اقا حمید اگر لطف کنین سوال منم جواب بدین ممنون می شم(ساب اکتیو دست دوم تمیز هم اگر سراغ دارین بگین)
اقا حمید اگر لطف کنین سوال منم جواب بدین ممنون می شم(ساب اکتیو دست دوم تمیز هم اگر سراغ دارین بگین)
همین یه سوال رو هم بپرسم چون فردا میرم باند کنوود 718 با یه امپلی بگیرم با پخش فابریک پراید 131 .ولی امروز یکی از دوستام گفت که به ظبط خیلی فشار میاره و امکان خراب شدنش هس همین طوره یا ظبط جواب میده ؟
سلام دوستان
می خوام 8019 کنودد بگیرم اما ظاهرا کمیاب شده.یه پخش خوب که امکانات و کیفیت صداش در حد 8019 باشه رو بهم پیشنهاد میدین؟ آبا پخش های پایونر میپن صداش تیزه، درسته؟در صورت امکان sd هم بخوره.
مرسی
سلام
رو تاقچه پراید 131 میخوام دوتا باند بزارم یکی میگه تخته نگیر رو همون تاقچه اصلی بزاری بهتره. یکی میگه تخته بگیری بزاری بهتره! چکار کنم به نظرتون؟
اگه رو همون تاقچه خودش ببندم تو صدای زیاد اون حلب زیرش صدا نمیوفته؟
دوستان من دیروز توپ خونه بودم .اولا بغیر از اینجا جای دیگه ای پیشنهاد نمیشه واسه سیستم وباندچون نسبت به قدیم خیلی کمتر شده وخیلی قیمتها پرت.
من دیروز پخش کنوود3053خریدم 200تومن نمیدونم چی از آب دربیاد ولی نتونستم اسپیکر مناسبشو پیداکنم.فروشنده گفت 6965پایونیر بردارV2شو چون کاغذی هم هست بیس بالاتری داره واقعا چنین چیزی حقیقت داره چون کاغذی بیسش بهتره؟؟.ولی خودم نظرم 6985بودکه فرکانسش از27هرتزشروع میشه.من یکی از دوستام اسپیکر JVCداره صداش فوق العاده است ولی من اصلا توبازار اسپیکر جی وی سی پیدا نکردم!!!
بعد یه سئوال دیگه قضیه این پسوندها که بعد ازمدلها نوشتن چیه مثل 6975V2وکدوم بهتره؟
من تا پنجشنبه فرصت دارم که برم اسپیکر بخرم تا اون موقع هم میخوام تحقیق کنم ببینم بهترین گزینه چیه..
سلام شما میتونید 7016 بخرید امکاناتشم شبیه 8019 هستش .. مورد تایید اساتید هم هستش..
باسلام
ازنظرکیفیت و وضوح، کنوود7016بهتره یا آلپاین درحدهمون 400تومن؟حقیقت بین این دوتا موندم.
سلام ..این مارک آدیو سیستم که داخل ایران میاد ساخت کدوم کشوره؟ آلمان ..کره یا چین؟آیا چینیش تقلبیه یا همون کیفیت کره یا آلملنو داره؟![]()
سلام
اگر بخواهید صدای خوبی ازش بگیرید.من ML100.2 رو براش پیشنهاد میکنم.یا صبر کنید RS150.2 رو شرکت بیاره که بهترین گزینه هست. ولی خب قیمتش خیلی بالا در میاد.
3013 صدای جالبی نداره. چرا حالا 3013؟شما MX12بگیر با یه مونو مثل 8105 یا جدیدا 8106 آمده ببین چه صدائی بهتون میده.
ولی خب ML75.4 هم من صداش رو شنیدم میتونه صدای خوبی بهتون بده ولی تلفیقی از 100.2 و مونو به مراتب صدای کاملتری خواهید داد.
هرتز 690 گزینه مناسبی هست.بعد از اون 6902 پایونیر.
من نشنیدم صداش رو.
اکتیور هم متاسفانه سراغ ندارم. برای همین پاسخ ندادم.
چرا 718؟!
بله چون امپدانسش 3 اهمی هست باید با آمپلیفایر مناسب بسته بشه. ممکنه به پخش آسیب برسونه.
بله طبق صحبتی که داشتم ظاهرا تولیدش قطع شده و بجای اون 7056BT رو شرکت آورده که خیلی تعریف کردن و همه امکانات 8019 رو داره.قیمتش هم حدود 500 تومن هست.
به نظر من پایونیر نگیرید خیلی بهتره.تیزیه صداش آزاردهنده هست.
مسلما اگر MDF باشه خیلی بهتره ولی اگر اسپیکرتون خیلی سنگین نباشه و Xmax زیادی نداشته باشه روی همون فابریکی هم میشه بست.
آلپاین صداش پردیتیل تر هست.فرکانسهای بالا رو خیلی خوب پخش میکنه. کن وود مثل پایونر کمی به سمت بم میزنه.
اگر اهل تیس تیس و تیوتیر بازی هستید آلپاین ولی اگر مید باس باز هستید کن وود.
بنده شخصا با تکنیکال گلیدن مکاتبه داشتم.نوشته شده توسط hamidreza nazarian [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری بالا و های اندها همگی در آلمان ساخته میشوند.(در سایت اگر تشریف ببرید زیر محصولات آلمان نوشته Made In Germany)
آمپلیفایرها که تحت لیسانس برند گلیدن و در کره و کامپوننتها و اسپیکرها نیز باز تحت لیسانس برند گلیدن در چین مثل تولید میشوند.مانند برند اپل با آیفون و آیپدش.
لذا به هیچ عنوان تاکنون Fake و Hi Copy از این برند تولید نشده. ولذا با اطمینا میتونم عرض کنم مثل بقیه کالاهای صوتی که همگی جعلیشون هم هست این برند خدا رو شکر اورجینال هست. پس با خیال راحت میتواید تهیه نمائید.
سلام دوستان
یک سمند هست میخواستم کم کم خرجه سیستمش کنم؛گفتم اول از بانداش شروع کنم چون خیلی داغونه
من خودم میخوام صداش شفاف باشه و وقتی زیاد میکنی صداش خراب نشه؛با تحقیق هایی که کردم برای باند گفتم برای اینکه صدایی با کیفیت داشته باشم بهترین باند کامپوننت هست؛سابشم بعدا اضاف میکنم روش.
حا میخواستم بدونم که برای سمند چه تعداد باند کامپوننت بذارم بهتره؟؟؟
2تا جلو 2 تا هم عقب + 2تا تیوتر چطوره؟؟؟؟؟
راستی قیمت کامپوننت هارو ندارماز چقدر شروع میشه و تا چقدر میره؟؟
راستی این باندای هرتز که خیلی معروفه(690 هست دیگه؟!!!)اونا چه قیمتی هست؟؟و اینکه همین یک مدل هست یا 690 مدلای مختلف داره؟؟؟؟چون یکجا دیدم قیمتشو زده بود150 یکجای دیگه زده بود 400!!!!!
البته اگه ببینم خرجش زیاد میشه میرم سراغ همون کواکسیال ها
ممنون میشم جواب بدین![]()
Last edited by Saeed_S20; 18-10-2013 at 22:01.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)