از طریق مرورگرتون وارد تنظیمات مودم که بشید در قسمت Status میتونیدDownstream رو مشاهده کنین.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
از طریق مرورگرتون وارد تنظیمات مودم که بشید در قسمت Status میتونیدDownstream رو مشاهده کنین.
سلام به همشهریهای عزیز
من الان دارم از سرویس نامحدود برنزی آسیاتک استفاده میکنم ! سوالم این بود که سرویسهای نامحدود مشابه رو کدوم ISP ها ارائه میدن و انتخاب کدوم معقولتره ؟!
بچه های بالا دیگه کی هستن؟!
الآن یه جریان دیگه در حال وقوعه! اینترنت مرتّب قطع و وصل میشه خیلی عجیبه! فکر کنم دعای بعضی از دوستان به اجابت رسیده و اینترنت ایران داره منفجر میشه!
من پنج شنبه زنگ زده بودم شرکت ماکس نت که این نصف شدن سرعت رو گزارش بدم، گفتش که مشکل سراسریه ولی باز اگه حل نشه شنبه زنگ بزن تست کنیم،
الآن باز زنگ زدم گفت که شبکه مورد داره صبر کن برطرف بشه بعد!![]()
Last edited by polestar98g; 13-07-2013 at 14:42.
من که شبا بدون فری گی.. یا سوکس هیچی نمیتونم دانلود کنم ! سرعت میشه 10-20 کیلو اونم با نوسان نه ثابت ! سایتها رو هم به کندی باز میکنه .
اما به کمک اینا سرعت به 40-50 (با فری گیت دو روز پیش به 90-100 رسید ) میتونم 1.5-2 گیگ هر شب دانلود کنم .
اگه میتونی ماهانه 45 تومن هزینه کنی ماکس نت خوبه
پویا جان منتظر نتیجه تست دانلودت هستیم برای فردا صبح .
سعی کن چیزی حدود 15 گیگ لینک مستقیم و پرسرعت با دانلود منیجر بذاری و تنظیم کنی برای دانلود تو ساعت شبانه ببین چقدر دانلود می کنه برات تو ساعت شبانه .
یه فایل حدودا دو گیگابایتی رو با سرویس مخابراتم گذاشتم دانلود صبح نزدیکای ساعت 6 پاشودم دیدم هنوز تموم نشده ادامشو گذاشتم رو های وب خیلی راحت با همون سرعتی که روزا میداد دانلود کرد و تحویلم داد البته یه چند روزی بود خود های وب هم خراب بود البته بازم نمیتونم از سرویس مخابراتم نتیجه گیری کنم چون شاید مشکل از مرکز مخابراتی ما باشه و یکی دو روز دیگه درست بشه معمولا وقتی پهنای باند تو یه مرکز مخابراتی کاهش پیدا میکنه یا مشترکاش زیاد میشن چند روز طول می کشه پهنای باندش رو اضافه کنند یه همارا دارم کلاسیک ،از یه مرکز مخابراتی دیگه خیلی خوب کار میکنه
تا امروز با مخابرات سرویس مگا شبانه بالای 4 گیگ دانلود نداشتم
دیشب گفتم یه موردی رو امتحان کنم و 16 تا فایل همزمان دادم به دانلود منیجر که دانلود کنه . نتیجه :
البته snr من بعد از کلی مکافات به 10 رسیده !
سلام دوستان چیکار کنیم یه راه حلی چیزی بدید بتونیم شبا دانلود کنیم.
منم مگا محدود همارا استفاده میکنم
با سلام دوستان یک تست پینگ بزارن ببینیم وضعیت استان شما چظوره؟این واسه من
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)