکسال میگذره همچنان مشترک شاتل هستیم
الان 23 آذر دوره من تموم میشه با اینکه دانشجو نیستم و مدت نامه من تموم شده ولی برام 6 ماه دیگه 512 اکو رو تمدید کردنالبته گفت اگه تونستی یه نامه ای پیدا کن و به ما برسون
![]()
تسلیت میگم به سرویس افتضاح 512 خوش اومدی....![]()
واسه مدت نامه فکر نکنم گیر بدن...واسشون کافیه که فقط یه نامه داشته باشن....
خب این چه کاریه؟! شما اگر حجم برات مهمه برو فایرفاکس با افزونه fastun رو استفاده کن. حجم عکسها رو به 20-30 درصد حجم اصلی میرسونه.
هم اکنون 41 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 41 مهمان)